- 3 Ekim 2010
- 11.516
- 3.915
- 448
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
evet kızlar başlık gayet açık...
neden gelinler asla kayınvalide ile oturmak istemezken, kayınvalideler de gelin yanlarında otursun ister?
bunu hep merak etmişimdir... başka bir merakımda kayınvalidesiyle yaşayıp çok mutlu olan gelin varmıdır?
tecrübesi bilgisi olanlarla bu konuyu konuşalım isterim... yeni evleneceklere birlikte yaşayanlara tavsiye öneri yardım olabilir sanki..
kv ile altlı üstlü oturmama rağmen cinnet geçirmek üzereydim.
oğlunun evlendiğini ve onun bir ailesi bir hayatı olduğunu kabul etmiyorlar.
eşimle anlaşmamız haftanın 1 günü benim annemde 2 veya 3 günü kv yemek yemek diğer günler kendi evimizde yiyip içmekti.
evlendim hiçbirşey konuştuğumuz gibi olmuyor. orda yemek yiyoruz sürekli yukarı çıkalım diyoruz ne yapacaksınız yukarda oturun burda diyorlar. hadi yukarı çıktık diyelim görümcem bizden 5 dk sonra bizde e biz daha yeni ordan geldik.
bir yere gidiyoruz sürekli telefon nerdesiniz niye haber vermediniz merak ediyoruz değil mi ?
eğer geç kaldıysak sokak kapısını kilitleyip sürgülemeler zili çaldığımızda da eeeee geç geleceğinizi dediniz mi ne bileyim ben kitledim işte kapıyı iyi de niye sürgülüyon hadi kilit açılırda ya sürgü.
pazar sabahı çok geç kalkmazsın eğer saat 12 olmuş ve senin kapın açılmamışsa hiç evine gelip sen kapıyı açana kadar kapıda bekleme hakkını kendinde bulan kapıyı zincirli yerden açıp müsati değiliz dediğinde bile bu saatte olmaz öyle şeyler diyen.
geçen kış akşamları o kadar sık yıkanmayın hasta olursunuz diyen bir kv ile nasıl oturmak istersiniz ki ?
kv niye gelini ister bak ben oğlumu kaptırmadım . oğlum gene benim yanımda herşey benim istediğim gibi gelişiyor demek için konuya komşuya .
bi de her kv hemen hemen aynı düşünce var bir sefer ezersem bi daha hep böyle gider onun için kendimi benimsetmem lazım düşüncesi ile gelini yanına almak istiyor.
Şaka mı bunlar
Nebiçim bi'şey bu, ne demek bu saatte olmaz falan...Oldu olacak aranızda yatsın.
Eşinizden tepki olmadıkça böyle olmaya devam edecek gibi, inanın şok oldum Allah sabır versin size
kv ile altlı üstlü oturmama rağmen cinnet geçirmek üzereydim.
eşimle anlaşmamız haftanın 1 günü benim annemde 2 veya 3 günü kv yemek yemek diğer günler kendi evimizde yiyip içmekti.
evlendim hiçbirşey konuştuğumuz gibi olmuyor. orda yemek yiyoruz sürekli yukarı çıkalım diyoruz ne yapacaksınız yukarda oturun burda diyorlar. hadi yukarı çıktık diyelim görümcem bizden 5 dk sonra bizde e biz daha yeni ordan geldik.
bir yere gidiyoruz sürekli telefon nerdesiniz niye haber vermediniz merak ediyoruz değil mi ?
eğer geç kaldıysak sokak kapısını kilitleyip sürgülemeler zili çaldığımızda da eeeee geç geleceğinizi dediniz mi ne bileyim ben kitledim işte kapıyı iyi de niye sürgülüyon hadi kilit açılırda ya sürgü.
pazar sabahı çok geç kalkmazsın eğer saat 12 olmuş ve senin kapın açılmamışsa hiç evine gelip sen kapıyı açana kadar kapıda bekleme hakkını kendinde bulan kapıyı zincirli yerden açıp müsati değiliz dediğinde bile bu saatte olmaz öyle şeyler diyen.
geçen kış akşamları o kadar sık yıkanmayın hasta olursunuz diyen bir kv ile nasıl oturmak istersiniz ki ?
kv niye gelini ister bak ben oğlumu kaptırmadım . oğlum gene benim yanımda herşey benim istediğim gibi gelişiyor demek için konuya komşuya .
bi de her kv hemen hemen aynı düşünce var bir sefer ezersem bi daha hep böyle gider onun için kendimi benimsetmem lazım düşüncesi ile gelini yanına almak istiyor.
yooooooooo şaka değil gerçek daha bunlar çeyreği hatta :18:
eşim tepki gösteriyor ama bir süre düzeliyor bir süre sonra gene aynı koruması da şu eee benim oğlum çok uyumuyor size birşey oldu diye merak ediyorum ondan.
