- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
evet haklısınız eşimde de bende de suç vardır .
ama eşimin babası ölmüş ve kendini o evin direği olarak görüyor ve kv ile görümcem bunu çok güzel kullandılar.
alışma dönemi olacak böyle sonra alışacağız deyip benimde sesimi kesti ama ben ne kadar sustuysam istekler o kadar çoğaldı. öyle ki evime çıkmak için ne yapmak için çıktığımı bile söyler hale gelmiştim . en son çıldırdım ve bağları kopardım mecburi görüşüyoruz o da eşimi üzüyor yakındır patlaması
bizim evimizde huzur dene birşey yok ki
NeMeSiS98235 annenizin çektikleri de hiç kolay değilmiş babanız birşey demez miydi. anneniz nasıl katlanıyor halen :/ eski topraklar bizden daha dayanıklılarmış gerçekten ben bu kadarına dayanamazdım herhal diğer dünyada annenize yaptığı eziyetleri nasıl ödeyecek babaanneniz çok merak ediyorum
onlarda öyle anahtar kapının üstünde duracak gelen açıp girecek kapı çalmak yok anahtar yoksa da üstünde sen kalkıp açana kadar çalarlar. banyodan mı çıkmadım köpüklü saçlarla ya da yataktan mı kalkmadık söyle söyle hiçbirşey anlamıyor aminnnn içli dışlı değilim ramazandan beri ama bu seferde eşim çok uzatıyorsunuz diyor :18:
sevgicankurt seni çok iyi anlıyorum benimki de kapıyı çalar sürekli özellikle pazar sabahları abartısız söylüyorum yarım saat hem kapıyı hem zili çaldığı vardır. inat ettim çıkmadım banyodan o inadı kesip evine inmedi çalmaya devam etti
malesef kayınvalideler çaıkıp da bi açıklama yorum yapmıyor nedense...fikir tavsiye olur...dertleri neymiş öğrenirdik :)
Yanlış anladınızBen direk yatakodamın kapısından bahsediyorum
benimkinde de anahtar olsa dış kapıyı açıp kapıma dayanırdı daha önceleri eşim anahtarı kapının üstünde bırakırken pat diye girerdi.
size evliliğinizin ilk sabahı kapınıza dayanıldı mı anahtarla açıldı mı ben bunu yaşadım zincir takılı olmasaydı ne olurdu bilemiyorum
İlk sabah değil ama defalarca gece yarısı aniden odama girmek istedi. Ayrıca benim bütün kapılarım bir noktaya çıkar. Sabaha kadar mutfağa salona gitme bahanesiyle banyonun kapısının önünde resmen nöbet tutardı.
Eheh aklıma geldi. Rahmetli babaannem annemlerde kaldığı zaman gizli gizli mutfağın ışığını açmayıp kapıda onları dinlermiş (mutfak ve yatakodasının kapısı bitişiktir). Babam yakalamış bir gün anne napıyorsun karanlıkta diye. Bişeyler yiyordum demiş ama mutfak nasıl diyim, zifiri karanlık. Babam kibarca odasına yollamış ama bi daha buralarda dolaşma hasta falan olursun diye de laf söylemiş. Neyse annem bir kaç kere daha hissetmiş babaannemin orada olduğunu. Bir sabah babam işe gittikten sonra gelip anneme demiş ki "beni bugün yıka kızım gece şeytan kandırdıanlayın işte
siz aynı evde mi yaşıyorsunuz. ? aynı ev olunca tabiki çok daha zor ben altlı üstlü olduğum halde çok zor geldi. müsait değiliz kapıyı açmıyoruz mesela iyice çalardı anahtar vardı onda o zamanlarda anahtarla açardı. ama anahtarı aldım yok artık =) benim kv ilk evlendiğimiz sene tutturdu. onun evinde kışı geçirelim diye siz karı koca salonda çekyatlarda yatarsınız dedi =) çekyatlar biraz küçüktü sıkışırız rahat olmaz demişti kocam ilk dediğimde o zamanda iyi o zaman biriniz bi çekyatta biriniz bir çekyatta yatarsınız demişti.
sizin babaannede ne fenaymışşşşşşş
şeytan kandırdı derken doğru şeyi mi anlıyorum?
koca yaşlı başlı kadını
Onda bu numaralar varken seytana papucunu ters giydirir.
Hic utanmiyorda
ben başta konu sahibi sizi sanmıştm ortaya yorum yapmştm :)
aynı apartmanda yada yan apartmanında oturursunuz..
evleneceğiniz kişiyede bu durumun böyle olması gerektiğini baştan söylerisniz..
aynı evde olmaz tabiki..
ama eşi ölüpte çok yanlız yaşayan babalar var
önemli olan sizin onun çok yakınında olmanızdır..
düşünsenize yan apartmanda olsanız hep yardımına koşablirsniz..yemek vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?