- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
evet kızlar başlık gayet açık...
neden gelinler asla kayınvalide ile oturmak istemezken, kayınvalideler de gelin yanlarında otursun ister?
bunu hep merak etmişimdir... başka bir merakımda kayınvalidesiyle yaşayıp çok mutlu olan gelin varmıdır?
tecrübesi bilgisi olanlarla bu konuyu konuşalım isterim... yeni evleneceklere birlikte yaşayanlara tavsiye öneri yardım olabilir sanki..
ben kvdemle oturuyorum..kayınbabamla ayrılar..eşim tek erkek.bide ablası var oda evli..3 yıllı evliyiz...bide ailemden uzak bir şehirde yaşıyorum senede 2 kere anca gidebilirim..1 günlük yol yani..kvdem çok iyidir,anlayışlıdır,zaten yaşıda çok yok genç..sosyaldir,bi çalışma geçmişi var,derdini anlat akıl versin..yani asla şikayet edilebilecek bi insan değil..fakat ayrı hayatlarda..nekadar içiçe okadar bulaşıklık birbirinine..evet biz evlenirken enbüyük maddi manevi desteği o yaptı..herşeyimle ilgilendi hiçbişey içimde kalmadı..fakat aynı evde yaşamak apayrı bişey..evlenmeden önce hoş geliyo evine geliyosun gidiyosun falan yaşarım diyosun ama evlenince helede bazı sorunlar yaşayınca haliyle işte ozaman olmuyo..bide vicdan azabı çekiyosun ikiyüzlü gibi hissediyosun kendini..kötü desen değil ee herşeyi yapmış elindn gelen..ama olmuyo işte..zaten eşinle değil onunla evlisin..düşünsene eşin işe gidiyo saatlerce o insanla aynı evdesin..biyere gitceksen genelde birlikte gidiyosun..akşam yemeğinde birliktesin..eşin işten geliyo oturma odasında otursan nolcak 3 kişi oturuyosunuz yoksa odanıza geçiceksiniz başka alternatif yok...zaten sadece bir dünyan var oda yatak odan..işi gücü herşeyi sen yapıyosun..çok şükür benimki yemek yapıyo o konuda rahatım fakat o bile boğuyo .. oğlum şunu sever bunu yer..polly oğlum bundan yedimi offff bunalıyosun...bisüre sonra konuşcak bişeyinde kalmıyo..o oturuyo sen iş yapıyosun..hıı bn çok rahatım kimse bana kalk şunu yap demiyo hatta boşver be kızım diyo ama yine sen yapcan için rahat etmiyoki..yaa benimkinin iyi yönü çok ama birlikte olmuyo...olmuyo..daha yazardım ama işte nese.. : )
bende aynı durumdayım canım, kv-kp ayrılar 1 kaynım 1 görümcem var evliler biri tekirdağda 1 istanbulda oturuyolar, ev kv eşim onu bırakmadığı için beraber oturuyoruz iş konusu aynı senin gibi ev hanımıyım birde oğlum var ama en yakın zamanda kendi evime geçicem üst katta tabıki ama yinede bu beni mutlu ediyor kendi düzenim olucak 15 gün sonra inş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?