enin evin benim evim diye birşey yok ben onlara gittiğimde mesela hiç banyoda yakalamam çünkü herşeyi saatine göre yapıyor ama benim evim varken ben niye saatli yaşayayım herşeyi canım saat kaçta banyo yapmak isterse o zaman yaparım ama buna bile söylenir. kapıyı çalınca açan olmuyor diye banyodaydım dedim bir kaç defa ee anahtarı tak kapının üstüne dışarda kalmayayım ben dedi . banyoya gircem ama anahtar üstünde sonra yabancı evindeyim diye banyoda giyincem çünkü içeri girince neyle karşılaşacağımı bilmiyorum
amin aminnnnn
hayretler içerisindeyim vallahi, şükretmem lazım kaynanama..nedemek yaa sen banyodaysan anahtarı kapıya tak töbe töbe... kendi evinde bile rahat hereket edemiyorsun allah sabır versin bacım üzüldüm senin adına...fazla içli dışlı olup her dediğini yapma canım valla tepene çıkmış zaten külliyen inmez mazallah...
Benim annem vefat etti ev üstüne ev olmaz diyorlar ya hani, evlenmek bu yüzden beni çok tedirgin ediyor.
Bir kadın yalnız yaşayabilir belki? Ama 58 yaşında bir erkek özellikle benim babam yalnız yaşayabilir mi diye düşündüğüm zaman yaşayabilir diyemiyorum..
Bugüne kadar her şeyi hazır önüne gelmiş, annem üzerine titrerdi günde 13 tane hap yutar hangi hapları yuttuğunu hangi saatte aldığını bilmezdi ve hala bilmez biz hazırlayıp veriyoruz şimdi de. Duş alacak çamaşırlarını veririz, suyuna kadar her şey önüne gelir. Hiç yalnız kalmamış, yalnız yaşamamış.
Tek çocuk değilim ama diğer kardeşlerimden pek umudum yok. Kız kardeşim, babama düşkün değildir. Babam muhabbet etmeyi çok sever, yalnızlıktan çok sıkılan biridir. Kız kardeşimin yüzünü yemekte görürüz, yemeğini yer hemen odasına geçer.
Bir kere ağzını aradım, ben evlendiğim de babamı da götüreyim en iyisi dedim kız kardeşim '' götür vallahi ben vefasızım smuwiLa '' dedi.
Ben babam hep yanımda olsun isterim, hiç ayrı duramıyorum bir yere gitsem aklım hep babamda oluyor.
Bir taraftan da ev üstüne ev olmaz diye bir laf var işte. Nasıl gelin rahatsız oluyorsa damat adayı da rahatsız olabilir değil mi? :S
çok sinir bozucu buukv ile altlı üstlü oturmama rağmen cinnet geçirmek üzereydim.
benim annem de kayınvalidesiyle 8 sene oturmuş, küçük amcam askeri okulda okuyomuş o ara, haftasonu geliyomuş eve, onu arar dermişki oğlum gelirken arkadaşlarının çamaşırlarını falanda getir yıkarız biz, bi dünya çamaşırı evde 2 makina varken anneme yıkatırmış (tabi o zaman merdaneli makinalar) hamileyken bile bunu yapmış, anne demiyo diye söylenmiş, anne diyincede ben nerden senin annen oluyorum dermiş, anneannemlerle babannemler komşularmış yani evler çok yakın 80 adım saymışlığım var, annemi göndermezmiş oraya, bas bas bağırırmış balkondan balkona nerde kaldın yemek yapılacak diye, teyzemin düğününe yollamıyomuş nerdeyse, kendi oğlu olmadığı için ben çok kıymetli olmuşum hiç vermezmiş anneme, taklit de ona diye alıştırırmış beni, zorla başını kapattırmışlar, babam gık dememiş, kardeşime 7 aylık hamileyken kömür taşımıyo diye büyükbabam hazır ekmek düşmanı demişti, buna bizzat ben şahidim 6 yaşında falandım, ki kömürü babam taşıyodu zaten büyükbabamın taşıdığı falanda yok, ben bebekken babamı işten çıkarmışlar herkes kendi evine çıksın demeye başlamışlar bu seferde, para vermemişler süt yok diye ıhlamur içirmiş bana annem, Allahtan tekrar işe çağırmışlar babamı, sesleri kesilmiş, yaa işte böyle, burda 1 paragraf kaplayan yazı aslında bi hayat, annemin hayatı, hala da çekiyo
çok sinir bozucu buu
sizce sorun kimde peki?
eşnizde büyük suç var burda..
ama sizdede var anırım..baştan tavrınızı koysaydınız keşke..
hoş insan bir yerden sonra huzurumuz kaçmasın diyor..
Allah ıslah etsin böyle düşücesiz ve görgüsüz insanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?