Olumlama,pozitif düşüncede çığır açmışsın resmen canım :-DAd
adet günü sinirlenmeyin deyin ki ah bebeğim ufak olduğu için yolu bilmiyor kestirmeden değil uzun yoldan geliyor deyin..
Ayrıca unutmayın gebeliğin başlangıcı adet gününün ilk günü kabul edilir.. Çünkü yumurta adet gününün ilk günü oluşmaya başlar.. Takibi 15 gün içinde gelişir çatlar.. Sizde deyin ki yolu karıştırdı ama şu an geldi sanırım büyüyor yavaş yavaş içimde deyin lütfen en azından deneyin bende sizin haberlerinizi almak için sabırsızlanıyoeum..
Mrb cnm bu mesajindan kisa bir süre sonra hamile oldugunu ögrenmissin sanirim tebrikkk ederimm heralde bu bebislerr ummadigin anda geliyor galiba bende 9 aydir heray bi umut bekliyorum ama artik yoruldum,, Rabbim sagsalim kucagina aldigin günüde göstersin insallahh ...Bu bir sınav mıdır? Kader midir ? Gün geçtikçe çevreden öğrenilen hamilelik haberleri yaraya tuz basmak gibi kıskançlık mı ? Hayır neden kıskanayım arkadaşlarımı Allah onların da gönlüne göre versi kimseyi evlatsızlıkla, sağlık sıkıntılarıyla sınamasın Rabbim.. Bende ki biraz başarısızlık hissi.. Aslında hamile kalanların sayısına bakılınca ne kadar kolay ama hamile kalma sürecine bilimsel olarak bakınca o sperm yumurta buluşacak ta falan filan ne kadar zor gibi duruyor.. Ama zorlar Rabbime ne kadar kolay geliyor.. İlk defa bugün bi arkadaşımın hamilelik haberi beni sevindiremediaksine kendi acılarımı,kaygılarımı hatırlattı ve üzüntülere boğdu beni.. Şimdi evde olsam oturur hüngür hüngür ağlardım ne yapayım elimden bişey gelmiyor dua etmekten başka bunları neden anlattım bilmiyorum sadece içim çok acıyor sanırım bi nebze sizlerle paylaşarak atlatmaya çalışıyorum.. Çünkü biliyorum burada benim gibi olan tanımadığım ama Gönül'lerin duyguların bir olduğu bir sürü arkadasım var.. Benim şimdilik olmuyor olsada dilerim inşallah hepinizin ama hepinizin hamilelik haberlerini sağlıklı bir şekilde alırım.. Benim olmasa da şimdilik, Rabbim ben dayansam da şimdilik, kardeşlerimin boynunu bükme Rabbim.. Ve Rabbim tek kişi dursam da secdede şimdilik, sen iki kişi tek bedende durmayı nasip et Rabbim.. (((
Şunu anladım çünkü cnm bedenimizin beynimizin bi görevi var biz o görevler neden yerine gelmiyor diye takılıp durdukça sağlıklı döngüyü bozuyoruz.. Halbuki kendimizi sağlıklı hissedip evet yumurtladım normal ki zaten evet adet gördüm yaşasın yumurtam gelişmeye başladı bebeğimin ilk günü derseniz.. Beyin der ki ay Allah senden razı olsun işimi kolaylaştırdın stresi aldın bak Nasıl takır takır hormonlarını güzel üretiyorum der ve herşey yavaş yavaş olması gerektiği gibi sağlıkla olurOlumlama,pozitif düşüncede çığır açmışsın resmen canım :-D
Yorulmak yoook cnm sıkıntınız nedir peki belirgin bir rahatsızlığınız var mı?Mrb cnm bu mesajindan kisa bir süre sonra hamile oldugunu ögrenmissin sanirim tebrikkk ederimm heralde bu bebislerr ummadigin anda geliyor galiba bende 9 aydir heray bi umut bekliyorum ama artik yoruldum,, Rabbim sagsalim kucagina aldigin günüde göstersin insallahh ...
