- 3 Temmuz 2008
- 619
- 1.341
- 313
Bende ağustos annesi olacakdım
Şunu anladım çünkü cnm bedenimizin beynimizin bi görevi var biz o görevler neden yerine gelmiyor diye takılıp durdukça sağlıklı döngüyü bozuyoruz.. Halbuki kendimizi sağlıklı hissedip evet yumurtladım normal ki zaten evet adet gördüm yaşasın yumurtam gelişmeye başladı bebeğimin ilk günü derseniz.. Beyin der ki ay Allah senden razı olsun işimi kolaylaştırdın stresi aldın bak Nasıl takır takır hormonlarını güzel üretiyorum der ve herşey yavaş yavaş olması gerektiği gibi sağlıkla olur
Biz de seni çok seviyoruz Figen Ablacım yine döktürmüşsün yazılarını okudum yüreğine sağlık.. Bakalım dilim döndüğünce bende senin bahsettiklerinden yola çıkarak burdaki hanımlara destek oluyorum sen benim karşıma çıktın belki de bende birilerine vesile olurum.. Bu arada mesaj alınmıştırCanım Benim ve Güzeller Güzeli Bebişimiz..
Yalnız şimdi de yapmanı istediğim bir şey var ..
Hazırlıkların?. Neyi nasıl yapacağına karar ver.. Düşün ..Renklerini seç.. Odasını boşalt. Kapısına şimdiden HoşGeldin bebeğim diye bile yazabilirsin. Ama kıyafetlerini yedi aylık olmadan önce alma iyi mi Tatlım.. Ve bir de yine yaptığın hazırlıkları sadece Eşinle PAYLAŞ. Dillendirme.. Ikinizi de çok çok seviyorum Duygu'cum..
Biz de seni çok seviyoruz Figen Ablacım yine döktürmüşsün yazılarını okudum yüreğine sağlık.. Bakalım dilim döndüğünce bende senin bahsettiklerinden yola çıkarak burdaki hanımlara destek oluyorum sen benim karşıma çıktın belki de bende birilerine vesile olurum.. Bu arada mesaj alınmıştır
F figenayten
Cnm ablam o kadar güzel yazmışsınki
Allah senden razı olsun.
Pozitif enerji ve moral yüklüyorsun
Dediklerine uyacagım inş
Senin gibi tecrübeli pozitif ablalara ihtiyacımız var
Lütfen bizi unutma ara sıra gir siteye
Stresden nasıl kurtulurum derken duygu arkadaşımıza verdiğiniz tavsiyeleri okuyunca çok rahatladım.Allah sizden razı olsun.Rabbim size ve evladınıza hayırlı ömürler nasip etsin inşallah.Teşekkür ederim.
Evet evet evetBen teşekkür ederim Sevgili DarkGirl ..
Seni Annesi olarak seçen Bebeğin olduğunu bil .
Duygu'cum konunun üstüne eğilecek.
Birçok Anne Adayına yardımcı olacak.
Kendisini takip etmeni öneririm..
Sevgimle.. Sana ve Bebişine
Ben teşekkür ederim Sevgili DarkGirl ..
Seni Annesi olarak seçen Bebeğin olduğunu bil .
Duygu'cum konunun üstüne eğilecek.
Birçok Anne Adayına yardımcı olacak.
Kendisini takip etmeni öneririm..
Sevgimle.. Sana ve Bebişine
Oyyy benim ikizlerime kanka buldum.Figen hanım teşekkür ederim size sayenizde farkına vardım bebeğimin bebişlerimin(ikizlerim yolda) Çook şükür bebişlerim iyi öpüyorlar sizi . Eşimede okudum anlaştık konuştuk şükür artık Allahın izniyle stres olmayacak .Sizi ve duyguyu takipdeyim.Gelişmeleri yazıcam. Doğum günüm kasım 16da bebişlerle birlikte kutlayacağımıza inanıyorum :)
Oy oyyy sevsin teyzesi hoşgelmişler ikizlerimizin kankalarıOyyy benim ikizlerime kanka buldum.
Teyzesi bu ay iki yumurtamız oluştu.ikisinede sıkı sıkı tutundu minnoşlarımız.iki senenin hasretini ikimiz bitireceğiz diyorlar.ve iki hafta sonra ilk fotolarını elime alacagım
28 kasımda yeni bir hayatın perdesi açılacak.
Bugun karnıma sancı girdi babişkosu öptü bile onu
Bebiş bekleyen bacılar bu konuya gelin bedava kafayı güzelleştirelim :-D
Hiç bu kadar iyi hissetmemiştim kendimi.
Var canım annem ikiz teki.bu ay cok agrım olmustu bi baktırayım dedim kist falan mı diye hemde takip ettirmek amaclı.o da nesi çift yumurtaOy oyyy sevsin teyzesi hoşgelmişler ikizlerimizin kankaları
annesiii bende sendenim ikizler aşığım
Varmı ailenizde ikiz.
Yok canım ben hiç tedavi olmadım sorun yok sukur.esimin varikoseli vardı 9 ay once ameliyat oldu.şimdi degerler duzeldi hamdolsun.
Allah iyiliğini versin bedava kafayı güzelleştirelim ay çok hoşuma gitti Nasıl güldümBebiş bekleyen bacılar bu konuya gelin bedava kafayı güzelleştirelim :-D
Hiç bu kadar iyi hissetmemiştim kendimi.
düzeltme yapayım bende tek var.. iki arkadaşımın çift yumurtaları yola çıkmış konuda paylaşmışlar o yüzden dedim :)Figen Ablaa şansıma ikizler geldi hemde 1 değil 2 tane hey Maşallah.. siftah bizden bereketi Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?