- Konu Sahibi sonsuzumdun
-
Adam sana yalandan karısını kötülemiş sen de yemişsin bütün söylediklerini, klasik bahaneler bunlar madem o kadar nefret ediyordu karısından niye boşanmadı acaba.
Ayrıca o harcağın paraları da yetime gurebaya harcamamışsın, resmi olarak boşanmamış evli bir adama harcamışsın üzüldüğümü söyleyemeyeceğim.
ve hala benim peşimde beni sevmekten vicdan azabı çekmekten bahsediyor hala neyin peşinde bilmiyorum
Bence çok yanlış düşünüyosunuz şuan zaten buna yakın bi durumla karşılaşsa aynı şeyleri yapıcağını ben hiç mi hiç sanmıyorum. Evet kendisi hatalı olabilir cahillikte olabilir yapılmaması gereken bişey ama o da yaşadıklarından ders almıştır zaten. Kim kendini kullandırıp bi kenara atılmaktan hoşlanır ki?? Bu durumda adamında çok hataları var çok büyük vebal almış hakka girmiş hem eşinden dolayı hemde bu arkadaşımızdan dolayı.Amacım arkadaşı yargılamak asla değil amacım arkadaşı hatalarıyla yüzleştirip bu hataları tekrarlamasını engellemek.Arkadaş hala herhangi bir hata yaptığını kabul etmiyor. Kendini melek ötekileri kötü görüyor.
ve hala benim peşimde beni sevmekten vicdan azabı çekmekten bahsediyor hala neyin peşinde bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?