Neden gelmiyorsun Bebek ?

HARİKA ...

F figenayten

Cnm ablam o kadar güzel yazmışsınki
Allah senden razı olsun.
Pozitif enerji ve moral yüklüyorsun

Dediklerine uyacagım inş

Senin gibi tecrübeli pozitif ablalara ihtiyacımız var
Lütfen bizi unutma ara sıra gir siteye

Biz de seni çok seviyoruz Figen Ablacım yine döktürmüşsün yazılarını okudum yüreğine sağlık.. Bakalım dilim döndüğünce bende senin bahsettiklerinden yola çıkarak burdaki hanımlara destek oluyorum sen benim karşıma çıktın belki de bende birilerine vesile olurum.. Bu arada mesaj alınmıştır

Canımsın <3
Ve Senin yardımcı olmak için elinden geleni daimi olarak yapacağını ve bunu çevrene bir misyonun olarak göreceğine çok inanıyorum zaten ..

Lidya'cım Çok teşekkür ederim ve Yaradan Semden de , hepimizden de razı olsun .. Sevgilerimle ..

Ben teşekkür ederim Sevgili DarkGirl ..
Seni Annesi olarak seçen Bebeğin olduğunu bil .

Duygu'cum konunun üstüne eğilecek.
Birçok Anne Adayına yardımcı olacak.
Kendisini takip etmeni öneririm..

Sevgimle.. Sana ve Bebişine

Evet evet evet kafamda değişik bişeyler var Zaman içinde sitede konu açarak enine boyuna yardımcı olmak istiyorum.. Gelsin bebişler dolsun göbişleeeerr oleeyyyy

Figen hanım teşekkür ederim size sayenizde farkına vardım bebeğimin bebişlerimin (ikizlerim yolda) Çook şükür bebişlerim iyi öpüyorlar sizi . Eşimede okudum anlaştık konuştuk şükür artık Allahın izniyle stres olmayacak .Sizi ve duyguyu takipdeyim.Gelişmeleri yazıcam. Doğum günüm kasım 16da bebişlerle birlikte kutlayacağımıza inanıyorum :)

Oyyy benim ikizlerime kanka buldum.
Teyzesi bu ay iki yumurtamız oluştu.ikisinede sıkı sıkı tutundu minnoşlarımız.iki senenin hasretini ikimiz bitireceğiz diyorlar.ve iki hafta sonra ilk fotolarını elime alacagım
28 kasımda yeni bir hayatın perdesi açılacak.
Bugun karnıma sancı girdi babişkosu öptü bile onu

Bebiş bekleyen bacılar bu konuya gelin bedava kafayı güzelleştirelim :-D

Hiç bu kadar iyi hissetmemiştim kendimi.

Oy oyyy sevsin teyzesi hoşgelmişler ikizlerimizin kankaları
annesiii bende sendenim ikizler aşığım
Varmı ailenizde ikiz.

Oy oyyy sevsin teyzesi hoşgelmişler ikizlerimizin kankaları
annesiii bende sendenim ikizler aşığım
Varmı ailenizde ikiz.
Var canım annem ikiz teki.bu ay cok agrım olmustu bi baktırayım dedim kist falan mı diye hemde takip ettirmek amaclı.o da nesi çift yumurta ikiside catladı dediğim gibi iki hafta sonra fotolarını atarım inşallah :-D sende bana at
Gecen sene gittiğimde de iki tane vardı
Dr ilac mı kullandın sen dedi
Senin var mı aile de

Figen Ablaa şansıma ikizler geldi hemde 1 değil 2 tane hey Maşallah.. siftah bizden bereketi Allahtan
düzeltme yapayım bende tek var.. iki arkadaşımın çift yumurtaları yola çıkmış konuda paylaşmışlar o yüzden dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…