Neden dizilerde hep romantik erkekleri gösteriyorlar,gerçekte varmı romantik erkekler

Queen

Benim hala umudum var...
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
431
10
318
Şuan Feriha nın Emiri ni izliyorum ne romantikli öyle,sonra diğerleri sayabileceğim okadar çok ki..izlediğim filmlerde hep romantik duygu yüklü konuşmalar,baktıkça ağlıyorum gözlerim doluyor:5::5: Sevgili eşim hiç romantik değil..kaba da değil ama şöyle beni duygulandırsın istiyorum,bana dediği ne ki ..Yok öyle bişey bunlar film yalan dolan, gerçekte yok öyle erkek :50:Babamda kardeşimde öyle romantik değil...gerçekte yok mu böyle erkak :53:

Hadi kızlar eşleriniz nasıl,sevgi dolumu güzel sizi duygulandıracak cümleler kuruyormu,yoksa benimki gibi her zaman ben öyle değilim,yok böyle romantiklik hepsi yalan diye kendinimi savunuyor?

Hadi kızlar eşleriniz nasıl,sevgi dolumu güzel sizi duygulandıracak cümleler kuruyormu,yoksa benimki gibi her zaman ben öyle değilim,yok böyle romantiklik hepsi yalan diye kendinimi savunuyor?

yokk tatlımmm nerdee....
çocuğun yoluna ömrümü serdimmm... ne romantk şeyler yaptımm ahh ahh

sonuç sıfır :37::37::37::37::37::37:

yokk tatlımmm nerdee....
çocuğun yoluna ömrümü serdimmm... ne romantk şeyler yaptımm ahh ahh

sonuç sıfır :37::37::37::37::37::37:
Senin adına üzüldüm:50::50:kendi adıma sevindim :52::52::52:Yalnız değilim demek :32::32:

Hayatım sen bana hiç güzel romantik sözler söylemiyorsun diyorum,yok bizimki ne dese beğenirsin ben dükkanda soğuktan donarken he bide seni hoş tutayım oldu:53:seni seviyorum ya:53: eeee sen bana demiyon seni seviyor diye... eeee sen bilmiyonmu niye söyleyeyim:53:daha ne diyeyim..

Senin adına üzüldüm:50::50:kendi adıma sevindim :52::52::52:Yalnız değilim demek :32::32:

Hayatım sen bana hiç güzel romantik sözler söylemiyorsun diyorum,yok bizimki ne dese beğenirsin ben dükkanda soğuktan donarken he bide seni hoş tutayım oldu:53:seni seviyorum ya:53: eeee sen bana demiyon seni seviyor diye... eeee sen bilmiyonmu niye söyleyeyim:53:daha ne diyeyim..

hadi sizin evliliğiniz ayol bizim cicim aylarımız bir sene olacak :37:
ne dese beğenirsin ?
ben buyum romantik olamam .. çok şey istiyorsun..
ona göre iyi kadın ! yemeğini çayını önüne koy birşey sakın beklemem tamam kocacımm tamam aşkımm tamam bitanem de durmadann
senden iyisi yokkk :47::47::47:

hadi sizin evliliğiniz ayol bizim cicim aylarımız bir sene olacak :37:
ne dese beğenirsin ?
ben buyum romantik olamam .. çok şey istiyorsun..
ona göre iyi kadın ! yemeğini çayını önüne koy birşey sakın beklemem tamam kocacımm tamam aşkımm tamam bitanem de durmadann
senden iyisi yokkk :47::47::47:

Canım aynısı ya ,insan şöyle hissetsin kadınlığını,:17:uçalım biraz havalarda ama yok böyle olunca bende inatlaşıyorum malesef:19: yıllar yıllar önce koskoca sultan süleymanın romantikliğini duymayan varmı...

