Neden gelmiyorsun Bebek ?

Olumlama,pozitif düşüncede çığır açmışsın resmen canım :-D

Mrb cnm bu mesajindan kisa bir süre sonra hamile oldugunu ögrenmissin sanirim tebrikkk ederimm heralde bu bebislerr ummadigin anda geliyor galiba bende 9 aydir heray bi umut bekliyorum ama artik yoruldum,, Rabbim sagsalim kucagina aldigin günüde göstersin insallahh ...

Olumlama,pozitif düşüncede çığır açmışsın resmen canım :-D
Şunu anladım çünkü cnm bedenimizin beynimizin bi görevi var biz o görevler neden yerine gelmiyor diye takılıp durdukça sağlıklı döngüyü bozuyoruz.. Halbuki kendimizi sağlıklı hissedip evet yumurtladım normal ki zaten evet adet gördüm yaşasın yumurtam gelişmeye başladı bebeğimin ilk günü derseniz.. Beyin der ki ay Allah senden razı olsun işimi kolaylaştırdın stresi aldın bak Nasıl takır takır hormonlarını güzel üretiyorum der ve herşey yavaş yavaş olması gerektiği gibi sağlıkla olur

Yorulmak yoook cnm sıkıntınız nedir peki belirgin bir rahatsızlığınız var mı?
Ayrıca ümitsizliğe gerçekten kapılmamanızı ve vaktiniz olduğunuzda yazıları sakince okumanızı tavsiye ederim.. Çünkü bi ablamızın altın değerinde yaşanmış öğütleri var ben fayda gördüm zaten sizlerin fayda görmesi için paylaştım.. Yoksa şu an bu yazdıklarımın bana bir faydası yok sadece insanları Mutlu etmeyi çok seviyorum istiyorum ki onlarda benim yaşadığım süreci örnek alsınlar bebişlerine kavussunlar..

Mikrotese ameliyatla yani sprm ariyolr ama bulunamadi sprmler ölu canli yok
O zaman duamızı şu şekilde yapıyoruz Ey canlı cansız herşeye hayat bahşeden Allahımm güzel isimlerinle sana sığınıyor senden affımızı istiyoruz.. Spermler bir bakıma canlı hücreler.. Rabbim onlara can İhsan et ki bende can bulsun Seni ona(bebeğimize) anlatmama fırsat ve imkan ver.. Onunla birlikte seni zikretmeyi bize nasip et Rabbim.. Diyerek duada ısrarcı ol.. Allahım inşallah eşinizin spermlerinin sayısını artırır ve en kısa zamanda gebe kalırsınız cnm duamdasınız..

Bu arada Meryem Suresini ısrarla öneriyorum kızlar sayı olarak değilde ihlasla okumanız anlamanız çok önemli..
MERYEM:

1 - Kâf, Hâ, Yâ, Ayn, Sâd.

2 - Bu, Rabbinin, kulu Zekeriyya'ya olan rahmetini anmadır.

3 - Bir zamanlar o, Rabbine gizlice (içinden) yalvarmıştı.

4 - Şöyle demişti: "Ey Rabbim! Şüphesiz (artık öyle bir durumdayım ki) benim kemiğim zayıflayıp gevşedi ve başım(ın saçı) bembeyaz alev gibi tutuştu. Sana dua etmekle de ey Rabbim, hiçbir zaman bedbaht olmadım."

5 - "Gerçekten ben, arkamdan yerime geçecek varislerden endişedeyim. Karım da kısır bulunuyor. Onun için katından bana bir çocuk ihsan et."

6 - "Ki bana da mirasçı olsun, Yakub ailesine de mirascı olsun. Rabbim, onu sen rızana kavuştur."

7 - (Allah şöyle buyurdu): "Ey Zekeriyya! Şüphesiz biz sana Yahya isminde bir oğlanı müjdeliyoruz. Bundan önce ona hiçbir adaş yapmadık."

8 - Zekeriyya: "Rabbim! Karım kısır, ben de son derece kocamışken nasıl oğlum olabilir?" dedi.

9 - (Allah yahut Cebrail ona şöyle) dedi: "Dediğin gibidir, (fakat) Rabbin buyurdu ki, bu işi yapmak bana kolaydır. Nitekim bundan önce seni yarattım. Halbuki sen hiçbir şey değildin."

10 - Zekeriyya şöyle dedi: "Rabbim! Bana alâmet ver." Allah: "Senin alâmetin, sapasağlam olduğun halde, üç gün, üç gece insanlarla konuşamaz hale gelmendir." buyurdu.

11 - Nihayet (birgün konuşamayınca) mihrabdan kavmine karşı çıktı da onlara "Sabah ve akşam (Rabbinizi) tesbih edin" diye işaret etti.

12 - "Ey Yahya! Kitaba kuvvetle sarıl" (dedik) ve daha çocukken ona hikmet verdik.

13 - Hem de katımızdan bir merhamet ve (günahlardan) paklık verdik, o çok takva sahibi idi.

14 - Anne ve babasına karşı iyi davranan bir kimse idi, zorba ve isyankâr değildi.

15 - Doğduğu gün, öleceği gün ve dirileceği gün ona selam olsun.
Bir kısmını paylaştım mealinden..

