Merhaba canım inşallah en kısa zamanda Rabbim gönlüne göre verir. Daha önce yaptın mı bilmiyorum ama bi tanıdığımın uyguladığı yöntemi söylemek istiyorum sana. Bu kişi hangi doktora gitse normal yolla çocuk sahibi olman imkansız dendi yumurtaları çok küçükmüş. İncir ve havuç kürü uyguladığı ay hamile kaldı bu video da nasıl uygulama yapman gerekiyor bulabilirsin. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallahBu bir sınav mıdır? Kader midir ? Gün geçtikçe çevreden öğrenilen hamilelik haberleri yaraya tuz basmak gibi kıskançlık mı ? Hayır neden kıskanayım arkadaşlarımı Allah onların da gönlüne göre versi kimseyi evlatsızlıkla, sağlık sıkıntılarıyla sınamasın Rabbim.. Bende ki biraz başarısızlık hissi.. Aslında hamile kalanların sayısına bakılınca ne kadar kolay ama hamile kalma sürecine bilimsel olarak bakınca o sperm yumurta buluşacak ta falan filan ne kadar zor gibi duruyor.. Ama zorlar Rabbime ne kadar kolay geliyor.. İlk defa bugün bi arkadaşımın hamilelik haberi beni sevindiremediaksine kendi acılarımı,kaygılarımı hatırlattı ve üzüntülere boğdu beni.. Şimdi evde olsam oturur hüngür hüngür ağlardım ne yapayım elimden bişey gelmiyor dua etmekten başka bunları neden anlattım bilmiyorum sadece içim çok acıyor sanırım bi nebze sizlerle paylaşarak atlatmaya çalışıyorum.. Çünkü biliyorum burada benim gibi olan tanımadığım ama Gönül'lerin duyguların bir olduğu bir sürü arkadasım var.. Benim şimdilik olmuyor olsada dilerim inşallah hepinizin ama hepinizin hamilelik haberlerini sağlıklı bir şekilde alırım.. Benim olmasa da şimdilik, Rabbim ben dayansam da şimdilik, kardeşlerimin boynunu bükme Rabbim.. Ve Rabbim tek kişi dursam da secdede şimdilik, sen iki kişi tek bedende durmayı nasip et Rabbim.. (((
Merhaba canım inşallah en kısa zamanda Rabbim gönlüne göre verir. Daha önce yaptın mı bilmiyorum ama bi tanıdığımın uyguladığı yöntemi söylemek istiyorum sana. Bu kişi hangi doktora gitse normal yolla çocuk sahibi olman imkansız dendi yumurtaları çok küçükmüş. İncir ve havuç kürü uyguladığı ay hamile kaldı bu video da nasıl uygulama yapman gerekiyor bulabilirsin. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah
Amin inşallah cnm bu arada paylaşımın için çok teşekkür ederim arkadaşım bende uygulamak istiyorum duymuştum bunu bi deneyelim bakalım faydası olabilir..
Sizi gayet iyi anlıyorum ama ben düşünce tarzımı değiştirmeye çalışıyorum artık.. Burda bir ablamız Sağolsun benim ve bizler için faydalı bir kaç yazı yazmış Allah ondan da razı olsun.. Başta okurken inandırıcı gelmemişti açıkcası ama tavsiye ettiği düşünsel tedaviyi uygulamaya başladım.. Aklıma artık Bebek ve olumsuz(İPTAL İPTAL İPTAL) bişeyler gelince iptal iptal iptal diyerek Zihni'imden uzaklaştırıyorum.. Şimdilik bi tık daha iyiyim.. Ama inanıyorum bi gün gelecek bebeklerimiz.. Bekliyorum istekleAynı şeyleri yaşıyorum her ay aynı hüsran..
Rabbim göndereceği zamanı biliyordur hayırlısı olsun inşallah. .
arkadaşlarım hamile haberini alınca benimde içimde bir volkan patlıyor sanki bide ultrason görüntülerini yolluyor lar whatsup tan. . saatlerce günlerce bakıp ağladığım oluyor. ..
beni ve bizi kimse anlayamaz yaşamadan anlatılmaz bu his bu duygu...
sadece dua ediyorum bigün belki bende oo mutluluğu tadacagim günü bekliyorum..
benim tek korkum hiç olmaması... allahım sabır versin... piskoloji etkiliyor diyorlar ama normal olamıyorum ister istemez üzülüyorum napim
Sadece Agladim...
