Neden gelmiyorsun Bebek ?

Başka çocuğunuz var mı cnm tek o hamileliği mi geçirdiniz ?
Doktorların demesine göre ilk 3 ayda meydana gelen düşükler kromozomal olarak tam anlamıyla sağlıklı bir Bebek oluşmamasından ötürüymüş..

Tmm cnm çok teşkkürler
İnş çok sağlıklı bir gebelik geçirir ve melegine kavuşursun

Yok cnm ilk gebeligimdi
Ve bebekteydi sorun

Eğer yaşasaydı bebeğim haziran gibi doğacaktı. Temmuz da doğum günüm. Kucağımda olamadı ama o zamanlar içimde, benimle olur bebeğim. Bir taraftan kafadan atayım olmazsa olmasın diyorum ama diğer taraftan dua etmeden kendimi alamıyorum ve dua ettikçe aklımdan atamıyorum. Tuhaf ikilemdeyim. Artık bende sizin gibi onunla konuşup hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde bana gelmesini isteyeceğim.

Harikasınız ayrıca neden vazgeçiyorsunuz ki hiç onu çağırdınız mı konuştunuz mu ? Kendinize Nasıl olsa gelecek diye telkinde bulunun.. Bende ilk Zaman'lar eşime böyle bir teknik uyguladığımı söylediğimde siz kadınların işi gücü yok öyle işlerle uğraşıyorsunuz diyordu bu arada eşimde çok istiyordu ama Bu enerji işi ona göre uçuş anlamına geliyordu o yüzden öyle söyledi ama ben hep güldüm hayır ben inanıyorum gelecek dedim ona.. mümkünse kendi içinde yaşa bunu daha sağlıklı olur enerjin yüksek olur en azından..

Yok cnm ilk gebeligimdi
Ve bebekteydi sorun
İlk gebeliklerde normal dedi bana doktor, patalojim temiz çıkmıştı. Aynı durumu yaşayan 3-4 arkadaşım var ve hepsi 2.de sağlıklı bir Bebek doğurdu. Nasip arkadaşım, bizim de olacak inanıyorum. Bazen adet günü ağlasam sinirlensem de artık olumsuz düşüncelere kapılmayacam. Allah ne zaman ol derse o Zaman olacaktır.

[QUOTE="esoes33, post: 45585008, member: 685394" Temmuz da doğum günüm. Kucağımda olamadı ama o zamanlar içimde, benimle olur bebeğim. [/QUOTE]
Bende öyle demiştim biliyor musunuz ? Mayıs 23 doğum günüm eşime bile dedim görürsün beraber mum üflücem hamileyken dedim gülüyordu bana ama son gülen iyi güler senin istikamet çok doğru Sak'ın duadan vazgeçme pozitif bir düşünce ile duanı yap..

Bu arada Figen abla her zaman giriş yapamıyor cnm inşallah o gelene kadar cevabım doğru olmuştur..

Merhaba konunu gordum ne güzel içindekini dokmussun sonra baktım ki hamilesin maşallah Rabbim esirgesin inşallah zeval vermesin sana da bebise de sagliklica kucağına alır hayırlı sağlıklı evlat olarak buyutursun inşallah. Nasıl hamile kaldiniz bi tedavi uygulandı mi?

Son düzenleme:
Peki araştırma yapıldı mı cnm sebebi neymiş en azından bından sonraki gebeliklerin için önlem almıs olursunuz tedavi anlamında..

Sorun bebekteymiş dedi sadece Doktorum cnm ilk düşükte okadar araştırmıyorlar normal görüyor doktorlar

İnş cnm

Ad
adet günü sinirlenmeyin deyin ki ah bebeğim ufak olduğu için yolu bilmiyor kestirmeden değil uzun yoldan geliyor deyin..
Ayrıca unutmayın gebeliğin başlangıcı adet gününün ilk günü kabul edilir.. Çünkü yumurta adet gününün ilk günü oluşmaya başlar.. Takibi 15 gün içinde gelişir çatlar.. Sizde deyin ki yolu karıştırdı ama şu an geldi sanırım büyüyor yavaş yavaş içimde deyin lütfen en azından deneyin bende sizin haberlerinizi almak için sabırsızlanıyoeum..

[QUOTE="esoes33, post: 45585008, member: 685394" Temmuz da doğum günüm. Kucağımda olamadı ama o zamanlar içimde, benimle olur bebeğim.
Bende öyle demiştim biliyor musunuz ? Mayıs 23 doğum günüm eşime bile dedim görürsün beraber mum üflücem hamileyken dedim gülüyordu bana ama son gülen iyi güler senin istikamet çok doğru Sak'ın duadan vazgeçme pozitif bir düşünce ile duanı yap..[/QUOTE]
Ay inşallah canım ya çok iyi moral oldun bana. Allah sana bağışlasın bebeğini ve bizler de ona arkadaş yapalım:)

Bu güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Gönlünüze göre olsun inşallah.

Ayrıca ovulasyon testi falan denedin mi yoksa yumurtlama zamanı gün aşırı mı oldu:) biz gün tutturamıyor gibiyiz de ondan sordum

Ayrıca ovulasyon testi falan denedin mi yoksa yumurtlama zamanı gün aşırı mı oldu:) biz gün tutturamıyor gibiyiz de ondan sordum
Vallahi eşim ameliyat olmustu 3 hafta uzak kaldık sonra ben Ada'mın peşini bırakmadım ki genelde bu konularda daha geri plandayımdır ama 3 günde bir öneririm en fazla o da.. 2 yine iyi gibi her gün de sıkılabilir insan.. Ovulasyon testi kullanmadım cnm bence o daha stres yaptırır tavsiye etmem.. Sadece rutin kontrolden geçmenizi tavsiye ederim en azından tıbben durumunuzu bilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…