Neden Gebe Kalamadığımı Öğrendim Seneler Sonra!

luteal faz da yaptrdım dedin ya sen o zman ki değere bakacaksın. gebe değilsn erkek değilsn menopoz snrası değilsn falliküler değilsn luteal fazdasın ona bakacan.

21. gün luteal fazda kalıyormuş. ona bakmalıymışsın
yalnız sorduğum kişi hematoloji uzmanı endokrin değil

sağol canım teşekkür ederim.
olsun genede hastane ortamında neyın ne olduğunu biliyor.
doktor bana direk yumurtan olmamış dedi.
birde bir önce ki ay soğan suyu içmiştim.
adet düzenimide bozdu soğan suyu.
adet olamadım bu ay.
cuma günü doktora gidicem dosyam mecbur geliyor ozaman bakarım kesinlikle luteal faza.
tekrardan çok teşekkür ederim sana.

luteal faz da yaptrdım dedin ya sen o zman ki değere bakacaksın. gebe değilsn erkek değilsn menopoz snrası değilsn falliküler değilsn luteal fazdasın ona bakacan.

21. günü yaptırmıştım demek ki luteal faz oluyormuş yeni öğrendim cuma günü bakarım . ama hiç umudum yok .düşük olmasa doktor düşük demezdi
sağolun kızlar

21. günü yaptırmıştım demek ki luteal faz oluyormuş yeni öğrendim cuma günü bakarım . ama hiç umudum yok .düşük olmasa doktor düşük demezdi
sağolun kızlar

üzülme o hormonu artırack ilaçlr verirler inş herşey düzelir. en azından artık bir sebep var düzeltilecek

Benim yazdıklarım size nasıl bir referans olur bilemiyorum ama..

Dr. benden 22. gün Progesteson testi istemişti ve..

Sonuç: 16.27 Referesans aralığı: 0.08- 18.56
görnüyor raporda..

Önemli olan siz kaçıncı gün yaptırdınız?

Bende yumurtlama düzensizliği var son 1-2 yıldır,ve Dr. rutin olarak bu testi istiyor benden..
Ama 22. gün diyor mutlaka..

Tüm konuyu okumadım yazan oldu mu bilmiyorum. 21. günde 10 un üstünde bir değer olmalı. Değer ne kadar büyürse o kadar kalite çatlayan yumurtayı anlatır.

Aslında bu testi 3 gün tekrarlamak daha mantıklı. Çünkü yumurtanın luteal faza
geçişi kişiden kişiye de değişir.

Bir de biz bayanlarda her menstrual döngüde zaten sadece bir yumurta oluşur.
Size verilen klomenle, bir yumurta oluştuğunu söylemiş ve üzülmüşsünüz ya,
yok yere üzülmeyin. Progesteron tedavisi uygulanır size ve inşallah sağlıklı bir
bebek sahibi olursunuz. Geçmiş olsun şimdiden.

25/12/2011 tarihinde actığın konuda 9 aylık hamile olduğunu yazmışsın. Nasıl oluyor bu?

suan 9 aylık hamıleyım,bebegıme bırsey aldığıda yok,sorumsuz bır adam ,elektırıkler kesilir paturayı öyle yatırır kesilmeden asla yatırmaz,pazar market vs. deseniz evli çiftler gıbı asla gidip yapmadık,kendı kafasına göre canı ne isterse bakkaldan alır gelır,hiç huzurum yok kızlar,eşime küsüp ailemin yanına gidiyorum kavga döğüş evde hep,kendı evımdeyım buranında farkı yok oradan,ne yapsam nereye gitsem bir başıma birde çocuk var cok caresizim!!! mutlu olabileceğim bir yer yok

haydaaaaa buyrun burdan yakın
Evet cevap lütfen ....

"tesekkur ederım canım, o gün ben cok üzülüp ağlarken aniden suyum gelmeye başladı ve doğumum gercekleşti,bu yuzden gırıp yazamadım yorumların coğunuda okuyamadım,kusura bakmayın bu yuzden,şimdi iyiyim bebeğimle ilgilenıyorum tüm gün,meşgalem oldu cok farklı bır duygu tarıfı yok,şimdi hayata daha farklı bakıyorum..."

Bir yorum da bu. Aeroplain'in konularından sonra ben gidişat konusunda iyice endişelenmeye başladım.

Kesin kardeşinin veya bi arkadaşın konusuydu o

Her neyse Allah hayırlısını versin konu sahibi..

Kesin kardeşinin veya bi arkadaşın konusuydu o

Her neyse Allah hayırlısını versin konu sahibi..

Burada bazı kişilere cevap dahi vermek istemiyorum.Çünkü sırf konuyu dağıtmak polemik çıkarmak .Ne kötü ruhlu insanlar var .Sanki çok güzel bir iş başarmışta madalyasını ister gibi
Madem O konuyu okuyorsun diğer konularıda oku. Açıklama yapmama gerek yok herşey konularda yazıyor.

maaşallah sizin değerler çok güzel çıkmış,ben 21. gün yaptırmıştım.
Adetlerin düzenlimi peki?
birde hormon testlerin nasıl FSH LH?

Konularda hamile olduğun ve doğum yaptığın yazıyor. Bu konuda da gebe kalamadığın yazıyor :S

Konularda hamile olduğun ve doğum yaptığın yazıyor. Bu konuda da gebe kalamadığın yazıyor :S

Tüm konularda msjlarını okuyorum hep insanları aşşağlamak küçük görmek açık aramak gibi dertlerin var bunları yapmakla eline ne geçiyor egonumu tatmin ediyorsun??

Lütfen konumla dalga geçme! bir derdim olmasa burada insanlardan yardım istemezdim.
o konu bana ait değil Arkadaşım açtı . diğer konularımdada bahsettim.

Niye insanları aşağılayayım ki? Ne gibi bir çıkarım olabilir? Ahlak zabıtası mıyım ben? Siz de benim çelişkili msjlarımı görürseniz gelin sorun ben cevabını veririm.

Hımm cvp bu kadarsa niye yazmaktan imtina ediyorsun, yazdın bitti. Gerginliğe gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…