çok sağol teşekkür ederim. Adetin 21. günü yaptırmıştım.
kağıda baktığımda kendım birşey anlayamadım çünkü değer aralıkları
folliküler
luteal
menapoz sonrası
erkek
gebelik
diye sıralanmış hangisine göre kıyaslıcam? cuma günü hastaneye gidicem kadın doğum için bakarım aralıklara ama hangisine?
21. gün luteal fazda kalıyormuş. ona bakmalıymışsın
yalnız sorduğum kişi hematoloji uzmanı endokrin değil
luteal faz da yaptrdım dedin ya sen o zman ki değere bakacaksın. gebe değilsn erkek değilsn menopoz snrası değilsn falliküler değilsn luteal fazdasın ona bakacan.
21. günü yaptırmıştım demek ki luteal faz oluyormuş yeni öğrendim cuma günü bakarım . ama hiç umudum yok .düşük olmasa doktor düşük demezdi
sağolun kızlar
arkadaşlar yıllardır çocuğumuz olmuyor,sürekli doktorlara gittim hormon testi yaptılar birşeyin yok deyip gönderdiler.
klomen başlattılar 2 kez,yumurta takibinde birçok küçük yumurta ve 1 tane olgunlaşmış yumurtan var dediler.
ikinci kez klomenide aylar sonra yaptırdım ve gene aynısı oldu.. her defasında hormonlar iyi bir problem yok zamanını beklicez dediler.
bende sonunda endokrin bölümüne gittim ve tahlil yaptırdım hormonlar gene düzgün çıktı ve son olarak adetin 21. günü gel progesterona bakalım dediler, sonuç ise PROGESTERON 0,2 çıktı, yani vucudum yumurta üretmiyor ,siz daha iyi bilirsiniz, normalde kaç olması gerek?
bende şimdiye kadar anlamamıştım klomen kullandığım zaman 1 tanesi zor gelişiyordu,bunca sene boşuna bekledim zaman kaybettim,sizde bu hormona dikkat edin diye yazdım..
bu cuma kadın doğuma gidicem,beni neler beklıyor bilmiyorum,benım gibi olan mutlaka vardır,yumurta geliştirici ilaçlar mı verirler?canım cok sıkkın
25/12/2011 tarihinde actığın konuda 9 aylık hamile olduğunu yazmışsın. Nasıl oluyor bu?
suan 9 aylık hamıleyım,bebegıme bırsey aldığıda yok,sorumsuz bır adam ,elektırıkler kesilir paturayı öyle yatırır kesilmeden asla yatırmaz,pazar market vs. deseniz evli çiftler gıbı asla gidip yapmadık,kendı kafasına göre canı ne isterse bakkaldan alır gelır,hiç huzurum yok kızlar,eşime küsüp ailemin yanına gidiyorum kavga döğüş evde hep,kendı evımdeyım buranında farkı yok oradan,ne yapsam nereye gitsem bir başıma birde çocuk var cok caresizim!!! mutlu olabileceğim bir yer yok
haydaaaaa buyrun burdan yakın
Evet cevap lütfen ....
25/12/2011 tarihinde actığın konuda 9 aylık hamile olduğunu yazmışsın. Nasıl oluyor bu?
suan 9 aylık hamıleyım,bebegıme bırsey aldığıda yok,sorumsuz bır adam ,elektırıkler kesilir paturayı öyle yatırır kesilmeden asla yatırmaz,pazar market vs. deseniz evli çiftler gıbı asla gidip yapmadık,kendı kafasına göre canı ne isterse bakkaldan alır gelır,hiç huzurum yok kızlar,eşime küsüp ailemin yanına gidiyorum kavga döğüş evde hep,kendı evımdeyım buranında farkı yok oradan,ne yapsam nereye gitsem bir başıma birde çocuk var cok caresizim!!! mutlu olabileceğim bir yer yok
Kesin kardeşinin veya bi arkadaşın konusuydu o
Her neyse Allah hayırlısını versin konu sahibi..
Benim yazdıklarım size nasıl bir referans olur bilemiyorum ama..
Dr. benden 22. gün Progesteson testi istemişti ve..
Sonuç: 16.27 Referesans aralığı: 0.08- 18.56
görnüyor raporda..
Önemli olan siz kaçıncı gün yaptırdınız?
Bende yumurtlama düzensizliği var son 1-2 yıldır,ve Dr. rutin olarak bu testi istiyor benden..
Ama 22. gün diyor mutlaka..
Burada bazı kişilere cevap dahi vermek istemiyorum.Çünkü sırf konuyu dağıtmak polemik çıkarmak .Ne kötü ruhlu insanlar var .Sanki çok güzel bir iş başarmışta madalyasını ister gibi
Madem O konuyu okuyorsun diğer konularıda oku. Açıklama yapmama gerek yok herşey konularda yazıyor.
Tüm konuyu okumadım yazan oldu mu bilmiyorum. 21. günde 10 un üstünde bir değer olmalı. Değer ne kadar büyürse o kadar kalite çatlayan yumurtayı anlatır.
Konularda hamile olduğun ve doğum yaptığın yazıyor. Bu konuda da gebe kalamadığın yazıyor :S
Konularda hamile olduğun ve doğum yaptığın yazıyor. Bu konuda da gebe kalamadığın yazıyor :S
Tüm konularda msjlarını okuyorum hep insanları aşşağlamak küçük görmek açık aramak gibi dertlerin var bunları yapmakla eline ne geçiyor egonumu tatmin ediyorsun??
Lütfen konumla dalga geçme! bir derdim olmasa burada insanlardan yardım istemezdim.
o konu bana ait değil Arkadaşım açtı . diğer konularımdada bahsettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?