Aslında bu testi 3 gün tekrarlamak daha mantıklı. Çünkü yumurtanın luteal faza
geçişi kişiden kişiye de değişir.
Bir de biz bayanlarda her menstrual döngüde zaten sadece bir yumurta oluşur.
Size verilen klomenle, bir yumurta oluştuğunu söylemiş ve üzülmüşsünüz ya,
yok yere üzülmeyin. Progesteron tedavisi uygulanır size ve inşallah sağlıklı bir
bebek sahibi olursunuz. Geçmiş olsun şimdiden.
Kızlar bu kadar sert çıkışmayın kadına.Benim arkadaşım da benim hesabımdan giriyor inceliyor,bir şey yazmak istersen konu açmak istersen aç diyorum tabi haberim olsun tarzında.Kadın açıklama yaptı işte.Konu sapkın bir konu da değil.
Ayrıca adetleriniz nasıl,yumurtlama olmuyorsa adet olamazsınız dimi?:44:
...evdekı bu kavgalara dayanamayıp evi ayırdı eşim,sonra 1sene cezaevıne gırdı iş değiştirdi battı cıktı vs. derken birsürü olay yasadık detaya girmicem,suan kendi evimdeyim kısacası eşimdede aradığım mutluluğu bulamadım,beni hep ezdi,dışarı asla cıkamıyorum kapının önüne çöp atmaya bile izin yok,kendıme olan özgüvenimi insanlığımı kaybettım komsu bır arkadas vs. derdımı anlatacagım kımsem yok,eşim hep dısarda bugun pazar ve herzaman ki gibi gec saatlerde eve gelıyor,aldatıyor mu dıye sorarsanız ,internetten sanaldan olabılır ama reelde bilmiyorum aldatıyor mu,suan 9 aylık hamıleyım,bebegıme bırsey aldığıda yok,sorumsuz bır adam ,elektırıkler kesilir paturayı öyle yatırır kesilmeden asla yatırmaz,pazar market vs. deseniz evli çiftler gıbı asla gidip yapmadık,kendı kafasına göre canı ne isterse bakkaldan alır gelır,hiç huzurum yok kızlar,eşime küsüp ailemin yanına gidiyorum kavga döğüş evde hep,kendı evımdeyım buranında farkı yok oradan,ne yapsam nereye gitsem bir başıma birde çocuk var cok caresizim!!! mutlu olabileceğim bir yer yok
merhaba arkadaşlarbu sitenin yabancısyım arkadaşım vesilesi ile konu açıyorum her neyse;
derdim şu ki çok mutsuzum eşimle 4 sene bitti evliliğimizde,benim hala cocuğum olmadı,benden sonra evlenen görümcem bile 20 gün sonra hamile kaldı ,kayınvalidem sürekli hava atıyor,1 yaşına bastı çocuk videolarını izletiyor,bak dişi çıktı bak anne dedi...üstüme üstüme geliyorlar kayınvalıde görümce...her seferınde bak şu senden sonra evlendi kocaman çocuğu oldu kaç yaşına bastı diyorum 3 aylık diyor...sürekli beni yaralıyor ,yolda gidiyoruz beraber aaa bak şu çocuğa diye milletin cocuğunu gösteriyor yolda
neyse benden sonra 6 kuzenım evlendı hepsi hamile,ben niye böyleyim dr. a gidiyoruz hiçbir sorun yok diyorlar..
asıl sorunum şu ki; eşim şuan cezaevine girdisebepte benden önce yani evlenmeden önce gece kulubunde calısıyormuş,kızlara laf attılar diye bir adamı bacağından vurmuş,içeriği tam ne bilmiyorum sadece bunu söyledi...adam şikayetini geri almış,ama 6 sene sonra dava patladı,ceza verdiler karşı tarafta şikayetci değil,ama eşim 1 sene içeride kalacak..
ben eşime bu yüzden çok kırgınım geçmişi hep karşımızda birde içeride kadın yüzünden yatıyor olması benım bundan dolayı mağdur olmam daha çok canımı sıkıyor,eşime bahsetmelimiyim?
Aynen dediğin gibi.
