Neden hic mesaj atmiyor, aramiyor?

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
Onceden birlikte oldugum biri vardi ama ilgilenmedigi icin msj atmadigi aramadigi icin ayrılmıstım. 3 5 ay aradan sonra gene cikti karsima. Ansizin nasil oldu bilmiyorum ama gene basladik ama sorunlar gene ayni..Bu erkeklerin hep mi isi gucu olur?
Aksamlari gezmeye, tozmaya, mac
izlemeye vakti olur da neden msj atmaya vakti olmaz? Hadi her dakika
mesajlasmak cocukca, ben de bu
yuzden her zaman konusalim
demiyorum ama bari insan bi arar
dimi, 5 10 dk konusur kapatirsin dimi?
O da yok.. Madem ilgin yok, sevgin yok, hoslantin yok e niye aylar sonra
gelip aklimi celiyorsun benim? Yoksa
bu cocuk benden gercekten hoslaniyo
da mesaj atmayi gercekten sevmedigi
icin mi hic yazmiyor? bi türlü
cozemedim...

Aylar sonra sana geldiyse boşluktadır çok büyük ihtimalle.
Bunu aşka sevgiye yormamalısın.
Sana ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Her şey açık ama görmek istemiyorsun sen sanırım.
Diğer şeylere vakit bulduğuna göre, seninle de eğer gerçekten bir şeyler hissediyorsa, birkaç dk konuşmalı bence.
Ya da günde birkaç mesaj atmalı.
Belki daha da çok olur ki seven erkek yapar zaten, ama sen zaten abartı bir şey istemiyorsun ki.
İlgisizliğin daniskasıdır bu.
Canı isteyince konuşsun, istemeyince konuşmasın olmaz.
Hiç uğraşma derim.
Mesajlaşmayı hiç sevmeyen erkek bile bir kızdan hoşlandığı zaman mesajlaşıyor onunlai ya da muhakkak arıyor vs.. Ben hep bunu gördüm.
Sorun seni sevmemesi. Çok net.

Son düzenleme:
Bu soruya cevap verebilecek en yetkili kişi sensin canım. Onun kişilğini, hal ve tavırlarını biz görüp, bilmiyoruz. O yüzden gözüm tutmadı zeynocum şutla bu adamı diyemem. Diyemeyiz.
Sen kendinle konuş. Bu adam yanındayken nasıl? Aynı telefondaki gibi mi ilgisiz mi?
Yoksada çevresine sor soruştur, senden başka diğer arkadaşlarınıda arayıp sormuyor, msj atmıyor mu? Belkide gerçekten telefonu kullanmayı sevmiyordur.
Bilemem.
İyi gözlemleyip, biran önce sorularının yanıtını bul canım.
Hakkında hayırlısı olsun.

Her sey acık, sevmiyo belli oluyo da.. Biraz ilgisi olmasa gorusmezdi benimle, benle olmak icin ugrasmazdi diye dusunuyorum bi yandan. Off cok karisigim...

Yanimdayken gayet iyi. Hic soguk degil gayet yakin davraniyor. Kendisine soruyorum msj atmayi sevmiyorum diyor. Elinde de telefon gormuyorum hic. ama sanki eksik biseyler var seven insan seni seviyorum diyen insan arada arar bi msj atar bence..

Maalesef,boşta kalmış aklına sen gelmişsin.. Şimdi sağlam bir tekme basmazsan,her boşta kaldığında seni arar,oyalandığı kişi olursun...

Telden nefret eden insanlar bile hoşlandığı zaman,aşık olduğu zaman tele yapışık yaşar..Sesini duymadan,görmeden yapamaz..

Üzgünüm ama o insanı hızlı bir şekilde hayatından çıkart derim..Psikolojini bozmaya,seni kırmaya hakkı yok

Canım arkadaşlar gerekenleri söylemiş, çok sinir bozucu evet ama büyük ihtimal boşlukta olduğundan canı sıkıldığından birden yine ilişkide buldun o çocukla kendini.Erkekler işte bu kadar ucuzlar.Sakın yanlış anlama ve kırılma ben de yaşadım aynı şeyleri rahat ol bence koy tekmeyi kaba tabirle

Mesaj atmayı sevmeyen insanlar daha çok telefonla konuşur. Mesaj atmıyor aramıyor da.
Maalesef seninle zaman geçiriyor gibi duruyor. O birini bulup seni terk etmeden önce sen onu terk et.

Budur! Maalesef gerçek bu...
O nedenle fazla hayallere dalmamak,beklenti içine girmemek lazım.

Kesinlikle öyle.Benzer şeyleri yaşadım zeynoo18 arkadaşımla.Çocuk benden etkilendi peşimde koştu derken sevgili olduk aramalar mesajlar birden aramamaya msj atmamaya başladı,buluşmak istemedi derken tamam ayrıldık.Sonra ara ara muhtemelen canı sıkılıyor ve msj atıyordu,hatta bir defasında konuşmasının ayarı kaçmıştı ben de ona ayar verdim ondan sonraki mesajlarına da cevap vermedim

Akıl sır ermez onların işine.Bir çok neden olabilir buluşmak istememesinin..Ama sen de benim gibi yap bir güzel ayar ver sıkıldığında bir seçenek olarak görmesin seni.Sizi hayatında öncelik olarak görmeyenlere seçenek olmayın kızlar,erkek zekası farklı algılıyor.

