neden hep eksik

Herşeyde bir hayır vardır inan kimse dertsiz değil bu hayatta.

Allah önce sağlık versin de herşey zamanla düzelir inşallah.

allha şükürler olsun para sıkıntım olmadı hıç...eşimde çok iyidir...ama yalnız hıssedıyorum kendımı evım bom boşşşşşşş...galıba o yüzden kendımı kötü hıssettım...arkasını oyuncaklarımı toplayacak evlatlar nasıp etsin hepimize amınnnnnnn

eksik demeyelimde zamanlamada bir sorun var diyelim...

ama siz duayı eksik etmeyin sakın..mesela bir iş için dua ediyorsanız onun sonucu olurmuş.

ya duayla istediğin şey kabul olurmuş
ya istediğin şey olmazmış ama dua ettiğin için Allah senin başına gelecek bir felaketten korurmuş
ya da o duanın karşılığını ahirette alırmışsın...

böyle der büyüklerim....

Bebiş bir gelse tamamlanır bütün eksikleriniz... Sahip olmadıklarınıza değil sahip olduklarınıza bakın. İşe yarayacaktır.

Amin canim
ama lutfen herseyin hayirlisini iste. Hayirli evlat nasi et. Hayirli insanlarla karsilastir gibi. Bu cok onemli. Hakkinizda hayirlisi olsun. Ins hersey gonlunuze gore olur

Amin canim
ama lutfen herseyin hayirlisini iste. Hayirli evlat nasi et. Hayirli insanlarla karsilastir gibi. Bu cok onemli. Hakkinizda hayirlisi olsun. Ins hersey gonlunuze gore olur

hepimizin eksikleri vardır ki zaten....
bir puzzle ın parçalarını toplar gibi ilerliyoruz sonumuza

olumsuz olmayın, yetersiz hissetmeyin kendinizi,
başarılı olduğunuz, olabileceğiniz şeyler vardır mutlaka,
yönelin tamamlayın kendinizi
ruhunuzu doyurmayı unutuyorsunuz belki
kitap okuyun, film izleyin, spor yapın...
ne yaparsanız yapın, boş durmayın, yorun kendinizi,
tüm bunları unutunca bebişiniz de gelecektir inşallah
enerji en önemlisi belki hayatta
ulaşılabilire bile dokunamayız bazen...yetersizlik hissi ve negatif enerjiler yüzünden

benı anlatmışsın...çok güzel bır yazı teşekkürler

Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa zamanda eksiğiniz tamamlanır. Hayırlı bir evladınız olur.

Her şey tam olsaydı yahut güllük gülistanlık;
Imtihan olmazdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…