- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
Primatlarda genc disi primatlarin, anne olmus bir baska primata yaklasip yavrusunu odunc almak icin taktik gelistirdiklerini okumustum.Ama şunu söyleyeyim bebekleri sevme dürtüsünü daha çok yaşıyorum valla :) Yine bir düşünürdüm sevmek için yaklaşırken ama buraya takıldıktan sonra iyice bir bakmaya başladım annelerin yüz ifadelerine falan, bebeğe gülerek bakmaya bile çekinir oldum huylanırlar diye.. Yüzsüzce de yaklaşmam atlamam zaten hemen öyle her gördüğüm bebeğe ama çok tatlılar yahu, bazen çok sevesim geliyor. Kötü niyet yok aslında hiç birinde ama bir yandan da anlıyorum bir değil iki değil çok kişi yapıyordur...
Primatlarda genc disi primatlarin, anne olmus bir baska primata yaklasip yavrusunu odunc almak icin taktik gelistirdiklerini okumustum.
Genc disi primat. anne ve yavrunun oldugu yere bir calilardan yuva kurmaya baslaiyor. Sonra biraz daha yaklasip bir yuva daha.. Gittikce yaklasiyor ve birkac yuvadan sonra anne primat onun bebegi kucagina almasina izin veriyor. Genc disi bebegi kucakliyor, sonra anney egeri veriyor.
Gidip kimsesizler yurdunda çocukları sevebilirsin .ilgiye ve sevgiye ihtiyaçları var .Ama şunu söyleyeyim bebekleri sevme dürtüsünü daha çok yaşıyorum valla :) Yine bir düşünürdüm sevmek için yaklaşırken ama buraya takıldıktan sonra iyice bir bakmaya başladım annelerin yüz ifadelerine falan, bebeğe gülerek bakmaya bile çekinir oldum huylanırlar diye.. Yüzsüzce de yaklaşmam atlamam zaten hemen öyle her gördüğüm bebeğe ama çok tatlılar yahu, bazen çok sevesim geliyor. Tanımadığım birinin bebeğini öptüğümü hatırlamıyorum ama. Kötü niyet yok aslında hiç birinde ama bir yandan da anlıyorum bir değil iki değil çok kişi yapıyordur...
Hayır yani çok saçma nedir yani bu ? Karnına dokunmalarının sebebini anlayamadım. Onlara neymiş istediğini giyer dolaşırsın . Zayıfsan ve karnın çok çıkmadıysa meraklarından kıskançlıklarından dokunuyorlardır aklıma başka bişey gelmiyor . Yani başka bi sebep bulamadım , ilginç . noluyo acaba karnıma dokununca ? Deyip bozabilirsinizKizlar Günay din .
Acayip rahatsız olduğum bir durum var ve ne yapacagimi bilemiyorum. 15haftaya giriyorum ve ilk hamileligimden de bildiğim üzere iç karnim yok ve hamileliğim belli .
Hamile kiyafetleri giymiyorum kendi normal kiyafetlerimi giymeye devam ediyorum ve kimler karsilarsam karsilasayim karnimi elleyip karnimi seviyorlar.
İnan bu kişiler benim sürekli görüştüğüm kişiler bile değil komsular uzaktan tanidiklar ama durum bu annemin bile dokunmasini istemiyorum.
( ilk hamileligimdede boyleydim) artik nesil istemiyorsam kasiliyorum sanki o anda veya mümkün mü bilmiyorum karnimin kasildigini hissediyorum.
Gecen günlerde dar bir pantolon uzerine salaş bi şeyler giymistim haliyle bu şekilde hamile değil kilo almisim gibi gözüküyor. Ayni gün didimin didisi bir komsu nereye sakladin bebeği diye bluzumu siyirdi ayni günün aksami kayinvalidem ay darmi gidiyorsun diye yaninda otururken tshirtimi kaldirdi hayir ne oluyor ya sanki ortalik mali benim karnim gelen gecen oksayip karnimi aciyoe ulu orta.
Uyarsam eminim başka yerlere gidecek bu mevzu , ayip olacak eminim bunu sadece ben yasamiyorumdur niye boyle rahatsiz oluyorum sözlerde yasadiniz mi?
Bu arada sorun sadece arkadaşlar komsular değil ,kuzenlerim ailem hepsi var sanki durmadan taciz ediliyorum.
Ben fesat degilimdir inşallah
Kadının herşeyini biliyoruz kk ca .en ufak birşeyi bile gelip anlatıyor .resmide var profilde .ne bileyim tuhaf geliyor bu kadar özel şeyleri anlatmak .
Resmi olmasa neysede ...
