- 15 Ocak 2014
- 5.971
- 5.156
- 398
- Konu Sahibi sufisentir
İyi akşamlar arkadaşlar.
Evet derdim ev sahibi olamamak.Kısaca anlatmaya çalışacağım ev almış ya da almayı düşünen arkadaşlar belki bana fikir verirler.
2 senedir evliyiz.Güzel bi peşinatımız da var. 1.5 yıldır ev alalım diye uğraşıyoruz.
Şu anki oturduğumuz evi hiç sevmiyorum bi an önce kurtulmak istiyorum.
Şimdi derdim şu bu ev alma olayıyla sadece ben ilgileniyorum.
Sürekli ev ilanlarını takip ediyorum emlakçıları takip ediyorum sokakta gördüğüm ilanları bile not alıp arıyorum fiyat araştırması yapıyorum falan filan...
Eşim hiç ilgilenmiyor ben zorlarsam bi emlakçıyla konuşup eve bakmaya gidiyoruz o kadar.
Benim kadar araştırma yapmıyor bu konuda üzerine düşmüyor.Yoruldum ve bıktım artık bu durumdan.
Bir diğer sorunum da ne zaman bir evi beğensek mutlaka ama mutlaka bi sorun çıkıyor.
Ya iskan sorunu ya ev sahibi son anda bi kıllık yapıyor fiyatı son anda artıran bile oldu.
Mesela şu aralar bi evi çok beğendim fotoğraflarını kırk kez inceledim falan.
Emlakçıyı aradık tam 10 gündür eve bakacağız ama bakamıyoruz.
Adam size haber vericem diyo geri dönmüyo neyse diyoruz tekrar arıyoruz kiracı ben evde değilim diyor.
Velhasılıkelam eve bir türlü bakamadık.Emlakçıya diyoruz bakın ciddi alıcıyız mutlaka görmek istiyoruz falan diye adam tamam diyor güzelce konuşuyoruz haber vericem mutlaka diyor ama asla dönüş yapmıyor.
Sürekli bakıyorum takip ediyorum peşinatımız da var ama neden olmuyor neden bunca zamandır rast gitmiyor ev konusunda işimiz anlayamıyorum ve çok üzülüyorum gerçekten bu evden çıkmak istiyorum artık.
Ev alırken siz ne sorunlar yaşadınız nasıl bi yol izlemem lazım vakti olan arkadaşlar fikir verirseniz çok sevinirim .
Sufisenter diğer mesele ne oldu gelişme varmı merak ettim