Neden gözyaşlarım bu kadar değersiz . neden üzülmüyo :(

coffee_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
159
0
0
Diğer
Öncelikle merhaba , forumu uzun zamandır takip ediyordum fakat konu açmak için üye oldum

1 buçuk yıldır devam eden bir ilişkim var sevgilim her şeye surat asıyo kızıyo . bir yere gitsem kızıyo mesaj atmıyor tavır yapıyo hep kavga ediyoruz bu yüzden ve ben ne kadar üzülsem de ağlasam da umrunda olmuyor rahatça yatıp uyuyo o kadar çok ağlıyorum ki gözlerim şişiyo başım ağrıyo artık . her buluşma da yapamamaya çalışıcam diyo ama ne zaman bi yere gidecek olsam git tabi diyo sonra . ben eve gelene kadar mesaj atmıyo yada arada kırıcı sözler söyleyen bi mesaj atıyo . bu durumdan çok yoruldum artık . bir de ben söylemeden sonra pişman olup özür de dilemiyo . ne zaman bi yere gidecek olsam ki ( ya annem yada akrabalarımladır) yine de laflar sokuyo hakaret ediyo o kadar kırılıyorum ki anlatamam .

Geçen gün yine annemler halamlar kuzenler bir yere gezmeye gittik yemek yedik alışveriş falan derken eve gece baya geç geldik zaten akşama doğru çıkmıştık evden . hakaret etti baya yine ve telefonu kapattı bir daha ertesi gün açtı telefonu akşama kadar hiç mesaj atmadı . o kadar ağladım üzüldüm ki beni hiç düşünmüyo hiç umrunda olmadı telefonu kapadı . gece geç geldim diye saydı bir sürü laf bende baya laflar söyledim çok kızdım çok . üzüldüğmü ağladığımı biliyo ama hala daha trip yapıyor özür dilemek yok

Neden bu kadar umursamaz neden herşeye böyle yapıyo beni bu kadar üzüyo . ama sonra yanında olunca pişman oluyo bu durumdan çok bunaldım artık . Neden değerim yok

Son düzenleme:
insan çoğunlukta gördüğü değer kendi belirler nasılki
sana böyle davranmasına izin vererek bunu sen belirlemiş oluyorsun,

yol yakınken ayrıl, sana değer veren birini bul
seni üzen biriyle asla birlikte olma

sen üzerinde söz sahibi olmasına çok izin vermişsinn..
daha sevgilin ve ailenle gittiğin yerlere laf sölüyo, saatine karışıyo..
sen bu şekilde devam edersen daha kendinden çok ödün verirsin, o yaşların hiç dinmez..

bu çocuk sana uygun değil onun aşkınada şeyinede ................................!!!!

Son düzenleme:
çok enterasan kıskançlık yaptığı için mi bu kadar trip yapıp bir de sizi yalancılıkla suçluyor yazık.ya bu adamla evlenirseniz ve sizi dışarı hiç salmazsa.neden çekiyorsunuz ki?eğer o değer vermiyorsa sizin gözyaşlarınıza siz değer verin.sizi haksız yere yalancılıkla suçlayan,başınızı ağrıtıcak kadar ağlamanızı sağlayan bir insanla olmayın bence.ya konu sadece dışarı çıkmak ve dolaşmak ise yaptıkları çok saçma.....

Bu kadar değersiz misin?
Neden ezdiriyorsun kendini seni hiçe sayan birisi için?

Kişi kendinden bilir işi..Umarım anlamışsındır arkadşım.Benmde böyle bi ilişkim olmuştu lisedeyken.aynı durumdaydık.sonra bir öğrendim ki o neler neler yapıyomuş o kadr tribi,nazı cazı bu yüzdenmiş.yol yakınken ayrıl.kurtar kendini...

Sizi bu kadar sıkmanıza nasıl izin veriyorsunuz? Ailenizle bir yere gitmenize bile karışan adam yarın öbür gün evlendiğinizde sizi bakkala bile göndermez.

Bu iliskiye devam edersen daha coook uzulursun.
Bence bu insan hiiiic degismez bu sefer s'en kendini degersiz kilarsin....

