Neden Hep Böyle Lütfen Bakın

Ay lisede ben sınıfa sonradan dahil olmuştum. Gerizekalı bir kız arkadaşım bana kafayı takmıştı. Sınıfta onun yüzünden ciddi akran zorbalığı yaşadım. Lise hayatım kabus gibi geçti. Üniversitede öyle olacak diye çok korktum. Yani bu benim kaderim mi acaba dedim, çok şükür ki çok iyi dostluklar edindim. 10 senedir asla bağ koparmadigimiz hatta eslerimizi tanistirip artık ailece görüştüğümüz tatile gittiğimiz dostluğa evrildi. İnşallah sizinde öyle ortamlarınız olur. Hiç uzulmeyin az kalmış bitmesine
Teşekkür ederim.Keşke bende sahip olsaydım öyle dostluğa hiç arkadaşım yok bende itici gelen birşey var insanlara

Teşekkür ederim.Keşke bende sahip olsaydım öyle dostluğa hiç arkadaşım yok bende itici gelen birşey var insanlara
Hayır hayır üniversiteye kadar benimde öyle oldu. Ama bunu belki siz ilk isinizde yaşayacaksınız. Yazmışlar ya arkadaslikta kısmet işi, gerçekten bir anda açılır.

Yapı ile ilgili arkadaşlık bağı biraz
Çekingen insanlar kolay arkadaşlık kuramaz genelde

Bak bu hayatta bir kimseye bedava iş yapmayacaksın çünkü değeri olmaz, iki kimseden dostluk merhamet dilenmeyeceksin çünkü seni aşağı görürler. Evet acımasızca ama dünya acımasız kurallar üzerine dönüyor. Kimseye bende geleyim mi deme. Mesela birini gözüne kestir. Gruptaki en zayıf halka olsun o kişi. Ona yaklaş şuraya bi mekn açılmış yemekleri harika ben gidiyorum işin yoksa gel de. Yada önce sohbet etmeyi dene. Onlara ihtiycın varmış gibi görünme.

Bak bu hayatta bir kimseye bedava iş yapmayacaksın çünkü değeri olmaz, iki kimseden dostluk merhamet dilenmeyeceksin çünkü seni aşağı görürler. Evet acımasızca ama dünya acımasız kurallar üzerine dönüyor. Kimseye bende geleyim mi deme. Mesela birini gözüne kestir. Gruptaki en zayıf halka olsun o kişi. Ona yaklaş şuraya bi mekn açılmış yemekleri harika ben gidiyorum işin yoksa gel de. Yada önce sohbet etmeyi dene. Onlara ihtiycın varmış gibi görünme.
Teşekkür ederim.Bir tane çok iyi kalpli birini kestirmistim gözüme ama tartistigim bir kız onu kendine çekti yani şuan ben dışında herkesin arkadaşı var

Lise sandım ama üniymiş. O yüzden boşver gir derse sonra çık yemegide başka bir yerde ye yada tek ye nasılsa biticek okulun hiçbirini görmiceksin bir daha takılmaya degmez bence.

Kızlardan umudun yoksa erkekleri dene illaki sevgili olmak zorunda değilsiniz ki!

Back
X