- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
giden siz olsaydınız siz de mutlu olurdunuz,
giden kalbinde de kafasında da bitirmiştir çünkü, neden acı çeksin ki?
ve sakın ah etmeyin, emin olun her gidenin makul bir nedeni vardır.
bir gün giden siz olunca anlarsınız.
Desdeğiniz için teşekkür ederim ben burda hiçbir üyeye kızmıyorumki sadece derdimi yeterince anlatamadim sanırım. Dediklerinizde hemfikiriz şuanki yazdiklarinizda ancak benim açımdan bakarsaniz empati yaparsaniz elimde değilki rahat olamıyorum kandirilmayi hazmedemiyorum isteNiyet neyse o anlasilir.
Evliyken birini sevseniz ve tabi ki aldatma olmadan hemen o sevme eylemini fark ettiginizde esinize ayrilmak istiyorum deseniz bunda ne problem olabilir
Evliyken birini sevmeseniz de ese olan sevgi bitebilir ayrilabilirsiniz.
Diger konularinizda size bolca destek amacli yazan biriyim ama sizin yazdiklarinizi size birakiyorum.
Uclarda olmak zarardir.
Haklısınız zaten bunda hemfikiriz elbetteki mutlu olana gidiyorlar neyse ben bugün anlatamadim sanirim
Mükemmel anlatmişsiniz teşekkür ederim çok çokk tamda bu işte olayAma şimdi gitmek var gitmek var. Ben arkadaşı anlıyorum, adice terkedildim, ve terkettiği için değil asla, sadece ve sadece henüz,daha benimleyken başkasını bulup bir süre ikimizi de idare etmesi, beni kandırması, boş yere zamanımı çalması, insan gibi bana bir açımlama yapmadan ayrılmayışı koymuştu bana. Gelirsin dersin böyle böyle, olmuyor, yolumuza bakalım, ben de derim ki "eyvallah". Ama bu düpedüz adilik, arkadaş da bunu yaşamış, bunun haklı bir gerekçesi olamaz, büyük ah alırsın. Çünkü sen benim vaktimi, belki de başka şanslarımı da çaldın...
İnşallah dediğin gibidir canmBelki geldiğine şükredeceğiniz birine yol açmak için gitmeleri gerekiyordu.. Kimbilir..
İdeal bir dünyada herkes sonsuza kadar mutlu yaşayacağı insanı bir kerede bulur, sevenler terkedilmez kimse üzülmezdi ama hayat işte maalesef oluyor bunlar. Yorum yazan arkadaşlar da oh ne güzel rahatlığından değil; herkesin başına illa terkedilme faciası geldiği ve geçip gittiği için olur öyle diye yazıyorlar. Benim üç yıl beraber yaşadığım sevgilim beni yakın bir arkadaşımla evire çevire aldatıp öyle terketmişti. Ama ne üzüldüm ne kilolar verdim o dönem ben neyi tutsam Elimde kalırken bunlar mutlu Zengin ferah yaşadılar o da ayrıca içime dert oldu. Sonra kendi derdime düşüp bunları unuttum hayatım yoluna girdi. Ha onlar da mutsuzluktan gebermedi gene iyiler mutlular. Diyeceğim şu ki boşverin önünüze bakın valla gidenin umuru olmuyor kendi kendinize üzüldüğümüzle kalıyoruzBugün herkes bdv de ne kadar rahat hayret ettim bi adamin evliyken başkasini sevmesini nezaman normalleştirdik ha bunlar olmuyormu oluyor burada farzedelim ki böyle bir konu açildi evliyim ancak eşim başkasini seviyor ozamanda böyle tepkilermi gelicekti hayret ettim doğrusu ne diye konuşcaktik konu sahibine aa evet olabilir normal bisey üzülme