Söyledikleri hiç umrumda değil şayet her defasında konunun ortasına gelip bunları yazıyor,konuyu dağıtıyor.Hakkımı helal etmiyorum kesinlikle.
Adetlerim düzenliydi,soğan suyu içtim 1 kez gecen aylarda ondan sonra bozuldu.bu ay olamadım 1 hafta gecıktı.
adet olduğum zaman yumurta oluşuyor ama minik minik yani işe yaramıyor.
bunu kadın dogumcu bılemedımı bakmadımı yanı progestanın kac olması gerektıgını unuttum acıkcası
benımde bebeğim tüp bebek
Arkadasinin konusu!!!
Senin konun!!!
mu canım merhaba bende 3 yıldır bebek bekliyorum bende senin gibiydim gitmediğim doktor kalmadı hiçbirşey yok diyorlar..ama banada o testen hiç yaptırmadılar..doktor değiştirdim o dedi yumurtalam testine bakalım dedi bende tamm dedim 21.günü gittim verdim kanımı..çok şükür bundada problem yokmuş yumurtluyormuşum..ama hala hamile kalamadım..benim ki.17 .!.:merhaba canım,benim gibi olan varsa bu testi yaptırsın diye konu açtım.
gidiyroum her defasında testler iyii ..ama olmuyor,neden neden hep düşünüyordum.
tüp filmi bile çektirdim o kadar canım yandı ki,oda temiz çıktı.
sen peki tüp filmi cektirdin mi?
Hiç bilmiyordum bu durumu:44: Eeee peki sorun buysa çözümü var değil mi?
teşekkürler.çıtır tutam
Ikinizinde mi esi cezaevine girdi ???
Bi dakika
gecmıs konularına bakınca
bır konuda bu hesabı 3 kısı kullanıyoruz demıssın..
sız olmadıgınızı soyledıgınız konuyu okudugumda
sızın yazdıgınız seylerle karsılastırdım
oncelıkle bebegınız varmı yokmu? cevaptan emın olmak ıstıyorum.....
endokrin bölümünden sonuçları alınca bu cuma günü kadın doğuma gidicem ve göstericem sonuçları ne diyecek bilmiyorum.
senin bebiş var mı? yada düşünüyormusun?
aynen bu soruyu soracaktım..
merhaba canım,benim gibi olan varsa bu testi yaptırsın diye konu açtım.
gidiyroum her defasında testler iyii ..ama olmuyor,neden neden hep düşünüyordum.
tüp filmi bile çektirdim o kadar canım yandı ki,oda temiz çıktı.
sen peki tüp filmi cektirdin mi?
çektirmem mi tatlım seninki gibi herşey temiz iki tüpde açık ama olmuyor aynı senin gibi canımbu ay sogan suyunu denedim bakalım sonuç ne olacak.. 2 şubat gibi bekliyorum inşallah en kısa zamanda bebeğimiz gelir..sende takma okadar kafana canımm..bende sürekli içden içe sorun ne diye kendimi yiyorumm..ama faydası yok bunun bize...dua etmeye başladım bol bol inş. güzel haberler alırız..şuan kaçıncı günün.sogan suyunu içmeyi tavsiye ederim sana neden dicen..ben normal de şu yumurta akı kıvamındaki akıntıyı hiç görmüyordumm..bu ay ilk defa o akıntıyı gördüm gerçekten yumurtalıkları çalıştırıyor canım emin ol..
evet aynı yerde çalışıyorlar, taksici bile cezaevinde .sarı taksiler varya oraya müşteri getirip götürenpolise mukamevet
arkadaşlar konum dağıldı gitti. güya cuma günü doktora gidip adım adım olanı biteni yazacaktım. benım gibi olan varsa nasıl yol izlemesi gerektiğini görsün diye.
Bi dakika
gecmıs konularına bakınca
bır konuda bu hesabı 3 kısı kullanıyoruz demıssın..
sız olmadıgınızı soyledıgınız konuyu okudugumda
sızın yazdıgınız seylerle karsılastırdım
oncelıkle bebegınız varmı yokmu? cevaptan emın olmak ıstıyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?