Yinede olaylari yasayan ve sevgilini en iyi taniyan sensin Rabbim yardimcin olsun...

zaten senı kendısı ağlatıyo hatta ağlayıp üzülmenı istıyo neden bıde ağlama falan deyip nazlandırsınki bence bundan önce senın ailenle gezmene nasıl karışabılır nerden bulmuş bukadar tavızı bunu sorgula emın olki erkekler böyle nereye gıttın bılmem dıye hakaret edıp kırdıkları kadınları daha çok sevmiş olmuyor daha az değer vermiş oluyor

okurken sende kendimi gördüm yani eşimle çıkarken ve nişanlıyken aynı tavırlarla karşılaşıyordum.biryere gidecek olsam hemen surat mesaj yazmaz yazsada imalı laflar ve küserdi.ayrı şehirlerdeydik ve her yaptığımı ona rapor ediyordum salak gibi.hatta düğün hazırlıkları için her gün çarşıya çıkmam gerekiyordu ve bunları yaparken de çalışıyordum aynı zamanda.kendisi ufak yerde olduğu için her şeyi benim yaşadığım şehirden yapmıştık.gelinlik davetiye falan.yok ben hergün niye çarşıya çıkıyormuşum hepsini ayarlayacakmışım da aynı gün çıkıp halledecekmişim ve ben bu hazırlıkları yaparken de çalışıyordum vardiyeme göre ayarlıyordum gelinlik provalarını davetiye işlerini falan ay anlattıkça şimdi iyice sinirlerim bozuldu.ne kadar malmışım ki adamın beni 150 km öteden yönlendirmesine kendi kişisel haklarıma gayet açık bir şekilde tecavüz etmesine izin vermişim.şimdi 2 senelik evliyim ama okadar çok pişmanım ki o şekilde adamın ....ünü kaldırdığıma.çünkü ben öyle ona kendimden çok değer verdiğim için kendi değerimi yitirdim.ve şimdi anneme bile götürmüyor beni ne götürüyor nede gönderiyor.
akıllı ol ve hiç kimse senden daha kıymetli değil.bırak yoluna gitsin.o kendine cahil yol iz bilmeyen bir kız alsın ki böyleleri bunu isterler sen hiçbirşey bilmeyeceksin yol bilmeyeceksin iz bilmeyeceksin o götürsün getirsin seni.onlara ihtiyacın olmadan yaşamamızı hazmedemiyorlar naletler.arkadaşım sana çok samimi söylüyorum yol yakınken dön ayrıl ondan evlendikten sonra dönüşü olmuyor aha böyle oturur millete tavsiyeler verirsin sonra benim yaptığım gibi...

Öncelikle merhaba , forumu uzun zamandır takip ediyordum fakat konu açmak için üye oldum

1 buçuk yıldır devam eden bir ilişkim var sevgilim her şeye surat asıyo kızıyo . bir yere gitsem kızıyo mesaj atmıyor tavır yapıyo hep kavga ediyoruz bu yüzden ve ben ne kadar üzülsem de ağlasam da umrunda olmuyor rahatça yatıp uyuyo o kadar çok ağlıyorum ki gözlerim şişiyo başım ağrıyo artık . her buluşma da yapamamaya çalışıcam diyo ama ne zaman bi yere gidecek olsam git tabi diyo sonra . ben eve gelene kadar mesaj atmıyo yada arada kırıcı sözler söyleyen bi mesaj atıyo . bu durumdan çok yoruldum artık . bir de ben söylemeden sonra pişman olup özür de dilemiyo . ne zaman bi yere gidecek olsam ki ( ya annem yada akrabalarımladır) yine de laflar sokuyo hakaret ediyo o kadar kırılıyorum ki anlatamam .

Geçen gün yine annemler halamlar kuzenler bir yere gezmeye gittik yemek yedik alışveriş falan derken eve gece baya geç geldik zaten akşama doğru çıkmıştık evden . hakaret etti baya yine ve telefonu kapattı bir daha ertesi gün açtı telefonu akşama kadar hiç mesaj atmadı . o kadar ağladım üzüldüm ki beni hiç düşünmüyo hiç umrunda olmadı telefonu kapadı . gece geç geldim diye saydı bir sürü laf bende baya laflar söyledim çok kızdım çok . üzüldüğmü ağladığımı biliyo ama hala daha trip yapıyor özür dilemek yok

Neden bu kadar umursamaz neden herşeye böyle yapıyo beni bu kadar üzüyo . ama sonra yanında olunca pişman oluyo bu durumdan çok bunaldım artık . Neden değerim yok
anlayamadığım bu insan kıskançlığından mı böyle yapıyor yoksa bir şeyleri bahane etme derdinde mi?
yani sen onunla üzülmeye ne kadar mahkum olacaksın? başında nasıldı?
en kötüsü hakaret.. demek kendiyle ilgili sorunları var, olmasa hakaret etmez bir insan karşındakine. ama sen de sessiz kalıyorsan kabul ediyorsun hakaretleri. bu gemi nere kadar gider sence?:ssz:

