- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Bende rüyamda hamile olduğumu bi oğlum olduğunu emzirdiğimi görmüştüm. Sonra hamile olduğumu öğrendim bi oğlum oldu 1yaşında ve hala emziriyorum.arkadaşlar lütfen yardımcı olun benim normalde çok akıntım olur hep gunlk pet veya peçete koyuyorum bu ay çok belirtilerim var ilişkiden 4 5 gün sonra bek agrisi kaşık ağrıları başladı bel ağrısı ni sabah çok kotu vurdu kasık ağrıları batma şeklinde gelip geciyo ama belimde eğilirken felan ağrı var hayla ve işin garibi Allah'a dua ettm eğer hamilysen bu gece ruymda göster diye ve o sabah rüya gördüm kızım olunca adını lidya koyucam ve hep hayalimdi bu benm rüyamda ismiyle beraber kızım oldgnu gördüm Lidya Lidya diye sesleniyorum ve bu sabahda dogum yaptığımı gordum doktora gidiyorum ve beni doğuma aliyolr bı erkek çocuğum oluyor sarılıp ona mutluluktan ağlıyordum allahm kfayi yicem akıntılarım kesildi asla ve asla akıntım gelmiyor belimde ağrı sancilsrim var şu içiyorum bol bol su içme isteği var nolrsnz yardmci oln başımdadq ince ince ağrılar var en önemlisi de esimlee iliskiy le girerken kasiklarm acımaya basladi
Hamileyim bende çok şaşkınım hiç beklekiyordm benm sancilarim ilişkiden sonra başladı b n çok erken belirti yaşadım adetime dha 1 hafta var idrarda çok silik çizgi gordm ve kan verdm 5ı beta HCGBende rüyamda hamile olduğumu bi oğlum olduğunu emzirdiğimi görmüştüm. Sonra hamile olduğumu öğrendim bi oğlum oldu 1yaşında ve hala emziriyorum.
Sonra bir kez daha rüyamda hamile olduğumu iki kez idrar testi yaptığımı ikisininde çift çizgi çıktığını gördüm ve bikaç gün sonra gerçekten de iki test yapıp iki çift çizgi gördüm.
Ammaaa tabi buna dayanarak sana hamilesin diyemem. 1hafta sonra kan ver
58 pardonHamileyim bende çok şaşkınım hiç beklekiyordm benm sancilarim ilişkiden sonra başladı b n çok erken belirti yaşadım adetime dha 1 hafta var idrarda çok silik çizgi gordm ve kan verdm 5ı beta HCG
Yukarda yazdığım gibi 1 kızım oldgnu gördüm ve sonra 1 erkek doğum yaparken gordm ve sonraları idrar testinde pozisif oldgnu gordm ruyamdaHamileyim bende çok şaşkınım hiç beklekiyordm benm sancilarim ilişkiden sonra başladı b n çok erken belirti yaşadım adetime dha 1 hafta var idrarda çok silik çizgi gordm ve kan verdm 5ı beta HCG
Çok tesekkr ederim çok saglnTebrikler inşalllah sağlıklı ilerler kucağınıda almak nasip olur
Çok teşekkür ederim amin bende çok sevindim ve çok şaşkınım ilk defa bu ay böyle oldm bu belirtileri çok erken hissettim Allah işte kurban oldgm hissettiriyor ruyalaarin gerçekliğine artk çok inanıyorumYaaaaa cok sevindim cok Allah tamamina erdirsin canim benim umarim kucaginada sag salim alirsin
Biraz önce adetime 5gün var diodun şimdi 1hafta diyorsun ama 2haftalık hamilesin beynim yandı resmenHamileyim bende çok şaşkınım hiç beklekiyordm benm sancilarim ilişkiden sonra başladı b n çok erken belirti yaşadım adetime dha 1 hafta var idrarda çok silik çizgi gordm ve kan verdm 5ı beta HCG
Sana asla ve asla cevap vermicegm ama gerçekten çok bilgisiz bir kadinmissin onu anladm ne bu fitne fesatlık yoksa kisirmisin o yüzden blher hamile insana böyle yapıyorsun dmi :) Allah gönlüne göre versn ama sizin gibi insanlar adına ben çok utanıyorumAyri bir zaman kavramı işliyor onun evreninde.
Adetime bugünden itaberen 5 gün var bu kdr fitne fesatlık ney sizdeki anlamdm öbür arkadasada soylerm kisirmisiniz ? O yüzden mi bu kiskanclk bu pis pis haraketler gercekten çok üzücü psikoljniz bozuk nereye sarcagnizi şaşırmış durumdasınız ee tabi ev içi eşten şiddette var gozlemledgm kadaryla yoksa normal psikolojiseki insan sizin yaptgjizi asla yapma :)Biraz önce adetime 5gün var diodun şimdi 1hafta diyorsun ama 2haftalık hamilesin beynim yandı resmentatlım bnce senin bu cahilliklr bu yaşa gelmen mucize bi yaz bakalım google a araştır çocuk ne zamn oluşuyormuş diye. Bu zihniyetle senin çocuk dünyaya getiricek olman çok endişe verici umarım senin gibi olmaz gelecekteki çocuğun.
Aynen kuzum hakkinda hayirlisi olsunÇok teşekkür ederim amin bende çok sevindim ve çok şaşkınım ilk defa bu ay böyle oldm bu belirtileri çok erken hissettim Allah işte kurban oldgm hissettiriyor ruyalaarin gerçekliğine artk çok inanıyorum
Insanlari yasadiklariyla vurmaya hakkiniz yok. Ileri gitmeyinAdetime bugünden itaberen 5 gün var bu kdr fitne fesatlık ney sizdeki anlamdm öbür arkadasada soylerm kisirmisiniz ? O yüzden mi bu kiskanclk bu pis pis haraketler gercekten çok üzücü psikoljniz bozuk nereye sarcagnizi şaşırmış durumdasınız ee tabi ev içi eşten şiddette var gozlemledgm kadaryla yoksa normal psikolojiseki insan sizin yaptgjizi asla yapma :)
Adetime bugünden itaberen 5 gün var bu kdr fitne fesatlık ney sizdeki anlamdm öbür arkadasada soylerm kisirmisiniz ? O yüzden mi bu kiskanclk bu pis pis haraketler gercekten çok üzücü psikoljniz bozuk nereye sarcagnizi şaşırmış durumdasınız ee tabi ev içi eşten şiddette var gozlemledgm kadaryla yoksa normal psikolojiseki insan sizin yaptgjizi asla yapma :)
TeşekkürlerAynen kuzum hakkinda hayirlisi olsunStres yapma .
Sormyrm cunki hamileyimKız sen yine mi soruyorsun hamile miyim diye
Onların yazılarını okumadiniz sanırım ?Insanlari yasadiklariyla vurmaya hakkiniz yok. Ileri gitmeyin
Postu actgm günden beri bana yapmadıklari kalmadı hemde.beni hci tanimazkenOnların yazılarını okumadiniz sanırım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?