Neden hamile kadinin karnini elliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Primatlarda genc disi primatlarin, anne olmus bir baska primata yaklasip yavrusunu odunc almak icin taktik gelistirdiklerini okumustum.
Genc disi primat. anne ve yavrunun oldugu yere bir calilardan yuva kurmaya baslaiyor. Sonra biraz daha yaklasip bir yuva daha.. Gittikce yaklasiyor ve birkac yuvadan sonra anne primat onun bebegi kucagina almasina izin veriyor. Genc disi bebegi kucakliyor, sonra anney egeri veriyor.

Dün eşim elini karnıma attı nasıl irkildiysem korktu bişey yapmıcam sevicem dedi ama dedim koruma içgüdüsü demekki
Ben de hoşlanmam göbeğime ellenmesinden refleks olarak dokundurtmam zaten.
Cutemom sen de göbeğini iki elinle tut biriyle yüzyüze muhabbet ettiğinde ozaman dokunmazlar sanırım.

çok ilginç. o çocuğu tutunca ne oluyor ki acaba? yani, hayvan bu neticede. yararına bir durum olmasa o kadar uğraşmaz. alıp yavruyu kaçıyor demenizi bekledim sonda, ama sadece tutup geri veriyormuş.

Gidip kimsesizler yurdunda çocukları sevebilirsin .ilgiye ve sevgiye ihtiyaçları var .

Rahatsızsanız uyaracaksınız. İlk hamilelikte yapsaydınız bunu şimdi bukadar sorun olmazdı. Millet o öyle diyip az da olsa geri çekilirdi.

Hayır yani çok saçma nedir yani bu ? Karnına dokunmalarının sebebini anlayamadım. Onlara neymiş istediğini giyer dolaşırsın . Zayıfsan ve karnın çok çıkmadıysa meraklarından kıskançlıklarından dokunuyorlardır aklıma başka bişey gelmiyor . Yani başka bi sebep bulamadım , ilginç . noluyo acaba karnıma dokununca ? Deyip bozabilirsiniz

rahatsizlik durumu oldugundan uyarmaniz lazim ozaman..hamile birinin karnina dokunmak iyi niyetle yapilan bir sey ama o insana dokunma dersen kirilir uzulur..hamilelere karsi ayri bi merhamet sevecenlik duygusu oluyor insanlarda

Evet bir konusu var 2 bin mesaj olmuş neredeyse bi bakayım neymiş bu kadar önemli olan dedim. Her sayfada ege egenin okulu dikkati yemeği sınavları kocasının davranışları 3 5 tane de destekleyen var. Şimdi gelip bize de söylenir ama kendisi insanların konusuna pat pat yazmayı çok iyi beceriyor. Çoğu konusunuda okumam ama nickini görünce bi hıh oluyorum yani.

Ilk yorum yazdığım da bu konusu ayrıca.
Neyse şimdi ikinci bebeğini de ay ay tanırız tüm kk olarak sağlık olsun ne diyelim

Siz konuyu degil kisiyi tartisiyorsunuz?

Gidip kimsesizler yurdunda çocukları sevebilirsin .ilgiye ve sevgiye ihtiyaçları var .

Evet o da bir alternatif, yapabilirim de ama bir bebek gördüğümde sevme isteği duyuyorum sadece o şekilde yok edilmez sanırım.
Kötü niyetle bir şey yapmıyorum sonuçta ki şap şup yapışmıyorum da öyle zaten, genelde uzaktan konuşup gülüyorum en fazla, hassasiyetleri düşünüyorum..

İyide bunu sadece buraya yazarak bı çözüm uretemezsinki insanlara tepkini belli etmedigin sürece sinir oldugunla kalırsın . Hadi dokunmalari tamamda olur olmaz yerlerde açmaları hoş bir davranış değil evet ben olsam derim gobegimi niye aciyosunuz hoşlanmıyorum kim olursa olsun tepkini belli etmelisin tabi kırıcı olmadan . Hamilelikte insanın karnı geriliyor , eşim bile dokununca sevince irkiliyorum , mutlu olacagima nedense pek hoş duygu oluşmuyor rahatsızlık hissediyor insan , ama onlarda bebeği seviyormuş gibi hissediyorlar karmaşık bir durum söz konusu . Bende şimdiden bebeğim doğunca onu çok sevmesinler diye taktım kıskançlık başladı . Bu hamile kafası çok başka bişey yhhh ))

Hiç sanmıyorum. Doğurmak, hamile kalmak zaten bizim cinsiyetimize ait bir özellik. İnsan başkasında olmayanı kıskanır. Niye hamile kalana birini kıskansın. Çocuğu olmayanlar kıskanır demek istiyorsanda o çok yanlış bir düşünce. Kimse böyle itham edilmek istemez diye düşünüyorum.

Ben kimsenin çocuğunu sevmiyorum. Bence sizde arkadaşın dediği yetiştirme yurdundaki çocukları sevin. Zira herkes prems piremses yetiştiriyor.

Ugrasma kadinla istersen ?! Kadin derdini yazmis sen ayni duygulari paylasmiya bilirsin ama onun duygularina düsüncelerine saygi duymalisin. Simdi yukardan xe basip bu konudan cikabilirsin eger hosuna gitmediyse. Azicik saygi yahu

Hmm..
Onu bunu bilmem de, sadece sevimli tatlı bir bebeği sevme isteği benimkisi.

Ben kimsenin çocuğunu sevmiyorum. Bence sizde arkadaşın dediği yetiştirme yurdundaki çocukları sevin. Zira herkes prems piremses yetiştiriyor.

Peki. Ben de zaten artık kendimi tutuyorum mesajımda dediğim gibi ki tutmazken de hiç öyle saldırmadım çocuklara, artık ekstra hassas düşünüyorum sadece. Ama istek de anormal kötü niyetli bir istek değil demek istediğim bu, duyguları olan insanlarız sonuçta. Zaten bir yandan da anlıyorum demiştim.

Zaten sizin hislerinizde bir sorun yok. Bebekleri sevmek isteyebilirsiniz fakat bunu genelde yanlış anlıyorlar. Buradaki yorumlara bir bakın. Yok karnıma dokunmasınlar, yok bebeğimi herkes seviyor. Vallahi herkesin çocuğu kendine sevimli. Çevremde bir sürü bebek var. Sevimli diyebileceğim bir yada ikidir. O yüzden gerçekten ihtiyacı olan çocuklara verin sevginizi derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…