Neden cevap vermiyorsunuz ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende rüyamda hamile olduğumu bi oğlum olduğunu emzirdiğimi görmüştüm. Sonra hamile olduğumu öğrendim bi oğlum oldu 1yaşında ve hala emziriyorum.
Sonra bir kez daha rüyamda hamile olduğumu iki kez idrar testi yaptığımı ikisininde çift çizgi çıktığını gördüm ve bikaç gün sonra gerçekten de iki test yapıp iki çift çizgi gördüm.
Ammaaa tabi buna dayanarak sana hamilesin diyemem. 1hafta sonra kan ver

Hamileyim bende çok şaşkınım hiç beklekiyordm benm sancilarim ilişkiden sonra başladı b n çok erken belirti yaşadım adetime dha 1 hafta var idrarda çok silik çizgi gordm ve kan verdm 5ı beta HCG

Hamileyim bende çok şaşkınım hiç beklekiyordm benm sancilarim ilişkiden sonra başladı b n çok erken belirti yaşadım adetime dha 1 hafta var idrarda çok silik çizgi gordm ve kan verdm 5ı beta HCG
Yukarda yazdığım gibi 1 kızım oldgnu gördüm ve sonra 1 erkek doğum yaparken gordm ve sonraları idrar testinde pozisif oldgnu gordm ruyamda

Yaaaaa cok sevindim cok Allah tamamina erdirsin canim benim umarim kucaginada sag salim alirsin
Çok teşekkür ederim amin bende çok sevindim ve çok şaşkınım ilk defa bu ay böyle oldm bu belirtileri çok erken hissettim Allah işte kurban oldgm hissettiriyor ruyalaarin gerçekliğine artk çok inanıyorum

Reactions: Z P
Biraz önce adetime 5gün var diodun şimdi 1hafta diyorsun ama 2haftalık hamilesin beynim yandı resmen tatlım bnce senin bu cahilliklr bu yaşa gelmen mucize bi yaz bakalım google a araştır çocuk ne zamn oluşuyormuş diye. Bu zihniyetle senin çocuk dünyaya getiricek olman çok endişe verici umarım senin gibi olmaz gelecekteki çocuğun.

Ayri bir zaman kavramı işliyor onun evreninde.
Sana asla ve asla cevap vermicegm ama gerçekten çok bilgisiz bir kadinmissin onu anladm ne bu fitne fesatlık yoksa kisirmisin o yüzden blher hamile insana böyle yapıyorsun dmi :) Allah gönlüne göre versn ama sizin gibi insanlar adına ben çok utanıyorum

Adetime bugünden itaberen 5 gün var bu kdr fitne fesatlık ney sizdeki anlamdm öbür arkadasada soylerm kisirmisiniz ? O yüzden mi bu kiskanclk bu pis pis haraketler gercekten çok üzücü psikoljniz bozuk nereye sarcagnizi şaşırmış durumdasınız ee tabi ev içi eşten şiddette var gozlemledgm kadaryla yoksa normal psikolojiseki insan sizin yaptgjizi asla yapma :)

Çok teşekkür ederim amin bende çok sevindim ve çok şaşkınım ilk defa bu ay böyle oldm bu belirtileri çok erken hissettim Allah işte kurban oldgm hissettiriyor ruyalaarin gerçekliğine artk çok inanıyorum
Aynen kuzum hakkinda hayirlisi olsun Stres yapma .

Insanlari yasadiklariyla vurmaya hakkiniz yok. Ileri gitmeyin

Kız sen yine mi soruyorsun hamile miyim diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…