- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.104
- 1.123
Babandan görmediğin için anlayamıyorsun aslında. Nornalleştiremiyorsun. Benim çocuklarım kimseye şımaramaz, hayır dediğimizde yere yatıp tepinemez. bu samimiyet, yakınlık farkı falan değil, çocuk kural çiğnetebileceği, kaprisini çekecek insana farklı davranıyor, bu annelikten değil dedeye nineye yapıp anasına babasına yapamayan çocuk var, nine mi doğurdu bu çocuğu. Velayeti onlara mı verelim. 2 3 yaşa kadar çocuk bebeklik refleksleriyle anneye daha yakındır evet ama sonrasında ikisiyle de eşit mesafede olabilir yakınlığı, bakımı.Anneyle daha fazla vakit geçirildiği için çocuklar da ona göre daha gevşek davranıyor.ama sadece bu değil o kadın karnında taşımış onu, emzirmiş.bu yakınlıkla babanın yakınlığı bir mi? Düşününce bile için bir garip oluyor.babaya nasil aynı olsun çocuk.
Ayrıca konudan sapıyoruz. Annesin sen anne kal kısmını perçinlemekten hoşlanmıyorum. Annelik iç güdüsü doğurdum büyüttüm en çok benim demek bence mantıksız. Bi spermle baba olunmuyor artık, babalar da emek vermek zorunda, çocuğun yükünü taşımak zorunda, herkes çok anaç çok anne çok fedakar olmak istemek zorunda değil. Baba kadar benim de hayatımı yaşamaya hakkım var, ben evlenirken 'evimin gadını cocuğlarımın anası' olacağım diye evlenmedim, hayat arkadaşı olmak için evlendim. 'Feda' ben, 'kâr' o olacaksa oynamam bu oyunu, oynamadım da, bir adım geldiysem ona da bir adım attırdım, kolay olmasa da kazanan benim.