Neden hep gidenler mutlu?

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Son zamanlarda artık düşündüğüm bu ilişki anlamında sorguluyorum terkedildim geneli beni terkeden evlendi ben kendime bakiyorum yapayalniz mutsuzluğun dibine vurdum artik ya o kadar üzgünümki en son sevdiğim adam evlendi oh sosyal medyada fotoğraf yayınlıyor herkes mutlu bi şekilde olsunlar birsey demiyorum ama beni kötü bir şekilde terkedipte nasıl hemen mutlu oluyorlar ben niye olamadim ki yaş oldu 30 hala yerimde sayıyorum ve mutsuz oldukçada kendimi sorguluyorum

Herşey sosyal medyada göründüğü gibi olmuyor bu birincisi. İkincisi de sizinde nasibiniz bi yerlerde sizi bekliyordur. Geçmişe takılı kalmayın, gelecek kaygısı gütmeyin, anı yaşayın. Hayat anın kıymetini bilerek yaşayınca çok daha güzel

Benim inanmadiģm bu sanırım hiç yok gibi hep böyle yalnız kalicam gibi korkuyorum

Kimsenin mutsuz olmasını bekleyip istemediğiniz kıvama gelince mutlu olursunuz.
İlla hayatta birisine bağlı olmasın mutluluğunuz.
Kendinizle mutlu olmayı kendizi sevmeyi öğrenin önce.

Kimsenin mutsuz olmasını bekleyip istemediğiniz kıvama gelince mutlu olursunuz.
İlla hayatta birisine bağlı olmasın mutluluğunuz.
Kendinizle mutlu olmayı kendizi sevmeyi öğrenin önce.
Bunu beklemekte değil sadece anlam verememek nasıl vicdanları rahat ediyor birinin ahını alirken

Bunu beklemekte değil sadece anlam verememek nasıl vicdanları rahat ediyor birinin ahını alirken

Sonuçta sizi 3 çocukla ortada bırakmıyor miye ah ediyorsunuz ki?
İnsanlara özellikle erkeklere bu kadar kendinizi adapte edip adarsanız ah edecek kıvama gelirsiniz.
Nişan falan atmak zorunda kalsanız anlarım da bence biten ilişkinin ardından ah etmek gereksiz.

Mutlu olduklarını nerden biliyorsun?
Sosyal medyada herkes mutlu ona bakarsan
Bence eskileri takip etme
Ah falan da etme defolsun gitsin seni sevmeyen seni sevicek değer vericek hayırlı birini iste
Bazı şeylerin olmaması bazen daha hayırlıdır emin ol

Yaşananları bilemezsin bir yüzük yada bir imza o kadar da önemli değil emin ol

İlla insanların yara alması için bir yüzük yeterli değil emin olun bununla ölçülmüyor

Yaşananları bilemezsin bir yüzük yada bir imza o kadar da önemli değil emin ol

İşte bu kafayla daha çook mutsuz olursunuz.
Çok ağır şeyler yaşadım ama hiç mutsuzluğa adapte etmedim kendimi.
En sonunda da güleç yüzlü bir adamla evlendim.
Kavga bile edemiyoruz güldürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…