Canım çevrenin cahilliğini boşver benim kaynanam daha üçüncü dördüncü aylarda bebek niye olmuyor adetlerin düzenli mi diye sormaya başladı cahil kaynanaBu bir sınav mıdır? Kader midir ? Gün geçtikçe çevreden öğrenilen hamilelik haberleri yaraya tuz basmak gibi kıskançlık mı ? Hayır neden kıskanayım arkadaşlarımı Allah onların da gönlüne göre versi kimseyi evlatsızlıkla, sağlık sıkıntılarıyla sınamasın Rabbim.. Bende ki biraz başarısızlık hissi.. Aslında hamile kalanların sayısına bakılınca ne kadar kolay ama hamile kalma sürecine bilimsel olarak bakınca o sperm yumurta buluşacak ta falan filan ne kadar zor gibi duruyor.. Ama zorlar Rabbime ne kadar kolay geliyor.. İlk defa bugün bi arkadaşımın hamilelik haberi beni sevindiremediaksine kendi acılarımı,kaygılarımı hatırlattı ve üzüntülere boğdu beni.. Şimdi evde olsam oturur hüngür hüngür ağlardım ne yapayım elimden bişey gelmiyor dua etmekten başka bunları neden anlattım bilmiyorum sadece içim çok acıyor sanırım bi nebze sizlerle paylaşarak atlatmaya çalışıyorum.. Çünkü biliyorum burada benim gibi olan tanımadığım ama Gönül'lerin duyguların bir olduğu bir sürü arkadasım var.. Benim şimdilik olmuyor olsada dilerim inşallah hepinizin ama hepinizin hamilelik haberlerini sağlıklı bir şekilde alırım.. Benim olmasa da şimdilik, Rabbim ben dayansam da şimdilik, kardeşlerimin boynunu bükme Rabbim.. Ve Rabbim tek kişi dursam da secdede şimdilik, sen iki kişi tek bedende durmayı nasip et Rabbim.. (((
Bizim bi öğretmen arkadaşın 7 yıldır olmuyordu doğumuna bi hafta kaldıBu bir sınav mıdır? Kader midir ? Gün geçtikçe çevreden öğrenilen hamilelik haberleri yaraya tuz basmak gibi kıskançlık mı ? Hayır neden kıskanayım arkadaşlarımı Allah onların da gönlüne göre versi kimseyi evlatsızlıkla, sağlık sıkıntılarıyla sınamasın Rabbim.. Bende ki biraz başarısızlık hissi.. Aslında hamile kalanların sayısına bakılınca ne kadar kolay ama hamile kalma sürecine bilimsel olarak bakınca o sperm yumurta buluşacak ta falan filan ne kadar zor gibi duruyor.. Ama zorlar Rabbime ne kadar kolay geliyor.. İlk defa bugün bi arkadaşımın hamilelik haberi beni sevindiremediaksine kendi acılarımı,kaygılarımı hatırlattı ve üzüntülere boğdu beni.. Şimdi evde olsam oturur hüngür hüngür ağlardım ne yapayım elimden bişey gelmiyor dua etmekten başka bunları neden anlattım bilmiyorum sadece içim çok acıyor sanırım bi nebze sizlerle paylaşarak atlatmaya çalışıyorum.. Çünkü biliyorum burada benim gibi olan tanımadığım ama Gönül'lerin duyguların bir olduğu bir sürü arkadasım var.. Benim şimdilik olmuyor olsada dilerim inşallah hepinizin ama hepinizin hamilelik haberlerini sağlıklı bir şekilde alırım.. Benim olmasa da şimdilik, Rabbim ben dayansam da şimdilik, kardeşlerimin boynunu bükme Rabbim.. Ve Rabbim tek kişi dursam da secdede şimdilik, sen iki kişi tek bedende durmayı nasip et Rabbim.. (((
Bende 4 yıl kullandım evlendiğim zaman sonra okul bitti kariyer dedik sonra eşimle ani kararla hapı bırakdım bebek istiyoruz dedik 5 yıl olmadı dr hiçbir sağlık sorununuz yok dediği halde 5 yıl sonra daha adet olmama 6 gün var sürekli midem bulanıyor falan gittik dr hamilesin dediğinde eşimin çığlıkları halen kulaklarımda cimcimem bizi 5 yıl bekletti o 5 yıl 20 yıl gibi geldi bana konu sahibi seni çok iyi anlıyorum benle evlenen kuzenlerimin olmuştu ikinci hamile kaldıklarında beni arayıp ayyy kariyer kariyer diye diye çoçuksuz gidecen deyip alaylı tavırları canımı öyle yakıyordukiiiBen de 6 aylık evliyim doğum kontrol hapı kullanıyorum bi yandan isteyince olmaz mı gecikir mi diye kafamda sorular oluyo korkuyorum bazen.
