- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
allha şükürler olsun para sıkıntım olmadı hıç...eşimde çok iyidir...ama yalnız hıssedıyorum kendımı evım bom boşşşşşşş...galıba o yüzden kendımı kötü hıssettım...arkasını oyuncaklarımı toplayacak evlatlar nasıp etsin hepimize amınnnnnnnBence tek eksiginiz evladiniz. Onun da hayitli olup olmadigini Rabbim bilir. Uzun yillar tedavi olmus biri olarak anliyorum sizi
Ne guzel ev almissiniz tum sıkıntilarina ragmen sukretmelisiniz evi olmayan olmadigi gibi kira odeyemeyen vs vs.
sukretmelisini esinizin isi var. Acaba esinizin issiz oldugu bir donemi hic yasadiniz mi brn yasadim bilirim. Issizlikten evine bakamayan cinnet geciren ne kocalar var.
Sizi tenzih ediyorum da genel olarak sukretmesini unutuyoruz. Hakikaten bunu unutunca elimizdekinin kiymetini bilmeyip sartlarimiz kotu geliyor kotu dusundukxe de kotulesiyor hersey. Tesekkur ederim sukretmeyi hatirlattiginiz icin. Hayatimizin sagligimizin kiymetini bilelim bence en buyuk varlik saglik
amınnn inş...canımmmmmHerşeyde bir hayır vardır inan kimse dertsiz değil bu hayatta.
Allah önce sağlık versin de herşey zamanla düzelir inşallah.
Amin canimallha şükürler olsun para sıkıntım olmadı hıç...eşimde çok iyidir...ama yalnız hıssedıyorum kendımı evım bom boşşşşşşş...galıba o yüzden kendımı kötü hıssettım...arkasını oyuncaklarımı toplayacak evlatlar nasıp etsin hepimize amınnnnnnn
Amin canimallha şükürler olsun para sıkıntım olmadı hıç...eşimde çok iyidir...ama yalnız hıssedıyorum kendımı evım bom boşşşşşşş...galıba o yüzden kendımı kötü hıssettım...arkasını oyuncaklarımı toplayacak evlatlar nasıp etsin hepimize amınnnnnnn
amınn inş.canım...Amin canim
ama lutfen herseyin hayirlisini iste. Hayirli evlat nasi et. Hayirli insanlarla karsilastir gibi. Bu cok onemli. Hakkinizda hayirlisi olsun. Ins hersey gonlunuze gore olur
benı anlatmışsın...çok güzel bır yazı teşekkürlerhepimizin eksikleri vardır ki zaten....
bir puzzle ın parçalarını toplar gibi ilerliyoruz sonumuza
olumsuz olmayın, yetersiz hissetmeyin kendinizi,
başarılı olduğunuz, olabileceğiniz şeyler vardır mutlaka,
yönelin tamamlayın kendinizi
ruhunuzu doyurmayı unutuyorsunuz belki
kitap okuyun, film izleyin, spor yapın...
ne yaparsanız yapın, boş durmayın, yorun kendinizi,
tüm bunları unutunca bebişiniz de gelecektir inşallah
enerji en önemlisi belki hayatta
ulaşılabilire bile dokunamayız bazen...yetersizlik hissi ve negatif enerjiler yüzünden
amınnn inş...Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa zamanda eksiğiniz tamamlanır. Hayırlı bir evladınız olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?