Neden evlilikten bahsetmiyor çözemedim

Şuan sevgiliniz zor bir dönemden geçiyor hiç üstüne gitmeyin ve sakın sız ilk evlilikten bahseden olmayın
one öyle evlilik meraklısı gibi

keşke nişan olayı olduğunda sorsaydın neden geçiştirdin diye...şuan zor zamanlar geçiriyor..destek ol ama kısa süre sonrada sor ilişkiniz ciddi mi deil mi onu anla bari..

Tabii ki hastalıklar aksilikler maddiyat vb. bunlar tabii ki evliliği geciktirebilir. Şartların olgunlaşması da gerekebilir. Yalnız şundan emin ol karşındaki adam seninle evlenip evlenmeyeceğine kendi içinde çoktan kesin kararını vermiştir 10 ayda.

Öncelikle şimdiden mutluluklar... Sevgilinizin yaşı 20lerde olsa tamam tanışma süresi kısa diyebilirim ama 34 yaşında bir insanda 5 yıl flört edecek durumda değildir bence. Sizin ve sevgilinizin ortak hayalleri olması gerekir, 10 ay bence ideal bir süre. Bence açık açık imalarda bulunmadan durumu değerlendirin birlikte... Önümü görmek istiyorum deyin, 3 gün 5 gün demek tarih koymak yerine direk sorun. Bu bozulduğunuz konuşmadan bahsederek konu açabilirsiniz, düşünün size ben evlenmeyi düşünmüyorum en az 3 4 sene dese ne yapacaksınız? Beklersiniz ya da kendi yolunuza gidersiniz ama en azından o ne düşünüyor diye senaryolar yazmadan. Ben ilişkilerde açık olunması taraftarıyım, ki kendi ilişkimde bunun yararını çokça gördüm. Eğer biraz daha bekleyeyim derseniz, anneniz çevreniz size sormaya devam ettikçe gerilecek en olmadık yerde sevgilinize patlayacak belki iyi giden bir ilişkiyi farkında olmadan da olsa bitireceksiniz.

Ben de teyzemi kanserden kaybettim . Annesi bile orada kalıyorsa zaten kafası tamamıyla teyzesindedir . Ne kadar belli etmese de teyzesi sonuçta yansıtmıyor olabilir . Acele etmeseniz daha iyi olur diye düşünüyorum .

Derdiniz sadece evlilik şaşırdım. Adamın teyze kanser gidici diye onunla zoraki konuşuyor diyebiliyorsunuz. Cok şaşırtıcı cidden adama aşk vs görmedim millet soruyor annen soruyor evlilikte evlilik

Adamın yerinde olsam daralırdım.

Kanserli biri var, maddi buhran var, yani ben olsam evlilik kafamdaki son şey olurdu herhalde. Ben de iş durumunda çok sıkıntılıyım bu aralar, akrabalar ne zaman evleniceksin diye sorduklarında içimden benim dertlere bak bunlar ne diyor be diyorum içimden.

En azından maddi sıkıntının bitmesini bekleyin sonra bu konuyu tekrar düşünün. İş+ maddiyat kötü olunca insanın gözü dünya görmüyor.

Bence de yavaştan uzaklaşman lazım syrıca o nişan yokmu sorusuna olan tavrını neden yalnızken konuşmadın. Evlilik peşinde olmadığını ama bu lafa kırıldığını vs vs bahsetmeliydin.

O günden sonra henüz görüşemedik 4-5 gün oldu yoğun çalışıyoruz telefonda da konuşulmaz bu konu zaten bi derdin varsa yüzyüze konuşalım der hep telefonda kızıyo

şimdi bi kere tam istemeye gelineceği zaman aileden birine söylenmesinin ne kadar yerinde bir davranış olduğunu gösterir bir hadise bu yaşadığınız 1.si,
siz evlenmeyi düşündüğünüz bundan bahsetmiyor diye yakındığınız adamın dertlerini sıkıntılarını paylaşmak yerine acaba sorsam mı sormasam mı neden evlilikten bahsetmiyor tarzı davranış ve kendi geminizi kurtarmaya yönelik çabalarınız bence gereksiz bu 2.si ,
ha bu davranışları anne baskısıyla sergiliyorsunuz o ayrı bişey de annenizin konuşmasına izin vermeyip kendi gönlünüzle yürürseniz ilişkiyi de adamı da kaybetmezsiniz bu 3.sü ,
birini 10 ay değil bazen 10 yılda da tanımak zor olabiliyor ama anlattığınıız kişi gördüğüm kadarıyla iyi bir insan ama 10 ay koptur koptur evlenmeyi kafaya takacak kadar uzun bi süre değil bu 4.sü ,
ne kadar iyi bir insan olursa olsun sırf bu cümleleri kullandı die ayyy benimle evlenecek diye sevinmeyi gerektirmez bu süreç olgunlaşması gereken bir süreç kimse ben 10 ay 10 gün 10 saat sonra evlenecem diyemez bu yaptığınız düşündüğünüz tamamen bencillik evlilik meraklılığı bu 5.si ,
adamcağınızın demekki 3 5 vefatı daha olsa Allah korusun ayy tühhh o kadar cenaze var evlenemiycez sanırım die oturup ağlar ve desetk olmak yerine kaçarsınız diye düşünüyorum buda son.
ha yok illa evlenecem ben maddi manevi sıkıntısı beni ilgilendirmez derseniz gidin konuşun iice soğusun adam

Kızlar bugün sadece hayatım kafama takılan bişey var geçen gün neden kuzeninin sorusunu geçiştirdin dedim o açıklamasını yaptı ve ardından kafasındaki herşeyi saydı döktü tüm soru işaretlerimi sildi boşuna kuruntu yapmışım yakında geleceklermiş istemeye :)) Hepinize çok teşekkür ederim sevgiyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…