Ben de topiği açtığından beri topiğin sessiz takipçilerindenim ve inan bugün haberini alınca inanılmaz sevindim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi da nasip etsin. 6. Tüp bebek denemesine hazırlandığım bu dönemde umut ışığı oldun ve inşallah bizlere de Rabbim en güzel zamanda en güzel evlatları bahşeder de biz de burdan paylaşırız. Dualarında bizleri de unutma.

ne güzel dua etmişsin Rabbim kabul etmiş,banada dua et nolurr inşallah fazla aramadan buluruz bebeimizi

Hadi cnm hayırlı haberlerini bekliyorum

Cnm ben gittim doktora bir sorun görmedi bir yilin dolmasini bekleyelim dedi iste 3ay sonra 1yil olucak insallah ozamana kadar bebisimm gelir,, benim sadece bi triod rahatsizligim var ömür boyu hergün ac karin ile ilacimi icicem zaten 10yildir iciyorum 18yasimda teshis edilmisti heray kanim aliniyor degerlerime göre hapim gramini düsürüp yada yükseltiyorlar bunun disinda bir rahatsizligim yok sükürr,,, söyledigin yazilar bu topiktemi paylastin cnm yoksa nerde baska bir yerdemi okumak isterim,, dua ediyorumm bakalim Rabbim kendi bilir

Gerçekten doğru cnm ben stresi bıraktığım ay hamile kalmıştım

Hamileyim topiğinde yıldızların duruşundan belliydi gelişin adlı konu açmıştım cnm orda başımdan geçen süreci komple yazdım..

Canım Benim ve Güzeller Güzeli Bebişimiz..
Yalnız şimdi de yapmanı istediğim bir şey var ..
Hazırlıkların?. Neyi nasıl yapacağına karar ver.. Düşün ..Renklerini seç.. Odasını boşalt. Kapısına şimdiden HoşGeldin bebeğim diye bile yazabilirsin. Ama kıyafetlerini yedi aylık olmadan önce alma iyi mi Tatlım.. Ve bir de yine yaptığın hazırlıkları sadece Eşinle PAYLAŞ. Dillendirme.. Ikinizi de çok çok seviyorum Duygu'cum..

Sevgili Lidya,
O Bebişinin kalbi durdu.
Çünki Sana asıl gelmesi gereken Bebiş O değildi..
O'nun gelmemesinde bir Hikmet vardı.
Doğmaya hazırlıklı değildi.
Veya negatif bir enerji almıştı hiç ummadığın bir kişi bile olabilir bu..
O yüzden geri dönüş yapıp, biraz daha spadyumda kalıp , daha sonra gelecek.

Bu arada hayatı için yeni değerlendirmeleri olacak.
Tekrar Sana gelebilir veya bir başka Anneyi seçebilir..
Yeniden doğmayı hiç seçmeyebilir de.. Eğer zaten bu dünyanın boyutunun üstüne çıkmış ise..

Ama birkez Rahmi'ne düştüğü içiN o tüm evrende zaten "Senin sadece doğmamış " Bebeğindir..

Sen lütfen Duyguya yazmış olduğum ilk üç mesajı dikkatle oku.
1) Iptal , iptal, iptal konusu .. 2)İMGELEME ( olacak , gelecek değil.. Bebeğim beni seçti. Bebeğim geliyor. Ve , öyle de Ol'du inancı Senin "gerçeğin " olmalı.. 3) ve inancının bu olduğunu , devAmlı olarak bebek beklediğini başkaları ile paylaşma ve senin yanında bebeksizliğine ilişkin hiçbir konuşmaya izin bile verme. Bu konuda net ve kesin tavırla davran lütfen..

Şimdi gelelim asıl soruna..
Evrende herşey dengededir.
Artı ile eksi, doğru ile yanlış, olumlu ile olumsuz, güzel ile çirkin veee iyi enerji ile kötü enerji..

Allah'ın sadece Peygamberimiz tarafından bilinen 100. Adının (Ism-i Azam) dışında, bilinen 99 isim listesine ( Esma-i Hüsna) bir göz at. Orada bile bu denge vardır. Sadece bir örnek vereyim. Allah'ın bir adı Celal ise bir diğer adı da Halim'dir mesela ..

Bebek rahime düştüğü andan itibaren Annesin Sen zaten.
Ama bu ilk trimester çok önemli. Bunun kadar önemli bir önceki tarih te Bebişinin senin Rahmi'nde 40 günlük iken ki yıldızların konumudur. Ikinci kader çizgisi bu kırkıncı gündedir.. Biraz yukarıda bahsettiğim denge ilişkilerinde eğer bahsettiysen ve bir kişiden bile olsun, sana hiç farkettirmiş olmasa bile.. Çok yoğun olumsuz bir enerji veya haset geldiyse.. Ve evren tam da o anda bu mesajı alırsa, yapabileceğin birşey yok. Bebek geri döner.. Bir de ileride ciddi sağlık konulu rahatsızlıklara açık bir Bebek ise..

Sakın kendine sabır dileme..
Geciktirirsin veya Oldurmazsın (iptal, iptal, iptal)
Sevgi, inanç, olumlu duygu, imgeleme ile yapamayacağın hiçbir şey olmaz.
Inanarak ve daimi olarak yapmandır anahtar..

Sevgimde Kal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…