Neden gelmiyorsun Bebek ?

Merhaba canım inşallah en kısa zamanda Rabbim gönlüne göre verir. Daha önce yaptın mı bilmiyorum ama bi tanıdığımın uyguladığı yöntemi söylemek istiyorum sana. Bu kişi hangi doktora gitse normal yolla çocuk sahibi olman imkansız dendi yumurtaları çok küçükmüş. İncir ve havuç kürü uyguladığı ay hamile kaldı bu video da nasıl uygulama yapman gerekiyor bulabilirsin. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah

Aynı şeyleri yaşıyorum her ay aynı hüsran..
Rabbim göndereceği zamanı biliyordur hayırlısı olsun inşallah. .
arkadaşlarım hamile haberini alınca benimde içimde bir volkan patlıyor sanki bide ultrason görüntülerini yolluyor lar whatsup tan. . saatlerce günlerce bakıp ağladığım oluyor. ..
beni ve bizi kimse anlayamaz yaşamadan anlatılmaz bu his bu duygu...
sadece dua ediyorum bigün belki bende oo mutluluğu tadacagim günü bekliyorum..
benim tek korkum hiç olmaması... allahım sabır versin... piskoloji etkiliyor diyorlar ama normal olamıyorum ister istemez üzülüyorum napim

S
Sizi gayet iyi anlıyorum ama ben düşünce tarzımı değiştirmeye çalışıyorum artık.. Burda bir ablamız Sağolsun benim ve bizler için faydalı bir kaç yazı yazmış Allah ondan da razı olsun.. Başta okurken inandırıcı gelmemişti açıkcası ama tavsiye ettiği düşünsel tedaviyi uygulamaya başladım.. Aklıma artık Bebek ve olumsuz(İPTAL İPTAL İPTAL) bişeyler gelince iptal iptal iptal diyerek Zihni'imden uzaklaştırıyorum.. Şimdilik bi tık daha iyiyim.. Ama inanıyorum bi gün gelecek bebeklerimiz.. Bekliyorum istekle

Sadece Agladim...

oo kadar güzel yazmışsınız ki yüreğinize sağlık. . yazıyı okurken kendime engel olamadım ağladım vallaha. .. Allah bizede sağlıklı bir şekilde bir bebek nasip etsin inşallah isteyen ve yıllardır bekleyen herkese... Tüm olumsuz düşüncelerimeee bundan sonra iptal iptal iptaaaal... bizimde bi odamiz boş orayı onun için boş bıraktım bigün gelirse ya maviye ya pembeyle aydinlatacagim inşallah. . BEBEĞİMİ BEKLİYORUM ASLA BEKLEMEKTEN VAZGECMEYECEGİM. . BİR GÜN GELECEK...

Sürekli test yapmaktan bunalan arkadaşlar yeni konu açtım gelin beraber kafa dagitalim moral depolayalim yeni topiğim hamile kalmak isteyenler testleri atalım moral toplayalim

Canım çevrenin cahilliğini boşver benim kaynanam daha üçüncü dördüncü aylarda bebek niye olmuyor adetlerin düzenli mi diye sormaya başladı cahil kaynana

Bizim bi öğretmen arkadaşın 7 yıldır olmuyordu doğumuna bi hafta kaldı

bedazzld01 canım bi soru sormuştum sana ama galiba alintiyi görmedin.

spermde lökosit cikinca keçiboynuzu kürü uygulanmıyo mu?

Ben de 6 aylık evliyim doğum kontrol hapı kullanıyorum bi yandan isteyince olmaz mı gecikir mi diye kafamda sorular oluyo korkuyorum bazen.
İnşallah Rabbim gönlündekini verir sağlıkla çocuğuna kavuşursun.
Bende 4 yıl kullandım evlendiğim zaman sonra okul bitti kariyer dedik sonra eşimle ani kararla hapı bırakdım bebek istiyoruz dedik 5 yıl olmadı dr hiçbir sağlık sorununuz yok dediği halde 5 yıl sonra daha adet olmama 6 gün var sürekli midem bulanıyor falan gittik dr hamilesin dediğinde eşimin çığlıkları halen kulaklarımda cimcimem bizi 5 yıl bekletti o 5 yıl 20 yıl gibi geldi bana konu sahibi seni çok iyi anlıyorum benle evlenen kuzenlerimin olmuştu ikinci hamile kaldıklarında beni arayıp ayyy kariyer kariyer diye diye çoçuksuz gidecen deyip alaylı tavırları canımı öyle yakıyordukiii konuştukdan sonra hıçkıra hıçkıra ağlardım kıskanırmıydım hayır ama dokunurdu kanayan yarama rabbim meleğimi verdi inşaallah sizlerinde olur en kısa zamanda meleklerirabbim isteyen herkese versin aminnn

