Benden ayrılır ayrilmaz evlendi öyle birşey düşünmedimİlişki bu. Başlar da biter de. Hemen ah etmek nedir yahu? Senden ayrıldı diye ömrü billah perişan gezeceğini falan mı düşünüyodun?
Senle mutlu olmamış. Diğer kızda mutluluğu bulmuş demekki. Bu kadar basit.Benden ayrılır ayrilmaz evlendi öyle birşey düşünmedim
E ne yapayım?İşte bu kafayla daha çook mutsuz olursunuz.
Çok ağır şeyler yaşadım ama hiç mutsuzluğa adapte etmedim kendimi.
En sonunda da güleç yüzlü bir adamla evlendim.
Kavga bile edemiyoruz güldürüyor.
Ya boşver canım yaBenden ayrılır ayrilmaz evlendi öyle birşey düşünmedim
Canım benim çok sağol beni anladiğin icin yorumlarını okudum teşekkür ederim banada dönen oldu ama iş işten geçmis oluyor işteYa boşver canım ya
Görüyoruz mutluluğu buluyorlar hıhı
Bir kaç sene sonra eskilere yazmaya başlıyorlar aranıyorlar
Benimde vardı böyle bir salak
Gitti evlendi sonra seni unutamadım diye bana döndü kabul etmedim tabi
İşim olmaz..
E ne yapayım?
Ne alaka senin kocanla konumuzun
Bende adapte etmedim mutsuzluğa kendimi sen benim hayatımı nerden biliyorsun
Kimin ne yaşadığını bilemezsin
Bir erkeğin kocan yada nişanlın olması gerekmiyor illa sana kaxık atması için
İnsanlar yıllarını veriyor bazen maddi manevi.
Ne Yani yüzük yok nikah yok diye üzülmeye ah etmeye hakkı yok öyle mi hadi ordan.
Ben kendi hayatım için konuşmuyorum ben çok takılmam bu konulara çoktan aştım konu sahibi için konuştum.,
Eğer aklinda gitmek varsa kimsenin duygulariyla oynamaycak ozaman siz kendinizi düşünün lütfen ayni şeyleri yasasaniz böyle rahat konuşabilirmiydiniz acabagiden siz olsaydınız siz de mutlu olurdunuz,
giden kalbinde de kafasında da bitirmiştir çünkü, neden acı çeksin ki?
ve sakın ah etmeyin, emin olun her gidenin makul bir nedeni vardır.
bir gün giden siz olunca anlarsınız.
Bugün herkes bdv de ne kadar rahat hayret ettim bi adamin evliyken başkasini sevmesini nezaman normalleştirdik ha bunlar olmuyormu oluyor burada farzedelim ki böyle bir konu açildi evliyim ancak eşim başkasini seviyor ozamanda böyle tepkilermi gelicekti hayret ettim doğrusu ne diye konuşcaktik konu sahibine aa evet olabilir normal bisey üzülmeTercih yapabilmek mutluluktur.
Bu hayatta kimsr ve hicbir sey bizim degildir.
Es aile sevgili mulk bir gun giderler ozlemek ayri yalnizlik acisi dogal fakat bize ait degiller ki gidince hak iddaa edelim.
Evli kisiler bosanabiliyor.
Kadin erkek evliyken birini sevip bosanip baska biriyle evlenebilir ne ahlaken ne de yasalarca sorun yok
Evlilik sonsuza kadar benim esim olacak demek degil ki..
Eğer aklinda gitmek varsa kimsenin duygulariyla oynamaycak
Hayır konu buda değilki her ilişki devam etcek diye birşey yok benimde istemediklerim oldu ama ben kimseyi yedeğimde tutmadım yada ümit veripte yari yolda birakmadimki olmuyorsa gerekçelerimi söyledim benim üzüldüğüm kandirilmam beni defalarca sevdiğini söylemesine rağmen mecburum onla evlenmeye diye gitti başkasiyla evlendiKim ilişkiye gitme niyetiyle başlar ki?
boyle bencil biri zaten mutsuz olamaz...vardir hesaplari onunÇünkü beni kandırdığı için beni inandirdiği için aslında hayatinda başka biri olduğu için
Haklısınız zaten bunda hemfikiriz elbetteki mutlu olana gidiyorlar neyse ben bugün anlatamadim sanirimMutsuz olduğu için, mutlu olmak için gidiyor zaten. Ha göründükleri kadar mutlular mıdııır bilemem ama sizinleyken olduğundan daha mutlu oldukları kesin. Yani ben kendi üzerimden, kendi fikrimi yazdım.
Çokda ah ettim bedduada ettim çünkü canımı acittigiden siz olsaydınız siz de mutlu olurdunuz,
giden kalbinde de kafasında da bitirmiştir çünkü, neden acı çeksin ki?
ve sakın ah etmeyin, emin olun her gidenin makul bir nedeni vardır.
bir gün giden siz olunca anlarsınız.
Bugün herkes bdv de ne kadar rahat hayret ettim bi adamin evliyken başkasini sevmesini nezaman normalleştirdik ha bunlar olmuyormu oluyor burada farzedelim ki böyle bir konu açildi evliyim ancak eşim başkasini seviyor ozamanda böyle tepkilermi gelicekti hayret ettim doğrusu ne diye konuşcaktik konu sahibine aa evet olabilir normal bisey üzülme
Başına çalinsin hesaplari diycemde ona bi halt olmazboyle bencil biri zaten mutsuz olamaz...vardir hesaplari onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?