neden erkekler menfaati bitince terkediyor

Boşanması 2.kadın tarafından olanlar biraz hassas..Kadın adamı terketmiş parasız kaldığı için,adam düştüğü için,kendini alkole vurduğu için.Ozaman karısı onun zor gününde yanında olaydı..Ben zor günde eşin yanında olma taraftarıyım..Bayan da zor gündeyse kocası onun yanında olacak..
Adam adil davranmamış..Zor gününde yanında olanın yanında olmalıydı..Çünkü karısı terketmişti ve birlikte olduğu kadına vaatler verdi..
Tabi bu bayan kendi yaptığı hatayı biliyor bence..İnanmak..

Son düzenleme:
sen bi kosede dur yani bakarsın ayrılırım falan gelirim sana demek istemis..ki o kadından o yine ayrılcak salya sumuk yine size donecektir eminim gereksiz bir adam siz yeterinde fedakarlık yapmıssınız Allah verir cezasını

aman iyice lackalasmıs sen kendini kurtarmaya bak boyle bir adamdan seni bırakıp eski karısına donen yarın sana doner oburgun yine ona hayatın boyle surup gider

Bu gereksiz adamı sakın bir daha kabul etmeyin,ozaman haklı görmemiz imkansız..Haketmiyor iyiliği ,fedakarlığı.Karısının attığı adamın, size de yaptığı yanlışı gördünüz..Aklı olsa size de yanlış yapmazdı..Bırak ne hali varsa görsün,saçma hayatına devam etsin..Böyle adamlardan artık kaçarsınız zaten,ders olmuştur..

evimde yaşamama hayatıma devam etmeme yeni bi hayata başlamama izin vermiyor rahat bırakmıyor ben ona mutluluklar dedim çıktım hayatından ama o hala girmeye çalışıyor hayatıma ben o kadar onursuz değilim o parayla karısını tekrar kazandı ama beni kazanamaz kaybetti ama o kazanacağını sanıyor herkesi parayla tutacanı sanıyor

işe otobüsle giden adam şimdi lüks arabada geziyor işyerini tekrar kurdu arkadaş çevresi ailesi herkes sevgi gösterileri durumu düzelince şimdi hepsi var senden başka kimsem yok olmasınıda istemiyorum diyen adamın şimdi istemiyorum beni bitirdiler dediği herkes var

ben o rencide olmasın kendini kötü hissetmesin diye o uyurken cebine koyuyordum parayı o sonra duygusal moda geçince üzülmene gerek yok borç diyordum

Arkadaşların burda bir sözü vardı,''eşiniz olamayan hiçkimseye fedakarlık yapmayın.''
Haklılarmış.
Sen ona acımışsın,merhamet etmişsin aslında..
Sen acırsın ama onlar acımazlar..
Benim de zamanında acıdığım, merhamet ettğim,kıyamadığım insanlar, bana acımadı,kıydı..

sana geldiğinde sap gibi olan senin sayende yaprak çıkarıp çiçek açan odun senden gidince öyle mi kalacak? şuan arılar böcekler, kuşlar etrafında ya kış geldiğinde hepsi gidecek ama güneş yine de orada olacak. o güneş sensin. o olmasa da sen orada sın o olsa da. yalnız sen olmazsan o bir hiç aynı şimdi ki gibi bırak yazın keyfini çıkarsın. kış olunca yine seni aramayacak mı?
işte o zamanda sıra sende olacak bulutların arkasına gizlen. kıymetini anlasın. bi odun parçası için güneş dünyadan kaçar mı? ilahi adalet elbet birgün mazlumu güldürecek. seni kocaman öpüyorum. dünyada ağaç çok ama güneş 1 tane.

bu kadar üzülmeyin gün olur devran döner yine elinden herşeyi gider ilahı adalet denen şeye inanın.

evet hata yapmıssın hemde cok hata yapmıssın ama bu herseyın sonu demek degıl
onemlı olan senın hayatını yoluna koymak ıstemen
ınan herseyın ustesınden gelırsın yeterkı kararlı ol
suanda calısıyormusun ? yanlızmı yasıyorsun ?

cok guzel yazmıssınız kelımesı kelımesıne katılıyorum...
eden mutlaka bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…