dünn yengemle konuştum malum karne günü diye kuzenimin karne durumu için aradım.. kızı doğum yapacak sizde yok mu sen mi istemiyorsun falan dedi yutkundum yani hayırlısı gelecekse gelir diye geçiştirirdim.. açık kollayanlara karşı temkinli olmak lazım.. @fkarais ama üzülmüyorum benim zaten bebeğim varsa,şu an'da zaten var ama bedenimde değil,bekliyorum miniği hayırlarlaaa.. :))

Ahhh canım bilmezmiyim bi kuzenim sürekli büyük bir başarıya imza atmış gibi övüne övüne anlatırdı bir şey sorsa geçiştirirdim nedense biz kadınlarda ne yoksa konuşulan konu hep o oluyor bebek bitti şimdide kilo konusu bıkdım usandım vallahi gündem konumuz kilooooooo

Adetin 2 günü civarı başlanıyor genellikle. Her gün aç tok farketmez ama bence aç daha iyi olur çörekotu bal karışımından 1 tatlı kaşığı yiyor bu kürü uygulayanlar. Bir de incir kürü var. Yine benzer Zamanlarda başlanıyor, 3-4 incir ikiye bölünüp 1 bardaktan biraz fazla kaynar suda 5-10 dk kaynatılıp, soğutulup suyu içiliyor. Ama pco ileri seviyedeyse pek bulaşma derim . Önce soğan suyu kürünü deneyebilirsin . Ya da hayıt suyu içebilirsin bildiğin kadarıyla hayıt suyu dengeleri hiç bozmadan yumurtlamayı düzenliyor. Araştır lütfen. Bu arada soğan suyu da adetin 2. Gününden itibaren 10 gün filan yapılıyor. Aynı incir kürü gibi.

canim bir hafta boyunca sabah namazindan sonra Ya MUSAVVIR ismini soyle.Ins RABBIM hayirli zamanda nasip eder.Zamani gelmemis demekki

Sabrın sonu selamettir inş hayırlı evlatlarınız olur benimde 6 yıldır istememize rağmen çocuğum olmuyor siz daha yenisiniz tedavilerinizi aksatmayın bahsettiğiniz ruh halini ben bu yıl hissetmeye başladım kıskançlık değil bence ama bende duyunca kendimde eksiklik hissediyorum sanki tabii ki kısmet ama eşime karşı mahcup hissediyorum kendimi bende ki hormon sorunlarından dolayı olmuyor kendimi suçlu hissediyor gibiyim birde artık her girdiğimiz ortamda konuyla ilgili sorular öneriler bir şey var mı gibi gereksiz sorular off içerlendim yine kısacası bu tür duyguları bir tek siz değil bu sorunu yaşayan herkes hissediyor ne diyeyim Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

RABBİM sabır versin çok uzulmussundur bende 3 kez yaptırdım ama tutmadi. Rabbim en kisa zamanda annelik tattirsin insallah

Benim eltimin haberini aldım kaynimin 2.esi ve eltimin 6 aylık bir torunu var kendi 42 yaşında ve hamile kaldı kayinvalidem hiç istemiyordu duyunca hepsi ağladı üvey olcak kardeşler diye ama eltim ilk annene oldu simdide hamile ve bana halen hamilelik haberini söylemedi ben de o söylemeyi nce arayip tebrik etmedim artık ne den söylemedi anlamadım Onu gören Rabbim beni de görür inşallah insanlar tuhafffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…