Bence sosyalleşebildipi tek ortam burası .dikkat et süreklş bir şey soruyor hep burda .bu normal değil.bakıyorum bazı üyeler var sürekli soru soruyor.amaç ilgi görmek .gerçek hayatta ilgi gösterilmiyor çünkü .başka hayatlara karşı öfke kusuyor bir kaç yorumuna denk geldim .biraz eleştirincede kavga mı istiyorsun diye bağırıyor.sadece o değil bir kac kişi daha var .muhabbetler hep bu kişilerin üstünden dönüyor kk da ..ben gözardı ettim çünkü dayanamayıp yorum yapıyorum çok saçma konular diye .aslund ilgilenmemek lazım ilgilendikçe havaya giriyor saldırganlaşıyor .
Unutmadan şimdi şikayet eder ban yerim yine...çok umrumda ya .doğru birsey deyince tak diye banlanıyoruz.kk ya şahsen biraz vakit öldürmek için giriyorum .olmasada olur .
İstemiyorsan kibarca söylersin yani ne var bunu büyütecek .taciz falan demiş .aman kv desi gömleğini kaldırmış ne olay yani .burayı okudukça kendime şükür ettim .ne sorunlu tipler var ..
Siz konuyu degil kisiyi tartisiyorsunuz?Evet bir konusu var 2 bin mesaj olmuş neredeyse bi bakayım neymiş bu kadar önemli olan dedim. Her sayfada ege egenin okulu dikkati yemeği sınavları kocasının davranışları 3 5 tane de destekleyen var. Şimdi gelip bize de söylenir ama kendisi insanların konusuna pat pat yazmayı çok iyi beceriyor. Çoğu konusunuda okumam ama nickini görünce bi hıh oluyorum yani.
Ilk yorum yazdığım da bu konusu ayrıca.
Neyse şimdi ikinci bebeğini de ay ay tanırız tüm kk olarak sağlık olsun ne diyelim
Siz konuyu degil kisiyi tartisiyorsunuz?
Gidip kimsesizler yurdunda çocukları sevebilirsin .ilgiye ve sevgiye ihtiyaçları var .
Hiç sanmıyorum. Doğurmak, hamile kalmak zaten bizim cinsiyetimize ait bir özellik. İnsan başkasında olmayanı kıskanır. Niye hamile kalana birini kıskansın. Çocuğu olmayanlar kıskanır demek istiyorsanda o çok yanlış bir düşünce. Kimse böyle itham edilmek istemez diye düşünüyorum.Hayır yani çok saçma nedir yani bu ? Karnına dokunmalarının sebebini anlayamadım. Onlara neymiş istediğini giyer dolaşırsın . Zayıfsan ve karnın çok çıkmadıysa meraklarından kıskançlıklarından dokunuyorlardır aklıma başka bişey gelmiyor . Yani başka bi sebep bulamadım , ilginç . noluyo acaba karnıma dokununca ? Deyip bozabilirsiniz
Ben kimsenin çocuğunu sevmiyorum. Bence sizde arkadaşın dediği yetiştirme yurdundaki çocukları sevin. Zira herkes prems piremses yetiştiriyor.Evet o da bir alternatif, yapabilirim de ama bir bebek gördüğümde sevme isteği duyuyorum sadece o şekilde yok edilmez sanırım.
Kötü niyetle bir şey yapmıyorum sonuçta ki şap şup yapışmıyorum da öyle zaten, genelde uzaktan konuşup gülüyorum en fazla, hassasiyetleri düşünüyorum..
Sana yazdım ya söyle kibarca diye .kavga isteyen sensin bence .sana uymayacağım ama ben .söyle ellemeyin de bitsin gitsin madem çok dert ettin .ben farklı birsey söyledim orda .zaten ne çocuk severim ne milletin karnını baneneyse bu konu .sadece bazı kadınların hamile kalınca kendini Prenses sanmasına çok gülüyorum .o zaman Suriyeliler kraliçe maşallah hepsinde 10 çocuk
Primatlarda genc disi primatlarin, anne olmus bir baska primata yaklasip yavrusunu odunc almak icin taktik gelistirdiklerini okumustum.
Genc disi primat. anne ve yavrunun oldugu yere bir calilardan yuva kurmaya baslaiyor. Sonra biraz daha yaklasip bir yuva daha.. Gittikce yaklasiyor ve birkac yuvadan sonra anne primat onun bebegi kucagina almasina izin veriyor. Genc disi bebegi kucakliyor, sonra anney egeri veriyor.
Ben kimsenin çocuğunu sevmiyorum. Bence sizde arkadaşın dediği yetiştirme yurdundaki çocukları sevin. Zira herkes prems piremses yetiştiriyor.
Peki. Ben de zaten artık kendimi tutuyorum mesajımda dediğim gibi ki tutmazken de hiç öyle saldırmadım çocuklara, artık ekstra hassas düşünüyorum sadece. Ama istek de anormal kötü niyetli bir istek değil demek istediğim bu, duyguları olan insanlarız sonuçta. Zaten bir yandan da anlıyorum demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?