Neden Herkes Kaba?

Evet haklısın.naz nıyaz cekmek zorundaymısım gibi..sanırım egitimsizlilten de oluyor.
Bunun egitimle ilgisi oldugunu sanmiyorum, insani yonden gelisilmemis olundugunu dusunuyorum inan okul bilmeyen egitim almayan cok insan gordum daha samimi daha sicak daha karakterli.. tamamen ego. Soyle dusunuyorum bu ego sahibi olan insanlar zamaninda hic birseyin sahibi olamayan insanlar hirs yapmis zamaninda cok ezilmis kendini ezik hissetmis insanlar elinede imkan gelimce ne yapsin ego tavan bazen yadirgamiyorum, diyorum zamaninda eziklik yasamis demek ki birseylerin eksikligini hissetmis falan aman gul gec

Dünya hassas kalpler için cehennemdir.Ben de öyleyim karşı tarafın umrunda olmuyor ama ben iki saat düşünüyorum.Niye böyle davrandı acaba diye...
Hassaslik degil bu konu sahibi farkli hassas olsa yani duygusal baksa bu isi yapamaz zaten. O kabaliktan gorgusuzlukten calisan insanlarla olan konusma usluplarindan rahatsizligini dile getirmis cunku biliyor ki benzer is yapan cok emekci insan var en azindan belki o kaba egolu insanlardan biri okurda calisanlara biraz daha dikkatli davranir diye bu konuyu acmis. Umarimda basarmistir.. siz de iyi birisiniz sanirim herkesi kendiniz gibi gorup kafaniza takmayin niye boyle danrandildi bana diye dusunmeyin zaman kaybi ve stres sadece. Kalbiniz kadar iyi insanlar cikar insallah karsiniza...

Bende bu konuya çok takmıştım bu ara.konu açsam taşlanırmıyım dedim.mağaza çalışanıyım ve çok dertliyim bende.daha açılış saatinde yerler ıslakken tüm mağazayı turlamak,5 tane çocukla gelip hiçbirine sahip çıkmadan ortalığı dağıtmalarına göz yummak,iki parça ürün alırken satıcıyıda satın almış gibi tavırlar,lüx çantaları ve kıyafetleri olmasına rağmen pis kokup bi deodorant bile kullanmamak,yere düşürdüğü ürünü eğilip almamak dağıtmak.denediği ürünü ters çıkartıp yere atmak.daha bir çok. İnsanlarla uğraşmak çok zor.vicdan ve hoşgörü kalmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…