Canım aynısı ya ,insan şöyle hissetsin kadınlığını,:17:uçalım biraz havalarda ama yok böyle olunca bende inatlaşıyorum malesef:19: yıllar yıllar önce koskoca sultan süleymanın romantikliğini duymayan varmı...

canım ben ilgi manyağı bilirim..
yani pahalı şeyler istemem şöyle sokakta giderken gördüğü çiçeği koparıp cebine koyması gibi .. :17:
ama yok hiçbirşey yok ve daha 1 sene oldu olacak...
öyle şeyler yaptım ki erkeğin kalbinden geçen yol midesinden geçer dedim.. yemekle uğraşmayan ben her oturduğumuzda sofrayu 4 5 çeşit sofra hazırladım..
öğrenci olmamıza rağmen yılbaşında hazırladığımmm sofra nefisti :31::31::31:
ama değiyor mu ruhu mu okşuyor mu hissettriyor muu en azından karşılığını versin .. yok !
fakat tartışma oluyor bu yüzden.. ben bencilmişim.. kendim çalıp kendim oynarmışım durup dururkenn icat çıkarırmışım :47::47:
ilgi bekliyorum sadece pahalı hediye istedimm sanki çocuğu sömürdümm :47::47:

Sevgililer günü yaklaşıyor,hayatım neyapacağız diye (herzamanki gibi unutmasın diye hatırlatırım)durumumuz kötü biliyorsun bu sen birşey bekleme diyor:53:sanki 11yıldır birşey yapıyoruz,çok zorlarsam yemeğe götürür,yemekte romantiklik falan ne gezer,birde yemek dönüşü 3gün hesaptan bahseder seni gezdirmekten işlerim aksadı der :53: işte benim kocacığım..:50:

Yani uzun lafın kısası işin özü ;

1 sene olmasına rağmen böyleyse ilerde evlendiğimiz zaman tam odun olur , böyle bir insanla hayat geçer mii diyorum..

ASLA geçmez ...

şimdi kötüyümm hemde çok deli gibi aşığımm boynuna sarılsamm hiç bırakmam :25::25::25:

ama ama ama ..

1 üzülür 2 üzülür .. sonra yoluma bakarım ..

Allaha şükür elimden geleni ardıma koymadım vizdanım rahat :15::15::15::15:

canım ben ilgi manyağı bilirim..
yani pahalı şeyler istemem şöyle sokakta giderken gördüğü çiçeği koparıp cebine koyması gibi .. :17:
ama yok hiçbirşey yok ve daha 1 sene oldu olacak...
öyle şeyler yaptım ki erkeğin kalbinden geçen yol midesinden geçer dedim.. yemekle uğraşmayan ben her oturduğumuzda sofrayu 4 5 çeşit sofra hazırladım..
öğrenci olmamıza rağmen yılbaşında hazırladığımmm sofra nefisti :31::31::31:
ama değiyor mu ruhu mu okşuyor mu hissettriyor muu en azından karşılığını versin .. yok !
fakat tartışma oluyor bu yüzden.. ben bencilmişim.. kendim çalıp kendim oynarmışım durup dururkenn icat çıkarırmışım :47::47:
ilgi bekliyorum sadece pahalı hediye istedimm sanki çocuğu sömürdümm :47::47:

Bide üste çıkıyor he??:47:delircem ya sende boşver nekadar köfte okadar ekmek neyapalım:47:kadınların hepsi hoşlanır ilgileniliyor olmaktan,kim sevmez ki bebekler bile sever ilgiyi...Bu arada biz 11yıllık evliyiz..

Bide üste çıkıyor he??:47:delircem ya sende boşver nekadar köfte okadar ekmek neyapalım:47:kadınların hepsi hoşlanır ilgileniliyor olmaktan,kim sevmez ki bebekler bile sever ilgiyi...Bu arada biz 11yıllık evliyiz..

Maşallah diyorum size:46:
YA düşünüyorumda ben hiç dayanamam 1 gn değil 2 gün değill off fenalık basar bana yaa:26::26::26:

benimki çok romantik valla ama şu sıralar biraz değişti askerlik stresinden sanırım:19::19:
bu arada biz 5 senedir birlikteyiz haziran gelirse 6 olucak şimdi nişanlıyız..Ben onu bildim bileli böyle..

Son düzenleme:
romantik erkekler var var olmasına da onlarda da senin eşine olablar yoktur emin ol.
Bence çok az,yada filmlerde okadar..