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Aşk hikayeleriyle konumun ne alakası var anlamadım . evet hep böyle bi ara düzeldi gibi sanıyorum ama yine bi yere gidince yine aynı yoruldum artık . izin vermek değil ki bende bağırıyorm kızıyorum ama aynı değişmiyo . üzülmüyo hep şüpheli bana karşı hep hakaret ediyo ufak bi tartışmada . kırıyo çok hemde sonra baya bi zaman sonra pişman oluyo anlamıyorum . bi yere gitsen kim bilir nerdesın diyoo yalan söylemekle suçluyo inanın artı hayattan bıktım dışarı çıkmak istemiyrum yine böyle olucak diye

okurken sende kendimi gördüm yani eşimle çıkarken ve nişanlıyken aynı tavırlarla karşılaşıyordum.biryere gidecek olsam hemen surat mesaj yazmaz yazsada imalı laflar ve küserdi.ayrı şehirlerdeydik ve her yaptığımı ona rapor ediyordum salak gibi.hatta düğün hazırlıkları için her gün çarşıya çıkmam gerekiyordu ve bunları yaparken de çalışıyordum aynı zamanda.kendisi ufak yerde olduğu için her şeyi benim yaşadığım şehirden yapmıştık.gelinlik davetiye falan.yok ben hergün niye çarşıya çıkıyormuşum hepsini ayarlayacakmışım da aynı gün çıkıp halledecekmişim ve ben bu hazırlıkları yaparken de çalışıyordum vardiyeme göre ayarlıyordum gelinlik provalarını davetiye işlerini falan ay anlattıkça şimdi iyice sinirlerim bozuldu.ne kadar malmışım ki adamın beni 150 km öteden yönlendirmesine kendi kişisel haklarıma gayet açık bir şekilde tecavüz etmesine izin vermişim.şimdi 2 senelik evliyim ama okadar çok pişmanım ki o şekilde adamın ....ünü kaldırdığıma.çünkü ben öyle ona kendimden çok değer verdiğim için kendi değerimi yitirdim.ve şimdi anneme bile götürmüyor beni ne götürüyor nede gönderiyor.
akıllı ol ve hiç kimse senden daha kıymetli değil.bırak yoluna gitsin.o kendine cahil yol iz bilmeyen bir kız alsın ki böyleleri bunu isterler sen hiçbirşey bilmeyeceksin yol bilmeyeceksin iz bilmeyeceksin o götürsün getirsin seni.onlara ihtiyacın olmadan yaşamamızı hazmedemiyorlar naletler.arkadaşım sana çok samimi söylüyorum yol yakınken dön ayrıl ondan evlendikten sonra dönüşü olmuyor aha böyle oturur millete tavsiyeler verirsin sonra benim yaptığım gibi...
işte gerçek bir örnek önünüzde.
devam ederseniz bunlar olacak.
seçim sizin..

sevgiline şunu demelisin: dön arkanı, tekmemım takına bak ve hayatımdan defol git.

başın ağrımıyor mu yahu, bu nasıl bir insan demosudur?

adam akıllı, ilk baş kendıne değer verıyor

Son düzenleme:
Bu tip hastalıklı kişiliğe sahip insanlar karşısın da ki insan kim olursa olsun çok mutlu olmasını hayatını yaşamasını istemez bir şekilde mutsuz etmeye çalışırlar gereksiz kıskançlıklar kısıtlamalar saçma sapan tavırlar hakaretler hepsinin nedeni sizi hayattan soyutlaştırmak kendine mecbur bırakmak gibi saplantılı düşünceleri yüzünden. Hemen ayrılın kurtulun sizi gerçekten mutlu eden en azından etmeye çalışan doğru insanı bulmaya çalışın. Ayrılırken duygu sömürüsü yapıp seni kimse sevmez ben çok seviyorum kıskanıyorum vs gibi cümleler kurarsa sakın aldanmayın.

Her ne kadar birbirimizden farklıysakta tahammül sınırlarınız bu kadar fazla olmamalı diye düşündüm okuyunca.

1,5 yıldır erkek arkadasınız ama daha şimdiden böyle davranıp size ölmeyi çağrıştırıyorsa burada sorun var demektir.

Hayat çok degerli,sevgiden daha çok inanın bana.Önce kendini sevip saymalı insan,

Bir çizgi çekmeli karşısındakine ve anlatmalı ben kendi başıma ayaktayım,bireyim,güvene,sevgiye,saygıya layıgım...

Olmuyorsa olmuyordur.KİMSE AŞK ACISINDAN ÖLMÜYOR ARTIK.AMA ŞİDDETTEN,DAYAKTAN,ZULÜMDEN ÖLEN PEK ÇOK KADIN SADECE BİR KÖŞE HABERİ OLARAK GEÇİP GİDİYOR BU HAYATTAN.

Hayatınız çok degerli,en az sevginiz kadar kıymet verin.Erkek arkadasınızla evlenmeyi düşünmeyin.Bu tarz davranışlar asla
düzelmez.

Aşk dedigimiz şeyin gerçekten bir ömrü var.Ama SEVGİ,SAYGI,GÜVEN,ÖNEM VERMEK VE YAŞATMAK BİR ÖMÜR LAZIM...

Ömür kısa,zaman su gibi akıyor.Kendinizi sevin,kıymetinizi bilin...

Back
X