Umarım mutsuzluktan geberirler birgün sizde duyarsınızİdeal bir dünyada herkes sonsuza kadar mutlu yaşayacağı insanı bir kerede bulur, sevenler terkedilmez kimse üzülmezdi ama hayat işte maalesef oluyor bunlar. Yorum yazan arkadaşlar da oh ne güzel rahatlığından değil; herkesin başına illa terkedilme faciası geldiği ve geçip gittiği için olur öyle diye yazıyorlar. Benim üç yıl beraber yaşadığım sevgilim beni yakın bir arkadaşımla evire çevire aldatıp öyle terketmişti. Ama ne üzüldüm ne kilolar verdim o dönem ben neyi tutsam Elimde kalırken bunlar mutlu Zengin ferah yaşadılar o da ayrıca içime dert oldu. Sonra kendi derdime düşüp bunları unuttum hayatım yoluna girdi. Ha onlar da mutsuzluktan gebermedi gene iyiler mutlular. Diyeceğim şu ki boşverin önünüze bakın valla gidenin umuru olmuyor kendi kendinize üzüldüğümüzle kalıyoruz
Desdeğiniz için teşekkür ederim ben burda hiçbir üyeye kızmıyorumki sadece derdimi yeterince anlatamadim sanırım. Dediklerinizde hemfikiriz şuanki yazdiklarinizda ancak benim açımdan bakarsaniz empati yaparsaniz elimde değilki rahat olamıyorum kandirilmayi hazmedemiyorum iste
Belkide canım öyledir desdeğin için tekrar teşekkür ederim umarim kırıcı birşey dememisimdir hakkıni helal etKimsenin icini bilemeyiz o mutluluk tablosundakiler acaba gercekten eslerini seviyor mu belki hesaplari var.
Insana elde edemedigi iyi gozukuyor cok da matah bir sey degildir belki.
Belki duygulari yogun yasayan biri olarak evlenseniz daha kotu olursunuz yapilanlar karsisinda belki o esleri kaldiracaklari icin yuklendiler.
Herşey sosyal medyada göründüğü gibi olmuyor bu birincisi. İkincisi de sizinde nasibiniz bi yerlerde sizi bekliyordur. Geçmişe takılı kalmayın, gelecek kaygısı gütmeyin, anı yaşayın. Hayat anın kıymetini bilerek yaşayınca çok daha güzel
Belkide canım iste sürekli mutsuz oluncada sorguluyorsunarkadasa katılıyorum
sosyal medyada herkes mutlu anını yansıtır kımse uzuntulu halını paylasmaz. o nedenle kımsenın hayatına ozenme. allah senı uzuntuden koruyordur belkide nereden bılıyorsun
Bende gittim zamanında iyde ettim sorun bu değil gitmek var gitmek var beni kandırmış gururum incindi hazmedemiyorum hakli olarakGiden neden mutsuz olsun ki?gitmek istemis kalmak istememis gitmis iste.bende gidenlerdenim mutluyum.kalanda mutlu olsun.hayat bu tercihlerini dogru yapan mutlu olur
İnan artık bi önemi kalmadı benim için oh oldu der on dakika gevrerim o kadarUmarım mutsuzluktan geberirler birgün sizde duyarsınız
Yoo gayette var bence sizde baya darbe aldınız göremediniz sonuç sanirimİlahi adalet gerçek olsun diye bekliyorsunuz ama yok öyle bi şey. Kimse birini terk etti, üzdü, ağlattı diye mutsuz olmuyor. Aynı şekilde kimse birini mutlu etti diye mutlu da olmuyor. Böyle şeyler karşılıklı değil dünyada. Beklemezseniz üzülmezsiniz.
İnsallah yaşasin beter olsunVar... insanların duygularıyla oynayanlar kandırıp yarı yolda bırakanlar yasattiklarinin beterini yaşıyor. Gözüyle görmüş test edip onaylamış biri olarak yazıyorum adaletin bir ayağı topaldır ama varacağı yere er geç varır. Allah çok büyük.
İnsallah yaşasin beter olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?