Neden Gebe Kalamadığımı Öğrendim Seneler Sonra!

Kızlar bu kadar sert çıkışmayın kadına.Benim arkadaşım da benim hesabımdan giriyor inceliyor,bir şey yazmak istersen konu açmak istersen aç diyorum tabi haberim olsun tarzında.Kadın açıklama yaptı işte.Konu sapkın bir konu da değil.
Ayrıca adetleriniz nasıl,yumurtlama olmuyorsa adet olamazsınız dimi?:44:

[QUOTE=mu

canım merhaba bende 3 yıldır bebek bekliyorum bende senin gibiydim gitmediğim doktor kalmadı hiçbirşey yok diyorlar..ama banada o testen hiç yaptırmadılar..doktor değiştirdim o dedi yumurtalam testine bakalım dedi bende tamm dedim 21.günü gittim verdim kanımı..çok şükür bundada problem yokmuş yumurtluyormuşum..ama hala hamile kalamadım..benim ki.17,2 mi ne çıkmıştı..normalde 10 ve üzeri ise yumurtladıgını gösteriyormuş 10 nun altında ise yumurtalamadıgını gösteriyormuş elbet vardır çaresi canım hiç değilse sorunu tespit etmişsiniz doktorun izleyeceginiz yolu bilir canım üzülme bukadar..

Sağol yorum için.
klomen kullandığım zaman doktor yalnızca bir yumurta olmuşmuş deyince üzüldüm,birde bazı konularda bayanlar birkaç yumurtam oluştu klomen kullandım filan deyince bend eproblem olduğunu düşündüm.
Sayenizde çok şey öğrendim teşekkürler.
Cuma günü doktora gidicem ve tüm gelişmeleri adım adım yazıcam buraya.

bunu kadın dogumcu bılemedımı bakmadımı yanı progestanın kac olması gerektıgını unuttum acıkcası
benımde bebeğim tüp bebek

Aynen dediğin gibi.
Söyledikleri hiç umrumda değil şayet her defasında konunun ortasına gelip bunları yazıyor,konuyu dağıtıyor.Hakkımı helal etmiyorum kesinlikle.
Adetlerim düzenliydi,soğan suyu içtim 1 kez gecen aylarda ondan sonra bozuldu.bu ay olamadım 1 hafta gecıktı.
adet olduğum zaman yumurta oluşuyor ama minik minik yani işe yaramıyor.

Arkadasinin konusu!!!

Senin konun!!!

Son düzenleme:

Hiç bilmiyordum bu durumu:44: Eeee peki sorun buysa çözümü var değil mi?

bunu kadın dogumcu bılemedımı bakmadımı yanı progestanın kac olması gerektıgını unuttum acıkcası
benımde bebeğim tüp bebek

ben her gittiğimde önce hormon testi yaptırdı LH FSH E2 gibi testlere bakıldı normal çıktı,istersen klomen vereyım dedi,klomen kullandım yumurta takıbıne gittim sonra çatlatma iğnesi verdi,gebelik oluşmamıştı. 2 kez klomen kullandım.
bende hormonlarımda düzgün eşimdede bir porblem yok zamanını beklicez diyordum.
bir arkadaşın tavsiyesiyle endokrine gittim.orada öğrendim yumurta oluşmamış dedi. değere bakıp.

Bi dakika
gecmıs konularına bakınca
bır konuda bu hesabı 3 kısı kullanıyoruz demıssın..
sız olmadıgınızı soyledıgınız konuyu okudugumda
sızın yazdıgınız seylerle karsılastırdım
oncelıkle bebegınız varmı yokmu? cevaptan emın olmak ıstıyorum.....

Komik olan ise her konuda e$i cezaevinde oluyo

endokrin bölümünden sonuçları alınca bu cuma günü kadın doğuma gidicem ve göstericem sonuçları ne diyecek bilmiyorum.
senin bebiş var mı? yada düşünüyormusun?

yok ben bekarım Koca buldum bebek kaldı zaten
Bu arada benim de abimle yengemin bir süre çocukları olmamıştı zamanında çok duydum içli dışlıydım konular da açılınca belkii yardımım dokunur ya da bir şeyler öğrenirim diye yorum yapıyorum işte:44:

aynen bu soruyu soracaktım..

evet aynı yerde çalışıyorlar, taksici bile cezaevinde .sarı taksiler varya oraya müşteri getirip götüren polise mukamevet

arkadaşlar konum dağıldı gitti. güya cuma günü doktora gidip adım adım olanı biteni yazacaktım. benım gibi olan varsa nasıl yol izlemesi gerektiğini görsün diye.

daha önce bir kez gebe kalmışsın..
peki onu nasıl becerdin???
tedavi başarılı olmadımı????

bu hesabı ben kullanıyorum
arkadaşımın birinin derdi vardı konu açtık
benım bebeğim yok keşke olsa
arkadaşımı merak edıyorsanız 1 yasına girdi maaşallah cok güzel yavrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…