Agresif bir yorum yapmamıştım halbuki ama çekileyim ben en iyisi. Yanlış anlaşılıyorum belli ki.
kızlar bir erkeğin cinsel beraberlik esnasında gözlerini kapatmasının, tavanlara bakmasının sebebi ne olabilir? eşim bunu hep yapıyor ve ben inanılmaz rahatsız oluyorum, aklıma başka şeyler hayal ettiği geliyor konsantrasyon falan da kalmıyor bende. sizce bu doğal bir şey mi, rahatsız olmakta ne kadar haklıyım?
hayır rica ederim... karşılaştığım mesajlarınızda sürekli bunu nasıl bilmezsin düşünürsün yaparsın edersin tarzı yargılayıcı ya da alay ederek eleştiri yaptığınızı görüyorum, pek hoş gelmiyor. polemik değil niyetim, kırdıysam afedersiniz. iyi geceler dilerim.
Alt sınır nedir? Agresif olmamak için kullanılması gereken smiley sayısını soruyorum, nedir? Onları kullanmayınca agresif olunuyor anlaşılan.hanımefendi siz neden bu kadar agresifsiniz? esasında olayları yorumlayışınız gayet güzel, ancak bu irrite edici yaklaşım tarzınıza sebep olan şey nedir? çok sık paylaşımda bulunmasam da forumu düzenli olarak takip ediyorum ve gözlemlediğim kadarıyla siz her zaman bu şekilde yorum yapıyorsunuz. rica ediyorum biraz daha yapıcı yaklaşımlarda bulunun, burada bir şey yarıştırmıyoruz.
Alt sınır nedir? Agresif olmamak için kullanılması gereken smiley sayısını soruyorum, nedir? Onları kullanmayınca agresif olunuyor anlaşılan.
hımmm umarım kocamı takmamayı bir gün ben de başarabilirim
Kaç yıllık evlisiniz yeni mi
acaba esinize sordunuzmu hic neden gozlerini kapatiyorsun diye ,ne biliyim belki nedenini soyler . Diger dertleri okuyunca keske herkesin derdi boyle bir sey olsa diyorum :)
Ama öpüşmek başka sevişmek başka,öpüşürken kapatmak daha hoşayhh biz kadınlar çok tuhafız yaben genelde kapatırım gözlerimi ama bir gün sevgilimle öpüşürken onun gözlerini kapatmadığını fark etmiştim sonra da kafaya takmıştım "neden gözlerini kapatmıyor ki bu ?" diye yani kapatsa bir dert kapatmasa başka dert fazla düşünüyoruz en iyisi düşünmemek beyni OFF a almalıyız
Ama öpüşmek başka sevişmek başka,öpüşürken kapatmak daha hoşAynen,vallahi herşeyi fazla kafaya takıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?