İnşallah Rabbim gönlündekini verir sağlıkla çocuğuna kavuşursun.
Bende 4 yıl kullandım evlendiğim zaman sonra okul bitti kariyer dedik sonra eşimle ani kararla hapı bırakdım bebek istiyoruz dedik 5 yıl olmadı dr hiçbir sağlık sorununuz yok dediği halde 5 yıl sonra daha adet olmama 6 gün var sürekli midem bulanıyor falan gittik dr hamilesin dediğinde eşimin çığlıkları halen kulaklarımda cimcimem bizi 5 yıl bekletti o 5 yıl 20 yıl gibi geldi bana konu sahibi seni çok iyi anlıyorum benle evlenen kuzenlerimin olmuştu ikinci hamile kaldıklarında beni arayıp ayyy kariyer kariyer diye diye çoçuksuz gidecen deyip alaylı tavırları canımı öyle yakıyordukiiikonuştukdan sonra hıçkıra hıçkıra ağlardım kıskanırmıydım hayır ama dokunurdu kanayan yarama rabbim meleğimi verdi inşaallah sizlerinde olur en kısa zamanda melekleri rabbim isteyen herkese versin aminnn
Ahhh canım bilmezmiyim bi kuzenim sürekli büyük bir başarıya imza atmış gibi övüne övüne anlatırdı bir şey sorsa geçiştirirdim nedense biz kadınlarda ne yoksa konuşulan konu hep o oluyor bebek bitti şimdide kilo konusu bıkdım usandım vallahi gündem konumuz kilooooooodünn yengemle konuştum malum karne günü diye kuzenimin karne durumu için aradım.. kızı doğum yapacak sizde yok mu sen mi istemiyorsun falan dedi yutkundum yani hayırlısı gelecekse gelir diye geçiştirirdim.. açık kollayanlara karşı temkinli olmak lazım.. @fkarais ama üzülmüyorum benim zaten bebeğim varsa,şu an'da zaten var ama bedenimde değil,bekliyorum miniği hayırlarlaaa.. :))
Adetin 2 günü civarı başlanıyor genellikle. Her gün aç tok farketmez ama bence aç daha iyi olur çörekotu bal karışımından 1 tatlı kaşığı yiyor bu kürü uygulayanlar. Bir de incir kürü var. Yine benzer Zamanlarda başlanıyor, 3-4 incir ikiye bölünüp 1 bardaktan biraz fazla kaynar suda 5-10 dk kaynatılıp, soğutulup suyu içiliyor. Ama pco ileri seviyedeyse pek bulaşma derim . Önce soğan suyu kürünü deneyebilirsin . Ya da hayıt suyu içebilirsin bildiğin kadarıyla hayıt suyu dengeleri hiç bozmadan yumurtlamayı düzenliyor. Araştır lütfen. Bu arada soğan suyu da adetin 2. Gününden itibaren 10 gün filan yapılıyor. Aynı incir kürü gibi.Cnm yeni yazabiliyorum size.. Benim sağ yumurtalığımda bir sürü yaklaşık 10 tane minik minik inci gibi kistler var pco'ymuş adı ama rahatsızlık vermiyor çok şükür.. Sol tarafta öyle bir görüntü yok ama adetin 3. Günü yumurta takibinde bir tane 10 mmlik yumurta gördü doktor takibe aldı 12. 15. Günler arası anca 11,5 12 mm oldu yani istenen boyuta gelmedi .. Eşimin değerleri normale gelince klomen ve çatlama iğnesine geçicem.. Rica etsem şu yumurtlama formülü adetin kaçınca günü başlamam gerekiyor kaç gün uygulamam gerekiyor aç mı tok mu olacağım kaç gün ara vereceğim bir sakıncası var mı herşeyiyle bilgilendirirsen sevinirim..