O zaman duamızı şu şekilde yapıyoruz Ey canlı cansız herşeye hayat bahşeden Allahımm güzel isimlerinle sana sığınıyor senden affımızı istiyoruz.. Spermler bir bakıma canlı hücreler.. Rabbim onlara can İhsan et ki bende can bulsun Seni ona(bebeğimize) anlatmama fırsat ve imkan ver.. Onunla birlikte seni zikretmeyi bize nasip et Rabbim.. Diyerek duada ısrarcı ol.. Allahım inşallah eşinizin spermlerinin sayısını artırır ve en kısa zamanda gebe kalırsınız cnm duamdasınız..Mikrotese ameliyatla yani sprm ariyolr ama bulunamadi sprmler ölu canli yok
Ben de topiği açtığından beri topiğin sessiz takipçilerindenim ve inan bugün haberini alınca inanılmaz sevindim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi da nasip etsin. 6. Tüp bebek denemesine hazırlandığım bu dönemde umut ışığı oldun ve inşallah bizlere de Rabbim en güzel zamanda en güzel evlatları bahşeder de biz de burdan paylaşırız. Dualarında bizleri de unutma.Bu arada Meryem Suresini ısrarla öneriyorum kızlar sayı olarak değilde ihlasla okumanız anlamanız çok önemli..
MERYEM:
1 - Kâf, Hâ, Yâ, Ayn, Sâd.
2 - Bu, Rabbinin, kulu Zekeriyya'ya olan rahmetini anmadır.
3 - Bir zamanlar o, Rabbine gizlice (içinden) yalvarmıştı.
4 - Şöyle demişti: "Ey Rabbim! Şüphesiz (artık öyle bir durumdayım ki) benim kemiğim zayıflayıp gevşedi ve başım(ın saçı) bembeyaz alev gibi tutuştu. Sana dua etmekle de ey Rabbim, hiçbir zaman bedbaht olmadım."
5 - "Gerçekten ben, arkamdan yerime geçecek varislerden endişedeyim. Karım da kısır bulunuyor. Onun için katından bana bir çocuk ihsan et."
6 - "Ki bana da mirasçı olsun, Yakub ailesine de mirascı olsun. Rabbim, onu sen rızana kavuştur."
7 - (Allah şöyle buyurdu): "Ey Zekeriyya! Şüphesiz biz sana Yahya isminde bir oğlanı müjdeliyoruz. Bundan önce ona hiçbir adaş yapmadık."
8 - Zekeriyya: "Rabbim! Karım kısır, ben de son derece kocamışken nasıl oğlum olabilir?" dedi.
9 - (Allah yahut Cebrail ona şöyle) dedi: "Dediğin gibidir, (fakat) Rabbin buyurdu ki, bu işi yapmak bana kolaydır. Nitekim bundan önce seni yarattım. Halbuki sen hiçbir şey değildin."
10 - Zekeriyya şöyle dedi: "Rabbim! Bana alâmet ver." Allah: "Senin alâmetin, sapasağlam olduğun halde, üç gün, üç gece insanlarla konuşamaz hale gelmendir." buyurdu.
11 - Nihayet (birgün konuşamayınca) mihrabdan kavmine karşı çıktı da onlara "Sabah ve akşam (Rabbinizi) tesbih edin" diye işaret etti.
12 - "Ey Yahya! Kitaba kuvvetle sarıl" (dedik) ve daha çocukken ona hikmet verdik.
13 - Hem de katımızdan bir merhamet ve (günahlardan) paklık verdik, o çok takva sahibi idi.
14 - Anne ve babasına karşı iyi davranan bir kimse idi, zorba ve isyankâr değildi.
15 - Doğduğu gün, öleceği gün ve dirileceği gün ona selam olsun.
Bir kısmını paylaştım mealinden..
ne güzel dua etmişsin Rabbim kabul etmiş,banada dua et nolurr inşallah fazla aramadan buluruz bebeimiziBu bir sınav mıdır? Kader midir ? Gün geçtikçe çevreden öğrenilen hamilelik haberleri yaraya tuz basmak gibi kıskançlık mı ? Hayır neden kıskanayım arkadaşlarımı Allah onların da gönlüne göre versi kimseyi evlatsızlıkla, sağlık sıkıntılarıyla sınamasın Rabbim.. Bende ki biraz başarısızlık hissi.. Aslında hamile kalanların sayısına bakılınca ne kadar kolay ama hamile kalma sürecine bilimsel olarak bakınca o sperm yumurta buluşacak ta falan filan ne kadar zor gibi duruyor.. Ama zorlar Rabbime ne kadar kolay geliyor.. İlk defa bugün bi arkadaşımın hamilelik haberi beni sevindiremediaksine kendi acılarımı,kaygılarımı hatırlattı ve üzüntülere boğdu beni.. Şimdi evde olsam oturur hüngür hüngür ağlardım ne yapayım elimden bişey gelmiyor dua etmekten başka bunları neden anlattım bilmiyorum sadece içim çok acıyor sanırım bi nebze sizlerle paylaşarak atlatmaya çalışıyorum.. Çünkü biliyorum burada benim gibi olan tanımadığım ama Gönül'lerin duyguların bir olduğu bir sürü arkadasım var.. Benim şimdilik olmuyor olsada dilerim inşallah hepinizin ama hepinizin hamilelik haberlerini sağlıklı bir şekilde alırım.. Benim olmasa da şimdilik, Rabbim ben dayansam da şimdilik, kardeşlerimin boynunu bükme Rabbim.. Ve Rabbim tek kişi dursam da secdede şimdilik, sen iki kişi tek bedende durmayı nasip et Rabbim.. (((
Hadi cnm hayırlı haberlerini bekliyorumBen de topiği açtığından beri topiğin sessiz takipçilerindenim ve inan bugün haberini alınca inanılmaz sevindim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi da nasip etsin. 6. Tüp bebek denemesine hazırlandığım bu dönemde umut ışığı oldun ve inşallah bizlere de Rabbim en güzel zamanda en güzel evlatları bahşeder de biz de burdan paylaşırız. Dualarında bizleri de unutma.
