- Konu Sahibi sonsuzumdun
-
ben onla tanıştıktan sonra ayrılsaydı karısından haklıydınız ama zaten terketmişti
Arkadaşlar boşu boşuna yazıyorsunuz buraya. Bu arkadaş vicdanını rahatlatmaya gelmiş, suçluluk psikolojisi buu. Siz ona haksızsın bilmem nesin dedikçe anlatıp anlatıp kendini rahatlatıyor. Siz ve sizin gibi ikinci kadınları allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Zaten utanma olsa ayrılmış! dahi olsa evli olan başka bir kadına bağlı olan bir erkeğe yanaşmazdınız.
Bu arada 5 yıl beraber oldum diyorsunuz, boşanma davaları maksimum 3 yıl sürebiliyor, o da çekişmeli olursa. Siz bu adamın boşanmayacağını bile bile bunu tercih etmişsiniz. Bu konuya son kez yazıyorum, çünkü açıkçası midemi bulandırıyor.
bende ilahi adalete inanarak kendime böyle moral veriyorum tşk ederim kendimi daha iyi hissediyorum şimdi
Birde bu aciz adamla nerde tanıştınız.barda buldun bardamı kayıp ettin, alkolik miş ya
sevindim
bence yazması iyi olmuş boşanmamış adamla kadınlar duygusal ilişkilere girmesin adama acıyıpta bu tip rol yapan erkeklere kadınlar dallama atlıyor etrafta erkek kıtlığı var herhalde en kötüsünü seçiyorlar ,boşanmalar 3 yıl sürdüğünü bilmiyordum
Arkadaşlar boşu boşuna yazıyorsunuz buraya. Bu arkadaş vicdanını rahatlatmaya gelmiş, suçluluk psikolojisi buu. Siz ona haksızsın bilmem nesin dedikçe anlatıp anlatıp kendini rahatlatıyor. Siz ve sizin gibi ikinci kadınları allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Zaten utanma olsa ayrılmış! dahi olsa evli olan başka bir kadına bağlı olan bir erkeğe yanaşmazdınız.
Bu arada 5 yıl beraber oldum diyorsunuz, boşanma davaları maksimum 3 yıl sürebiliyor, o da çekişmeli olursa. Siz bu adamın boşanmayacağını bile bile bunu tercih etmişsiniz. Bu konuya son kez yazıyorum, çünkü açıkçası midemi bulandırıyor.
sana geldiğinde sap gibi olan senin sayende yaprak çıkarıp çiçek açan odun senden gidince öyle mi kalacak? şuan arılar böcekler, kuşlar etrafında ya kış geldiğinde hepsi gidecek ama güneş yine de orada olacak. o güneş sensin. o olmasa da sen orada sın o olsa da. yalnız sen olmazsan o bir hiç aynı şimdi ki gibi bırak yazın keyfini çıkarsın. kış olunca yine seni aramayacak mı?
işte o zamanda sıra sende olacak bulutların arkasına gizlen. kıymetini anlasın. bi odun parçası için güneş dünyadan kaçar mı? ilahi adalet elbet birgün mazlumu güldürecek. seni kocaman öpüyorum. dünyada ağaç çok ama güneş 1 tane.
sevindim
Tamam konu sahibi hata yapmış ve bunun farkında... Ama adamın hiç mi suçu yok...
100 mesajı tamamlaman gerekiyor diye biliyorum. o yüzden 100 mesaj oluncaya kadar atamazsın.
Ayni fikirdeyim, hirsizin hic kabahati yok mu? Adam yaptiginda hakli kiz haketmis denmedigi kalmis bir tek. Hep soylerim kadinin kadindan daha fena dusmani yoktur. İnsanlar asik olunca bir suru hata yapabilir bunun bedeli agir olmus iyi ki cocuk falan olmamis diyorum ben.
Ayni fikirdeyim, hirsizin hic kabahati yok mu? Adam yaptiginda hakli kiz haketmis denmedigi kalmis bir tek. Hep soylerim kadinin kadindan daha fena dusmani yoktur. İnsanlar asik olunca bir suru hata yapabilir bunun bedeli agir olmus iyi ki cocuk falan olmamis diyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?