• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden hayatımız çalışmakdan ibaret olmuş

Bence bakıcınızı da tembihleyin iyice, televizyondan uzak tutsun çocuğunuzu. Havalar güzelse ve yakınınızda park varsa 15 dakika bile olsa parka götürsün mesela. Ciğerlerinin gelişimi için temiz hava o kadar yararlıymış ki! Bütün gün evde, kapalı alanda, ben çok üzülüyorum çocuklara. Eşimin 3 yaşında yeğeni var, yeni bebek doğduğu için annesi babası pek evden çıkaramıyor, vaktimiz oldukça eşimle ben alıp parka götürüyoruz, aman allahım, nasıl seviniyor salıncakta, kaydırakta sırasını beklerken, diğer çocuklarla birşeyler konuşmaya çalışırken falan. İlk başlarda sıra beklemek ne demek bilmiyordu bile, şimdi biz demeden sıranın sonuna geçip el çırpmaya başlıyor.

benım oğlum tv le arası yok zaten bakıcının da ıkı cocugu var ve tum gun onlarla oynuyor apartmnın favorsı ...ınsan delısı bır cocuk ben evde suraklı ılgılenıyorum zaten ...ama kurallı bı sosyal yasam en saglıklısı o nedenle kresler guzel

Ebru hanım siz başından beri bana yazdıgınız mesajları tek tek bi okurmusunuz ilk mesajınızda bile negatiflik var siz nasıl yaklaştınızda benim ne yapmamı bekliyosunuz ben anlamadım ve hayret ediyorum yani benim fikirlerime katılmak zorunda değilsiniz ama insan fikirlerini söylerken kırıcı olmadan söylerse karşısındakide onun farkında olur herhalde. Şimdi kalkmış bana yordunuz diyorsunuz neye dayanarak bunu söylüyosunuz cidden şaşırıyorum yanii. Siz bu forumda diğer arkadaşların konularınada bu tarz cevaplar verirseniz elbetteki tepki göreceğiniz kaçınılmaz olucakdır yani. Konuşup konuşupda sonra süslü cevaplar beklemenizde tuhaf yani..

Genelde tepki görmüyorum cevaplarımdan dolayı.
Süslü cevap derken neyi kastettiğinizi anlayamadım.
Benim anladığımsa süslü cevaplardan enfret ederim ben. Net, yalın ve gerçek olmadığını düşünürüm.
Elbette ki tepki göreceğniz kaçınılmaz olacaktır demişsiniz.
Tepki alan ben değilim farkında mısınız. Bu kadar insandan bu kadar çok tepki alan sizsiniz.

Ayrıca negatif hiç de değilim.
Yaşadığım sıkıntılarım sizinkilerin yanında o kadar büyük ki burda gören ve bilen arkadaşlarım da var.
Ama hiçbir zaman sen bana bunu dedin diye saldırmadım hiç.
Ya da ufacık şeyler bitirmedi beni. Bitirmesine izin vermedim. Mücadele ettim, ömrümün sonuna kadar da edeceğim. Bir tek sıkıntısı olan siz değilsiniz. Herkes neler yaşıyor.

Şu son yorum beni bitirdi.
Siz ne yaptığınızın farkında değilsiniz.
ben kendime zarar verdim sizin topiğinizde kendime bunları söylettirerek.
Gerçekten sizin derdinizi paylaşmaya değmezmiş.
Ben de sizinle bir daha karşılaşmamayı umuyorum.

Son düzenleme:
ılımlı yaklaşan arkadaşlarımızda oldu,fakat onlara cevap yazmadınız en azından ben bile yazdım ışlımlı yaklaştım,kurslara gidin dedim ama yok cevap vermediniz mi ,bence arkadaşların dediği gibi lütfen kendinize biraz aynada bakınız,buradaki insanlar iyiliğiniz için konuşuyor,kötülüğünüz için değil,

Elimden geldiğince cevap yazmaya çalışıyorum görmediklerimde olmuştur mutlaka. Kursa gitmekde tabiki mantıklı güzel bişey ama kafam rahat değil onun için ben bi müddet evde dinlenip tekrar iş bakacağım öneriniz için teşekkürler.

nevi şahsına münhasır .....ama herkes kendı kaderını yaşar..yolunu kendi seçer ...saygı duymak lazım fakat konu sahıbının verdıgı ornek benı ıkı gundr buraya kılıtledı...çalışan bır anne olarak cevap verme gereği hissettim..

okudum yorumlarınızı,insan elindedir mutlu yaşamak mutsuz yaşamak,kendin seçersin .

şöyle bir şey var çalışan annelerde evde oturan anneler diye ayırmamak lazım,önemli olan nasıl bakmaktır,çocuğa yaklaşım tarzı çok önemlidir

çalışan annelerin çocukların gördüğü saatler bellidir,evet ama ona yaklaşımı oyun oynaması,onunla konuşması bambaşka bişeydir

bunu kimse bilemezki,tv izlemek iyi değil evet ama kimi şeyleride tvden öğreniyorlar,fazlası zararlı bence,sonuçta tvde sayı öğretiyorlar,meyveleri tanıtıyorlar ingilizce kelimeler öğreniyorlar

Genelde tepki görmüyorum cevaplarımdan dolayı.
Süslü cevap derken neyi kastettiğinizi anlayamadım.
Benim anladığımsa süslü cevaplardan enfret ederim ben. Net, yalın ve gerçek olmadığını düşünürüm.
Elbette ki tepki göreceğniz kaçınılmaz olacaktır demişsiniz.
Tepki alan ben değilim farkında mısınız. Bu kadar insandan bu kadar çok tepki alan sizsiniz.

Ayrıca negatif hiç de değilim.
Yaşadığım sıkıntılarım sizinkilerin yanında o kadar büyük ki burda gören ve bilen arkadaşlarım da var.
Ama hiçbir zaman sen bana bunu dedin diye saldırmadım hiç.

Şu son yorum beni bitirdi.
Siz ne yaptığınızın farkında değilsiniz.
ben kendime zarar verdim sizin topiğinizde kendime bunları söylettirerek.
Gerçekten sizin derdinizi paylaşmaya değmezmiş.
Ben de sizinle bir daha karşılaşmamayı umuyorum.

Ama dogruyu duymakdan niye rahatsız oluyosunuz ben bu konuyla ilgili bütün mesajlarınızı tek tek okudum ilk mesajınızdan itibaren olumsuzluk akıyor yanii bu durumda siz bana haksızlık etmiş oluyorsunuz siz yine fikrinizi belirtseydiniz ama daha ılımlı yaklaşsaydınız aramızda bu diyalog olmazdı diyorum gayet açık. İnsanlara daha başından olumsuz hava estirirseniz alacağınız cevapda çok olumlu olmasa gerek öyle değilmi bu sırf benim için geçerli değil. İnsanların damarına basarsanız bu kim olursa olsun vereceği tepkide ona göre olur.

Back
X