RABBİM sabır versin çok uzulmussundur bende 3 kez yaptırdım ama tutmadi. Rabbim en kisa zamanda annelik tattirsin insallahAynisini gecen esime anlattim,5 yil cocuk icin didindim agladim,5 yil sonra tup bebeklerle 3.zlere hamile kaldim 3 sy ucuz tasidim,3 ay sonunda saglik sorunlarimin olmasiyla 1.ni karnimdasonlandirdi doktorlar ikizlerle devam ettim,6.ayima girdigimde normal dogumla hepsini kaybettim...5 ay oldu hergun aci uzuntu keder goz yasi hic eksik degil hayatimdan..
Simdi acinin en buyugunu yasadim 3 evladi kucagima alip opup koklayamadan bagrima basamadan topragin altina koydum..
Ruh halim hic iyi degil,rabbim saglikli uzun omurlu bir evlatla acimi dindirir insaAllah..
Benim eltimin haberini aldım kaynimin 2.esi ve eltimin 6 aylık bir torunu var kendi 42 yaşında ve hamile kaldı kayinvalidem hiç istemiyordu duyunca hepsi ağladı üvey olcak kardeşler diye ama eltim ilk annene oldu simdide hamile ve bana halen hamilelik haberini söylemedi ben de o söylemeyi nce arayip tebrik etmedim artık ne den söylemedi anlamadım Onu gören Rabbim beni de görür inşallah insanlar tuhafffffBizde iki senedir cocuk istiyoruz ama olmuyor. Bende boyle bir konu acmiş ve dertlestikce çok rahatlamıştim. Herseyin zamani oldugu ve sen bunun icin cabalamasan bile zamani gelince olacagi fikrine kendimi aliştirdim. Kendimi istemedigime ve cocugu olanlarinda cok buyuk stres altinda ve sorumluluk sahibi olduklarini. Cocuklarin sorumluluklarindan eslerine ve kendilerine zaman ayiramadiklari icin simdilik hayatin tadini cikarmaya karar verdik.
Ilk zamanlar buyuk titizlikle gizli tuttugum cocuk mevzusunu şuan hemen hemen herkes ogrendi. Ve onlar bisey yapmaya çalistikca ben daha da cok uzaklaşiyorum...
Çocuk konusunu askıya aldık şuan eşimle yapmak istedigim ne varsa yapip ayni zamanda kafa dagitiyorum. Stres altinda olmakta cok etkiliyor bu durumu...
Ve beni tek üzen hamilelik haberi olur oda eltimin hamilelik haberidir...
Defalarca ruyasini gormuş oldugum bu olayi dusundukce sinirleniyorum.. ( yanlis anlasilmasin kiskanclik kesinlikle degil. Baska olaylar oldugu icin rahatsiz olurum ) yani ilk gelinim 2 senedir yapmadigimiz halt kalmadi kp ve kv ye o haberi verip onlarin yuzundeki sevinci gormek benim en cok istedigim sey. Onlar evlendiklerinde ben 2.5 senelik evli ama cocugu olamamiş bir kadin olacagim. Ve eltim hemen hamile kalmak istiyor ve kalirsa bu beni mahfeder cokerim...
Yinede siz kafanizi rahatlatin ve esinizle cikacaginiz uzuuuuuuun bir yolculukrtan once hayatinizin tadini cikarinnn.. siz ii oldukca ve hissettikce guzel seyler sizinle olacaktir..
Ve lutfen bu konuyu icinizde bitirin. Bende farkinda olmadan herkesle bu konuyu konuşur olmuşum farkina varmadan...
Aglayip kendinizi uzmeyin. Allah ol der ve olur.. herşey gibi bununda bur Zamani var. Sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?