Neden Gebe Kalamadığımı Öğrendim Seneler Sonra!

hayatında biri olduğu aşikar ki böyle konuları merak ediyorsun
senın adetler düzenli mi peki,istersen adetin 3.günü doktora gidip hormonlarına baktır şimdien tedbir aldır ne olur ne olmaz.
inşallah abinlerin bebeiği olmuştur.

o zaman tüplwerindede bi sorun olabilir..
çünkü hsg de bazen yanıltabilir????

öyle mi?? bunu ilk defa duydum peki ne yapmam gerek ??çünkü ben tüp filmi çekildikten birkaç ay sonra hamilelik oluştu.
kafam karıştı şimdi. birde hiç bayıltılmadan tüp filmi çekildi çok sancılıydı

buna pco denmıyormu bendede aynı durum vardı 20 taneye yakın yumurta yanı kist oluyordu ama buyumuyorlardı sonra iğne tedavısıyle butulup çatlatıldı ve oğlum doğdu şükürler olsunki ama tabı ılk denemede olmadı defalarca denedık bana doktor mukemmel bi polikistik over hastasısın demişti hatta benım yumurtalarımı kayda almıştı öğrencılere göstercekti o derece vahımdı dururmum

O da yok Kendi kendimi de hamile bırakamayacağıma göre bari yardımcı olayım insanlara dedim
Oldu çocukları 6 sene üzerine Hatta ilk 2si ardarda oldu Allah isteyen herkese nasip etsin Şimdi de 3.sü yolda
Gitmeyi düşünüyorum benim adetlerim hep düzenlidir ama ne olur ne olmaz problemler evli bekar kadınların yakasını bırakmıyor

sağlıcakla büyüt bebeğini.darısı bizim başımıza.
bendede aynen 20 30 tane minik yumurtaların var dedi.diğer adı kist dedi.
bana klomen vermişti eski doktor. iğne tedavisi ilk defa duydum.minik yumurtaların için birşey yaptılar mı kaybolması için?

ayy maaşallahhh yerım onları keşke benımde ikizlerim olsa sağlıcakla büyütsünler.
sende bulursun birini ,yasın kaç? herkesin nikah saati sayılıdır derler zamanı gelince oldu bittiye gelir sen bile anlayamazsın.

ihmal etme git kesinlike doktora.

amin.ALLAH isteyen herkese versın . bıkaçtanesı buyuyordu nasıl oluyor bılmıyorum ama doz olarak verıyordu bu gun şukadar yarın bukadar dıye yanı onlar nasıl yapıyorlarsa bılıyor kaç tane buyuycek ılk başta bende klomen kullandım hamılede kaldım onunla ama 2 aylıken düştü sonra devam ettım daha etkili şeyler deneyelım dedıler ve bu tedavı uygulandı .

peki sana poliskitik oversın dedımı dr. ?

Amin inşallah.
endokrine ilk defa gittiğim için pcos olabilirsin dedi. birdaha ki ay gene bakalım adetin 21. günü gel dedi,ama ortada pcosum kesin ,ben direk kadın doğuma gidicem.
iğneleri karnından mı yaptılar?
bende klomen kullandım düşük oldu.
iğneler neydi acaba ismini hatırlıyor musun?bende doktoruma bahsedeyım gidince

iğnlerın adını hiç hatırlamıyorumya karnımdanda yaptımm kalçadanda yaptırdım baya bı denendı senın adetlerın düzenlimi normalde pcosta genelde düzenli olmuyor ben 8 ayda bır olurdum genç kızken şimdi doğum yaptım gene düzenli değil

maaşallah sizin değerler çok güzel çıkmış,ben 21. gün yaptırmıştım.
Adetlerin düzenlimi peki?
birde hormon testlerin nasıl FSH LH?

Hormon testlerim normal,adetim de çok düzenlidir.
Ben 3 kere hamile kaldım,ilki dışında diğer 2 seferde hamile kalmam oldukça zor oldu.
2.ye 6-7 sonra
3.ye 1,5 yıl sonra hamile kalabildim ama hepsini kaybettim..

Yani her şey normal olsa da hamile kalmam pek kolay olmuyor bir de kayıp yaşıyorum...

arkadaşlar konular birbirine karışıyor sizde haklısınız hesabımı sildirip yeni üyelik alıcam. hem sitede yasakmış bir hesabı birkaç kişinin kullanması.
yeni hesap alınca yazarım hoşcakalın.

Bu kadar kolay mı hak helal etmemek, biribirimize hak geçecek ne yaptık? Bir milyon tane konun var hepsinde farklı karakter farklı hikaye bütün kocalar hapiste. Neyse ben bişi demiyorum, eğer o konu arkadaşın olsaydı sen de bana kinli olmazdın cünkü seninle epey atışmıştık.

Hoşçakal tabi.

İnşallah hayırlısıyla kavuşursun meleğine,Allah şifa verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…