Son düzenleme:

Yanimdayken gayet iyi. Hic soguk degil gayet yakin davraniyor. Kendisine soruyorum msj atmayi sevmiyorum diyor. Elinde de telefon gormuyorum hic. ama sanki eksik biseyler var seven insan seni seviyorum diyen insan arada arar bi msj atar bence..

Bunu sayısız kereler yazdım ama yinelemek istiyorum...

Eğer birini sevdiğiniz halde herhangi bir sebepten ayrılmak zorunda kaldıysanız o sebep ortadan kalkmadan tekrar bir araya gelmeyin aksi halde aynı sonla karşılaşırsınız...

Okuyoruz, duyuyoruz, aileler yüzünden ayrılıyor gençler, aradan zaman geçiyor, tekrar bir araya geliyorlar... Aile aynı, bakış açısı aynı, doğal olarak tekrar ayrılıyorlar...

Kız sevilmediğini, ilgi görmediğini düşündüğü için ayrılıyor, aradan zaman geçiyor, ilgisizlik aynı, tepkisizlik aynı, sonuç belli...

Ayrılanlar tekrar bir araya gelebilir, bu çok doğal ama ayrılık sebebi olan durum hala geçerliyse sonuç değişmeyecek...

"Madem ilgisizliğe dayanabilecektiniz, neden ayrıldınız, madem dayanamıyorsunuz, neden tekrar bir araya geldiniz?" Öyle değil mi?

Sizin durumunuza özel olarak eklemek isterim... Ayrıldığınız erkek geçerli bir sebebi olmadan 3-5 ay siz olmadan idare edebildiyse size ihtiyacı yoktur, sizi sevmiyordur, "Herkesin bir sevgilisi var benim de olsun" mantığıyla sizi hayatında tutuyordur... Sizinki bırakın geçerli sebebi sizinle ilgilenmediği için bitmiş bir ilişki... Aynı sonu tekrar tekrar yaşamak kısacık hayatta fazla zahmetli değil mi? Onun aylarca ara vererek ardından canı istediğinde hayatınızda yer kaplamasına müsaade edecek kadar seviyor musunuz onu ya da sizi daha çok sevecek, el üstünde tutacak birini hak etmiyor musunuz sahiden?

Haklisiniz kesinlikle..

Bence de seni seviyorsa merak eder, arar sorar, mesaj atmayı ya da aramayı sevmiyor diyelim buluşmak da mı istemiyor?:26:

Yok bulusmayi her zaman istiyor ozledim diyor ona kalsa her musait oldugumuzda goruscez..

Ben yeniden boyle ilgisiz olacagini dusunmemistim hersey degisir umuduyla barismistim. Boyle olcagini bilsem hic yeniden dener miyim?

Ben yeniden boyle ilgisiz olacagini dusunmemistim hersey degisir umuduyla barismistim. Boyle olcagini bilsem hic yeniden dener miyim?

Yukarıda uzun uzun anlatmaya çalıştığım şey tam da buydu...

İlgisiz diye ayrılmışsınız, hakikaten o kadar ilgisizmiş ki 3-5 ay görüşmemişsiniz, sizi ikna etmemeliydi, tekrara düşmemeliydiniz diyorum ben de, "yeniden ilgisiz olacağını düşünmemiştim" diyorsunuz ya, düşünün diyorum... Sebep aynıysa sonuç da aynı olacak tabi bundan daha doğal ne olabilir ki...

3 gün 5 gün değil, 3-5 ay sonra dönen adamı kabullenerek onun kaybetme korkusunu yok ediyorsunuz, "ne zaman gitsem, nereye gitsem döndüğümde yerinde bulurum" diye düşünüyor, sizinki en başından ilgisizmiş zaten ilgili olan bile ilgisini kaybeder, çaba sarf etmez bu durumda ne de olsa bekleyen sadık...

Çok merak ediyorum aylarca görüşmediğiniz adamlar ne diyerek geri dönebiliyorlar, nasıl ikna ediyorlar sizi... Aynı şeyi yaşatmayacaklarını nasıl temin ediyorlar? Sevdiğiniz için her şeyin yolunda gideceğini umut ediyor, belki onların dönmesi için dua ediyorsunuz, tamam bunu da anlayabilirim ama tüm bunların sizin kaybetme korkunuzu arttırırken onu umursamaz hale getirdiğini, egosunu tavan yaptırdığını, sizin için çaba harcayacağı varsa bundan da vazgeçmesine sebep olduğunu görmüyor musunuz?

Birçok genç kızın "Sevdiğim bana geri dönsün" diye dua etti süre zarfında söz konusu adamlar netten, cafelerden kız düşürmeye çalışıyorlar... İçlerinde kendilerini seven kızlar gibi düzgün, şartların olgunlaşmasını bekleyen adamlar var elbette ama onların "dönüşü muhteşem olur" zaten, kalan hayalleri de yıkmazlar yani...

Duygusal insanlar için fazla katı, mantıklı gelebilir bunlar ama acı tecrübelere bakıp da hak vermek, acı da olsa gerçekleri kabul etmek zor olmasa gerek...

siz onu değiştiremezsiniz.
hayatta o nu değiştiremez.
O isterse değişir...! istemesi içinde bi sebep olması lazım ve hala değişmemişse sizi değişime sebep görmüyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…