Lidya cnm Figen ablayla biz bu konuyu görüştük o yüzden yeni paylaştım bende.. İlk 3 ay yani ilk trimester bebeğin organ gelişimi için en önemli ve düşük riskinin en yüksek olduğu aylar.. Burda Zaman'ında bende çok negatif enerji yüklüydüm.. Yani çok erken paylaşmak bazı çocuğu olmayan arkadaşlarımızın üzülmesine sebep olacağı gibi negatif enerjileri istemeden de olsa üstüme çekebilirmişiz.. Kendimizi korumamız için uyarıda bulundu.. Ama içiniz ferah olsun Yüce Allah bir can gelmesini istiyorsa dünyaya biz ne yaparsak yapalım o Bebek dünyaya gelir, ha tam tersi Yaradan Allah eğer o bebeğin dünyaya gelmesini istemezse ki benim annem benden önceki hamileliğinde 8. Ayda ölü doğum yapmış.. Böyle örneklerde var.. Biz olumsuzlukları bırakalım birbirimize destek olalım cnm..
Başka çocuğunuz var mı cnm tek o hamileliği mi geçirdiniz ?
Doktorların demesine göre ilk 3 ayda meydana gelen düşükler kromozomal olarak tam anlamıyla sağlıklı bir Bebek oluşmamasından ötürüymüş..
Peki araştırma yapıldı mı cnm sebebi neymiş en azından bından sonraki gebeliklerin için önlem almıs olursunuz tedavi anlamında..Yok cnm ilk gebeligimdi
Ve bebekteydi sorun
Harikasınız ayrıca neden vazgeçiyorsunuz ki hiç onu çağırdınız mı konuştunuz mu ? Kendinize Nasıl olsa gelecek diye telkinde bulunun.. Bende ilk Zaman'lar eşime böyle bir teknik uyguladığımı söylediğimde siz kadınların işi gücü yok öyle işlerle uğraşıyorsunuz diyorduEğer yaşasaydı bebeğim haziran gibi doğacaktı. Temmuz da doğum günüm. Kucağımda olamadı ama o zamanlar içimde, benimle olur bebeğim. Bir taraftan kafadan atayım olmazsa olmasın diyorum ama diğer taraftan dua etmeden kendimi alamıyorum ve dua ettikçe aklımdan atamıyorum. Tuhaf ikilemdeyim. Artık bende sizin gibi onunla konuşup hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde bana gelmesini isteyeceğim.
İlk gebeliklerde normal dedi bana doktor, patalojim temiz çıkmıştı. Aynı durumu yaşayan 3-4 arkadaşım var ve hepsi 2.de sağlıklı bir Bebek doğurdu. Nasip arkadaşım, bizim de olacak inanıyorum. Bazen adet günü ağlasam sinirlensem de artık olumsuz düşüncelere kapılmayacam. Allah ne zaman ol derse o Zaman olacaktır.Yok cnm ilk gebeligimdi
Ve bebekteydi sorun
Bu arada Figen abla her zaman giriş yapamıyor cnm inşallah o gelene kadar cevabım doğru olmuştur..
Peki araştırma yapıldı mı cnm sebebi neymiş en azından bından sonraki gebeliklerin için önlem almıs olursunuz tedavi anlamında..
İlk gebeliklerde normal dedi bana doktor, patalojim temiz çıkmıştı. Aynı durumu yaşayan 3-4 arkadaşım var ve hepsi 2.de sağlıklı bir Bebek doğurdu. Nasip arkadaşım, bizim de olacak inanıyorum. Bazen adet günü ağlasam sinirlensem de artık olumsuz düşüncelere kapılmayacam. Allah ne zaman ol derse o Zaman olacaktır.
adet günü sinirlenmeyin deyin ki ah bebeğim ufak olduğu için yolu bilmiyor kestirmeden değil uzun yoldan geliyor deyin..İlk gebeliklerde normal dedi bana doktor, patalojim temiz çıkmıştı. Aynı durumu yaşayan 3-4 arkadaşım var ve hepsi 2.de sağlıklı bir Bebek doğurdu. Nasip arkadaşım, bizim de olacak inanıyorum. Bazen adet günü ağlasam sinirlensem de artık olumsuz düşüncelere kapılmayacam. Allah ne zaman ol derse o Zaman olacaktır.
Bende öyle demiştim biliyor musunuz ? Mayıs 23 doğum günüm eşime bile dedim görürsün beraber mum üflücem hamileyken dedim gülüyordu bana[QUOTE="esoes33, post: 45585008, member: 685394" Temmuz da doğum günüm. Kucağımda olamadı ama o zamanlar içimde, benimle olur bebeğim.
Bu güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Gönlünüze göre olsun inşallah.Ad
adet günü sinirlenmeyin deyin ki ah bebeğim ufak olduğu için yolu bilmiyor kestirmeden değil uzun yoldan geliyor deyin..
Ayrıca unutmayın gebeliğin başlangıcı adet gününün ilk günü kabul edilir.. Çünkü yumurta adet gününün ilk günü oluşmaya başlar.. Takibi 15 gün içinde gelişir çatlar.. Sizde deyin ki yolu karıştırdı ama şu an geldi sanırım büyüyor yavaş yavaş içimde deyin lütfen en azından deneyin bende sizin haberlerinizi almak için sabırsızlanıyoeum..
Siz ağustos ayında hamile bir ANNE olacaksınız.. Hadi bakalım..Bende ağustos annesi olacakdım
Vallahi eşim ameliyat olmustu 3 hafta uzak kaldık sonra ben Ada'mın peşini bırakmadım ki genelde bu konularda daha geri plandayımdır ama 3 günde bir öneririm en fazla o da.. 2 yine iyi gibi her gün de sıkılabilir insan.. Ovulasyon testi kullanmadım cnm bence o daha stres yaptırır tavsiye etmem.. Sadece rutin kontrolden geçmenizi tavsiye ederim en azından tıbben durumunuzu bilirsiniz..Ayrıca ovulasyon testi falan denedin mi yoksa yumurtlama zamanı gün aşırı mı oldu:) biz gün tutturamıyor gibiyiz de ondan sordum
Siz ağustos ayında hamile bir ANNE olacaksınız.. Hadi bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?