- 14 Ağustos 2013
- 214
- 19
- 318
- Konu Sahibi Kartalice35
-
10 ay ideal bi süre geldi bana birbirimizi bi çok konuda tanıdık artık yaşı çok genç değil neyi bekleyecek ki. Ben bundan önce 8 yıl birini bekledim de direkten döndü uzadıkça tadı kalmıyor ağzım yandıİyi de daha 1 yıl bile olmamış bu ne acele? Evlilik öyle kolay mı çat diye karar alınsın? Millet 2-3 yıl sonra anca evleniyor bu kadar basit mi?
Yani bende öyle düşündüm ama yakın çevrem teyzesinin hastalığı bahane değil diyor.. 27 yaşındayım. Bende hemen nişanlanalım demiyorum zaten bu tahmini şu zaman olur bile demiyor yada ne bilim insan hayal kurar evlenince şöyle yaparız böyle yaparız diye hiç konuşmuyorBu işlerden fazla anlamam ama seni kaybedecegini hissederse belki evliliğe giden yol Kısalar.
Aslında herşeyin zamanı var. Daha bir sene olmamış. Belki sizi tam tanımak istiyordur. O yüzden bekliyordur. Hem yakını hastaymis. Ne kadarda aralari iyi olmasada insan üzülür ve saygidan dolayı kutlama yapmak istememistir.
Sizin yaşınız kaç?
10 ay az bir zaman değil kesinlikle herkes senelleeerce flort etmiyor.
Ama ben yerinde olsam asla bu muhabbeti kendim açmam nolursa olsun.
İşte bende bayan olarak konuyu açmamam gerektiği kanısındayım ama duramıyorum hala tek bi kelime etmemesi çok tuhafıma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?