Çünkü beni kandırdığı için beni inandirdiği için aslında hayatinda başka biri olduğu içinGiden niye mutsuz olsun ki?
Benim inanmadiģm bu sanırım hiç yok gibi hep böyle yalnız kalicam gibi korkuyorumHerşey sosyal medyada göründüğü gibi olmuyor bu birincisi. İkincisi de sizinde nasibiniz bi yerlerde sizi bekliyordur. Geçmişe takılı kalmayın, gelecek kaygısı gütmeyin, anı yaşayın. Hayat anın kıymetini bilerek yaşayınca çok daha güzel
Hepsimi yanlışYanlış seçimler yapıyorsunuz belki de
Demek ki ...Hepsimi yanlış
Bunu beklemekte değil sadece anlam verememek nasıl vicdanları rahat ediyor birinin ahını alirkenKimsenin mutsuz olmasını bekleyip istemediğiniz kıvama gelince mutlu olursunuz.
İlla hayatta birisine bağlı olmasın mutluluğunuz.
Kendinizle mutlu olmayı kendizi sevmeyi öğrenin önce.
Bunu beklemekte değil sadece anlam verememek nasıl vicdanları rahat ediyor birinin ahını alirken
Yaşananları bilemezsin bir yüzük yada bir imza o kadar da önemli değil emin olSonuçta sizi 3 çocukla ortada bırakmıyor miye ah ediyorsunuz ki?
İnsanlara özellikle erkeklere bu kadar kendinizi adapte edip adarsanız ah edecek kıvama gelirsiniz.
Nişan falan atmak zorunda kalsanız anlarım da bence biten ilişkinin ardından ah etmek gereksiz.
İlişki bu. Başlar da biter de. Hemen ah etmek nedir yahu? Senden ayrıldı diye ömrü billah perişan gezeceğini falan mı düşünüyodun?Bunu beklemekte değil sadece anlam verememek nasıl vicdanları rahat ediyor birinin ahını alirken
İlla insanların yara alması için bir yüzük yeterli değil emin olun bununla ölçülmüyorSonuçta sizi 3 çocukla ortada bırakmıyor miye ah ediyorsunuz ki?
İnsanlara özellikle erkeklere bu kadar kendinizi adapte edip adarsanız ah edecek kıvama gelirsiniz.
Nişan falan atmak zorunda kalsanız anlarım da bence biten ilişkinin ardından ah etmek gereksiz.
Yaşananları bilemezsin bir yüzük yada bir imza o kadar da önemli değil emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?