Neden hep gidenler mutlu?

İşte bu kafayla daha çook mutsuz olursunuz.
Çok ağır şeyler yaşadım ama hiç mutsuzluğa adapte etmedim kendimi.
En sonunda da güleç yüzlü bir adamla evlendim.
Kavga bile edemiyoruz güldürüyor.
E ne yapayım?
Ne alaka senin kocanla konumuzun
Bende adapte etmedim mutsuzluğa kendimi sen benim hayatımı nerden biliyorsun
Kimin ne yaşadığını bilemezsin
Bir erkeğin kocan yada nişanlın olması gerekmiyor illa sana kaxık atması için
İnsanlar yıllarını veriyor bazen maddi manevi.
Ne Yani yüzük yok nikah yok diye üzülmeye ah etmeye hakkı yok öyle mi hadi ordan.
Ben kendi hayatım için konuşmuyorum ben çok takılmam bu konulara çoktan aştım konu sahibi için konuştum.,

Benden ayrılır ayrilmaz evlendi öyle birşey düşünmedim
Ya boşver canım ya
Görüyoruz mutluluğu buluyorlar hıhı
Bir kaç sene sonra eskilere yazmaya başlıyorlar aranıyorlar
Benimde vardı böyle bir salak
Gitti evlendi sonra seni unutamadım diye bana döndü kabul etmedim tabi
İşim olmaz..

Canım benim çok sağol beni anladiğin icin yorumlarını okudum teşekkür ederim banada dönen oldu ama iş işten geçmis oluyor işte

Üslubunuza dikkat ederseniz iyi olur.
Ben size ve konu sahibine cevaben yazdım zaten?
Bana “sen” diyemezsiniz tanışmıyoruz!?
“Kocamı” örnek olarak verme sebebim nasıl bir enerji yayarsanız öyle insanlarla karşılaşırsınız demek istemem-di??
Bu şekilde agresif olarak hayatınızı sürdürüyorsanız insanları bu şekilde püskürtürsünüzün canlı örneğinisiniz.
3 senede olsa 3 günde olsa sevgili olduğunuz bir erkekle eşiniz gibi ömürlük gibi bir bağ kurup kendinizi adarsanız o adam noluyor ya der..
kusura bakmayın insan eşine bile kendinden vazgeçerek yaklaşmamalı.
Hayatın ne sunacağını bilemeyiz.

Aynı soruyu arkadaşıma sormuştum dertlesirken bana bunları yaşattığı halde nasıl mutlu olabiliyor yaa utanmadan mutlu bir de dye şaşkınlıkla can acısıyla yakındım. Dedi ki: o mutlu olmak için gitti zaten ve mutlu da. Yani biz vicdanlı insanlar sanıyoruz ki birini mutsuz edersen asla mutlu olamazsın birinin ahıyla yoluna devam edemezsin ama hayat öyle değilmiş onu anladım. İlahi adalet hemen dünyada tecelli etmeyebiliyor ve gidenler çok mutlu kalanlar mutsuz olabiliyor. Sana umutlu yarınlardan bahsedemeyecegim üzgünüm benzer şeyler yaşamışız ama en azından bu durumu kabullenmeyi dene. Acıyla baş etmen daha kolay olur.

giden siz olsaydınız siz de mutlu olurdunuz,
giden kalbinde de kafasında da bitirmiştir çünkü, neden acı çeksin ki?
ve sakın ah etmeyin, emin olun her gidenin makul bir nedeni vardır.
bir gün giden siz olunca anlarsınız.

Tercih yapabilmek mutluluktur.
Bu hayatta kimsr ve hicbir sey bizim degildir.
Es aile sevgili mulk bir gun giderler ozlemek ayri yalnizlik acisi dogal fakat bize ait degiller ki gidince hak iddaa edelim.

Evli kisiler bosanabiliyor.
Kadin erkek evliyken birini sevip bosanip baska biriyle evlenebilir ne ahlaken ne de yasalarca sorun yok
Evlilik sonsuza kadar benim esim olacak demek degil ki..

Eğer aklinda gitmek varsa kimsenin duygulariyla oynamaycak ozaman siz kendinizi düşünün lütfen ayni şeyleri yasasaniz böyle rahat konuşabilirmiydiniz acaba

Mutsuz olduğu için, mutlu olmak için gidiyor zaten. Ha göründükleri kadar mutlular mıdııır bilemem ama sizinleyken olduğundan daha mutlu oldukları kesin. Yani ben kendi üzerimden, kendi fikrimi yazdım.

Bugün herkes bdv de ne kadar rahat hayret ettim bi adamin evliyken başkasini sevmesini nezaman normalleştirdik ha bunlar olmuyormu oluyor burada farzedelim ki böyle bir konu açildi evliyim ancak eşim başkasini seviyor ozamanda böyle tepkilermi gelicekti hayret ettim doğrusu ne diye konuşcaktik konu sahibine aa evet olabilir normal bisey üzülme

Kim ilişkiye gitme niyetiyle başlar ki?
Hayır konu buda değilki her ilişki devam etcek diye birşey yok benimde istemediklerim oldu ama ben kimseyi yedeğimde tutmadım yada ümit veripte yari yolda birakmadimki olmuyorsa gerekçelerimi söyledim benim üzüldüğüm kandirilmam beni defalarca sevdiğini söylemesine rağmen mecburum onla evlenmeye diye gitti başkasiyla evlendi

Mutsuz olduğu için, mutlu olmak için gidiyor zaten. Ha göründükleri kadar mutlular mıdııır bilemem ama sizinleyken olduğundan daha mutlu oldukları kesin. Yani ben kendi üzerimden, kendi fikrimi yazdım.
Haklısınız zaten bunda hemfikiriz elbetteki mutlu olana gidiyorlar neyse ben bugün anlatamadim sanirim

Çokda ah ettim bedduada ettim çünkü canımı acitti

Niyet neyse o anlasilir.

Evliyken birini sevseniz ve tabi ki aldatma olmadan hemen o sevme eylemini fark ettiginizde esinize ayrilmak istiyorum deseniz bunda ne problem olabilir

Evliyken birini sevmeseniz de ese olan sevgi bitebilir ayrilabilirsiniz.

Diger konularinizda size bolca destek amacli yazan biriyim ama sizin yazdiklarinizi size birakiyorum.

Uclarda olmak zarardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…