Yani uzun lafın kısası işin özü ;

1 sene olmasına rağmen böyleyse ilerde evlendiğimiz zaman tam odun olur , böyle bir insanla hayat geçer mii diyorum..

ASLA geçmez ...

şimdi kötüyümm hemde çok deli gibi aşığımm boynuna sarılsamm hiç bırakmam :25::25::25:

ama ama ama ..

1 üzülür 2 üzülür .. sonra yoluma bakarım ..

Allaha şükür elimden geleni ardıma koymadım vizdanım rahat :15::15::15::15:

Sen elinden geleni yapmışsın,birazcıkta karşı tarafın göstermesi lazım...evli değilmişsin,ilgiyi seviyormussun görüşüm nacizhane bir an önce ayrıl derim, bir ömür geçmez böyle adamla evlenince dahada kötüleşiyor durumlar..yanlış anlama beni sakın

Sen elinden geleni yapmışsın,birazcıkta karşı tarafın göstermesi lazım...evli değilmişsin,ilgiyi seviyormussun görüşüm nacizhane bir an önce ayrıl derim, bir ömür geçmez böyle adamla evlenince dahada kötüleşiyor durumlar..yanlış anlama beni sakın

zaten bitirdmm... ama saydımm sinirden..
nermiş efendm ağır lafları kaldıramazmışş .. özrümüde diledim... çıktığımız zamanlarda babamı da kaybettim hastalğından dolayısıyla hayatım da tek erkek o kalmıştı.. bundan dolayı beklentim daha fazla oldu ... ama yok yaa kendi kabuğuma çekildimm artk :10::10::10:

Maşallah diyorum size:46:
YA düşünüyorumda ben hiç dayanamam 1 gn değil 2 gün değill off fenalık basar bana yaa:26::26::26:
malesef alışıyorsun canım,insana zorla yaptıramıyorsun ne yapalım:14:
benimki çok romantik valla ama şu sıralar biraz değişti askerlik stresinden sanırım:19::19:adına sevindim,olabilir her insannın olur gergin dönemleri..
bu arada biz 5 senedir birlikteyiz haziran gelirse 6 olucak şimdi nişanlıyız..Ben onu bildim bileli böyle..
çok sevindim,inşallah evlenincede aynı romantiklik sürer canım...

Son düzenleme:
nermiş efendm ağır lafları kaldıramazmışş .. özrümüde diledim... çıktığımız zamanlarda babamı da kaybettim hastalğından dolayısıyla hayatım da tek erkek o kalmıştı.. bundan dolayı beklentim daha fazla oldu ... ama yok yaa kendi kabuğuma çekildimm artk

nermiş efendm ağır lafları kaldıramazmışş .. özrümüde diledim... çıktığımız zamanlarda babamı da kaybettim hastalğından dolayısıyla hayatım da tek erkek o kalmıştı.. bundan dolayı beklentim daha fazla oldu ... ama yok yaa kendi kabuğuma çekildimm artk :10::10::10:

Ahhh ağır lafları kaldıramazmış,ben bu lafları biryerden hatırlıyorum...Madem bekarsın beklentini yüksek tut canım karşına aradığın gibi birisi çıksın inşallah :48:

Ahhh ağır lafları kaldıramazmış,ben bu lafları biryerden hatırlıyorum...Madem bekarsın beklentini yüksek tut canım karşına aradığın gibi birisi çıksın inşallah :48:

kendimi kızıyorum canım.. resmenn hayatımı önüne serdimm niye bu kadar acizim ki bir de aynı sınıftayızz Allahmm ya napcmm ben :15::15:

canım filmler özendırıyor ınan gercekte boyle bır erkek yok...
olanlarda nuri alço tıpler ilk etapta kandırana kadar turlu jestler yapan tıplermiş
canını sıkma karsılastırma yapma...bende aynı senın gıbı dusunuyorum ama moralımın bozulduguyla kalıyor...onları odun olarak kabul etmeyı we mutlu olmayı ogrenmelıyız:50:

Back
X