Inanamiyorum hayirli olsun :)Hadi cnm hayırlı haberlerini bekliyorum
Cnm ben gittim doktora bir sorun görmedi bir yilin dolmasini bekleyelim dedi iste 3ay sonra 1yil olucak insallah ozamana kadar bebisimm gelir,, benim sadece bi triod rahatsizligim var ömür boyu hergün ac karin ile ilacimi icicem zaten 10yildir iciyorum 18yasimda teshis edilmisti heray kanim aliniyor degerlerime göre hapim gramini düsürüp yada yükseltiyorlar bunun disinda bir rahatsizligim yok sükürr,,, söyledigin yazilar bu topiktemi paylastin cnm yoksa nerde baska bir yerdemi okumak isterim,, dua ediyorumm bakalim Rabbim kendi bilirYorulmak yoook cnm sıkıntınız nedir peki belirgin bir rahatsızlığınız var mı?
Ayrıca ümitsizliğe gerçekten kapılmamanızı ve vaktiniz olduğunuzda yazıları sakince okumanızı tavsiye ederim.. Çünkü bi ablamızın altın değerinde yaşanmış öğütleri var ben fayda gördüm zaten sizlerin fayda görmesi için paylaştım.. Yoksa şu an bu yazdıklarımın bana bir faydası yok sadece insanları Mutlu etmeyi çok seviyorum istiyorum ki onlarda benim yaşadığım süreci örnek alsınlar bebişlerine kavussunlar..
Şunu anladım çünkü cnm bedenimizin beynimizin bi görevi var biz o görevler neden yerine gelmiyor diye takılıp durdukça sağlıklı döngüyü bozuyoruz.. Halbuki kendimizi sağlıklı hissedip evet yumurtladım normal ki zaten evet adet gördüm yaşasın yumurtam gelişmeye başladı bebeğimin ilk günü derseniz.. Beyin der ki ay Allah senden razı olsun işimi kolaylaştırdın stresi aldın bak Nasıl takır takır hormonlarını güzel üretiyorum der ve herşey yavaş yavaş olması gerektiği gibi sağlıkla olur
Hamileyim topiğinde yıldızların duruşundan belliydi gelişin adlı konu açmıştım cnm orda başımdan geçen süreci komple yazdım..Cnm ben gittim doktora bir sorun görmedi bir yilin dolmasini bekleyelim dedi iste 3ay sonra 1yil olucak insallah ozamana kadar bebisimm gelir,, benim sadece bi triod rahatsizligim var ömür boyu hergün ac karin ile ilacimi icicem zaten 10yildir iciyorum 18yasimda teshis edilmisti heray kanim aliniyor degerlerime göre hapim gramini düsürüp yada yükseltiyorlar bunun disinda bir rahatsizligim yok sükürr,,, söyledigin yazilar bu topiktemi paylastin cnm yoksa nerde baska bir yerdemi okumak isterim,, dua ediyorumm bakalim Rabbim kendi bilir
Kesinlikle katılıyorum yazdığınıza bunu birebir yaşadığım için burda uzun uzun anlattım çünkü bizim gibi çok arkadaş var istedim ki belki onlarda benim yaptıklarımı yapıp mücizelerine kavuşurlar..
fittanne
Cnm tebrikler senin adına çok sevindim
Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda verir inş
F figenayten
Duygu arkadaşımıza dedinya ilk aylarda kimseye söyleme diye
-Neden ?
Ben 3 ay öncesinden söyledim ve 2 aylıkken melegimin kalbi durdu
Bu arada Figen abla her zaman giriş yapamıyor cnm inşallah o gelene kadar cevabım doğru olmuştur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?