daha önce bir kez gebe kalmışsın..
peki onu nasıl becerdin???
tedavi başarılı olmadımı????
tüp filmi çekildikten aylar sonra gebe kaldım. malasef düşükle sonuçlandıo gün temizlik yaptım ya o yuzden yada yumurta kalitesizliğinden midir bilmiyorum.
yok ben bekarımKoca buldum bebek kaldı zaten
Bu arada benim de abimle yengemin bir süre çocukları olmamıştı zamanında çok duydum içli dışlıydım konular da açılınca belkii yardımım dokunur ya da bir şeyler öğrenirim diye yorum yapıyorum işte:44:
o zaman tüplwerindede bi sorun olabilir..
çünkü hsg de bazen yanıltabilir????
yumurta oluyor şayet minik minik birçok yani diğer adı kist oluyor galiba, klomen verdikleri zaman 1 tanesi zor gelişiyordu yeterli büyüklüğe gelmiyordu,ama bunun için hiçbir doktor uyarmadı taki endokrine gidene kadar
çektirmem mi tatlım seninki gibi herşey temiz iki tüpde açık ama olmuyor aynı senin gibi canımbu ay sogan suyunu denedim bakalım sonuç ne olacak.. 2 şubat gibi bekliyorum inşallah en kısa zamanda bebeğimiz gelir..sende takma okadar kafana canımm..bende sürekli içden içe sorun ne diye kendimi yiyorumm..ama faydası yok bunun bize...dua etmeye başladım bol bol inş. güzel haberler alırız..şuan kaçıncı günün.sogan suyunu içmeyi tavsiye ederim sana neden dicen..ben normal de şu yumurta akı kıvamındaki akıntıyı hiç görmüyordumm..bu ay ilk defa o akıntıyı gördüm gerçekten yumurtalıkları çalıştırıyor canım emin ol..
sende evleneli bayağı olmuş canım. üf ne sinir bozucu bir durum iyi bilirim.hiç neden yokken olmuyor.hep nedenler beynını kemiriyor. soğan suyu adetlerimın düzenını bozdu.öyle düzenli içtimki annem sağolsun sabah akşam aynı saatlerde verdi içtim. ama hani ikinci adete 10 gün kala yeniden başlayın yazıyordu ben onu içmedim bu yüzden mi adet olamadım bilmiyorum?. cuma günü doktor ne diyecek bakalım.
soğan suyundan sonra adet düzenım bozuldu. bu ay olamadım. inşallah sana yarar çoğu kadının düzene sokmuş.
hayatında biri olduğu aşikar ki böyle konuları merak ediyorsun
senın adetler düzenli mi peki,istersen adetin 3.günü doktora gidip hormonlarına baktır şimdien tedbir aldır ne olur ne olmaz.
inşallah abinlerin bebeiği olmuştur.
buna pco denmıyormu bendede aynı durum vardı 20 taneye yakın yumurta yanı kist oluyordu ama buyumuyorlardı sonra iğne tedavısıyle butulup çatlatıldı ve oğlum doğdu şükürler olsunki ama tabı ılk denemede olmadı defalarca denedık bana doktor mukemmel bi polikistik over hastasısın demişti hatta benım yumurtalarımı kayda almıştı öğrencılere göstercekti o derece vahımdı dururmum
sende evleneli bayağı olmuş canım. üf ne sinir bozucu bir durum iyi bilirim.hiç neden yokken olmuyor.hep nedenler beynını kemiriyor. soğan suyu adetlerimın düzenını bozdu.öyle düzenli içtimki annem sağolsun sabah akşam aynı saatlerde verdi içtim. ama hani ikinci adete 10 gün kala yeniden başlayın yazıyordu ben onu içmedim bu yüzden mi adet olamadım bilmiyorum?. cuma günü doktor ne diyecek bakalım.
soğan suyundan sonra adet düzenım bozuldu. bu ay olamadım. inşallah sana yarar çoğu kadının düzene sokmuş.
alla alla niye öyle oldu ki sende..bende içmedim 10 gün kala canım..sadece 15 gün olanı içtim ama benim adetlerim düzenli zaten..içdikten sonrada sıkıntı olmamıştı hiç bu 2.sogan suyu içişim.inş. etkili olur yaa..bakalım ay başı belli olacak..
O da yokKendi kendimi de hamile bırakamayacağıma göre bari yardımcı olayım insanlara dedim
Oldu çocukları 6 sene üzerineHatta ilk 2si ardarda oldu Allah isteyen herkese nasip etsin Şimdi de 3.sü yolda
Gitmeyi düşünüyorum benim adetlerim hep düzenlidir ama ne olur ne olmaz problemler evli bekar kadınların yakasını bırakmıyor
sağlıcakla büyüt bebeğini.darısı bizim başımıza.
bendede aynen 20 30 tane minik yumurtaların var dedi.diğer adı kist dedi.
bana klomen vermişti eski doktor. iğne tedavisi ilk defa duydum.minik yumurtaların için birşey yaptılar mı kaybolması için?
alla alla niye öyle oldu ki sende..bende içmedim 10 gün kala canım..sadece 15 gün olanı içtim ama benim adetlerim düzenli zaten..içdikten sonrada sıkıntı olmamıştı hiç bu 2.sogan suyu içişim.inş. etkili olur yaa..bakalım ay başı belli olacak..
bilmiyorum canım sabah akşam tam 15 gün içtim.adetlerim öyle düzenliydiki . soğan suyundan sonra o ay adet olmadım günümde yaklaşık 20 gün sonra oldum. şimdi soğan suyundan sonra bu 2. adetim olmam gerekirdi 1 hafta gecikti. karnım çok şişkin adet olamadığım için. doktor ne dıyecek bakalım cuma günü gelseydi bi.
amin.ALLAH isteyen herkese versın . bıkaçtanesı buyuyordu nasıl oluyor bılmıyorum ama doz olarak verıyordu bu gun şukadar yarın bukadar dıye yanı onlar nasıl yapıyorlarsa bılıyor kaç tane buyuycek ılk başta bende klomen kullandım hamılede kaldım onunla ama 2 aylıken düştü sonra devam ettım daha etkili şeyler deneyelım dedıler ve bu tedavı uygulandı .
peki sana poliskitik oversın dedımı dr. ?
maaşallah sizin değerler çok güzel çıkmış,ben 21. gün yaptırmıştım.
Adetlerin düzenlimi peki?
birde hormon testlerin nasıl FSH LH?
Aynen dediğin gibi.
Söyledikleri hiç umrumda değil şayet her defasında konunun ortasına gelip bunları yazıyor,konuyu dağıtıyor.Hakkımı helal etmiyorum kesinlikle.
Sen bunları elmayra için mi söyledin ?
Aynen dediğin gibi.
Söyledikleri hiç umrumda değil şayet her defasında konunun ortasına gelip bunları yazıyor,konuyu dağıtıyor.Hakkımı helal etmiyorum kesinlikle.
Adetlerim düzenliydi,soğan suyu içtim 1 kez gecen aylarda ondan sonra bozuldu.bu ay olamadım 1 hafta gecıktı.
adet olduğum zaman yumurta oluşuyor ama minik minik yani işe yaramıyor.
arkadaşlar konular birbirine karışıyor sizde haklısınız hesabımı sildirip yeni üyelik alıcam. hem sitede yasakmış bir hesabı birkaç kişinin kullanması.
yeni hesap alınca yazarım hoşcakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?