- 13 Haziran 2018
- 1.255
- 4.974
- 133
- Konu Sahibi damlacross
-
Gerçekten öylePipi çok kıymetli olduğu için.
Bebeklikten yerim seni pipini diye sevmeye başlayıp, biraz büyüyünce göster pipini amcalara dendiği, ergenlik ve yetişkinlik döneminde ise erkek adamdır, istediği ile gezer de tozar da dendiği için.
Burada kızı olacağı için üzülen kadınlar var, 4 tane kızı olup illa erkek olsun diye 5.yi doğurma peşinde olanlar var.
Anneyi eğitirsen dünyayı eğitirsin, ama bizdeki anneler genelde işte pipini yerim modunda. Öyle yetiştirilen erkeklerin evlilikleri de hep sorunlu bu yüzden.
Bencede önce kime gidildiği önemli değil,tek başımızada gidilebilir hiç problem değil bunlar basit şeyler ama ne yazıkki bazı sözler çok kışkırtıcı olabiliyorEşim kendi ailesine tek gidebilir .
Ben de zaman zaman tek giderim ailem alt sokakta yaşıyor zaten.
Eşimin ailesi başka bir şehirde yaşıyor.
Önce kime gidildiğine dikkat etmedim. Böyle ufak şeylere kafa yormuyorum.
Zamani gelince bireysel de takılıyoruz. Her yere birlikte gitmiyoruz. Ben annemle başbaşa oturup kalkmayı seviyorum.
Toplumda kim ne yapıyor. Ilgilenmiyorum da. Herkes kendi hayatını yaşayıp başkalarına bulaşmadığı sürece bence sorun yok.
Böyle ufak şeylere kafa yoran, çapsız adamlarla evlenmediğimiz sürece bence sorun yok.
Bizde öyle yapıyoruz eşim çok anlayışlı hep ortak karar alırız :) ama kayınvalidem ilk ona gidilecekmiş gibi davranır hep sıra sıra deriz gene anlamaz.Biz en başından konuştuk iki tarafa da eşit olalım diye.
Şimdi ilk bayram kv lerde başlamıştık devamında bir benim annemlere bir oraya.
Daha şaşmadı.
Eğer hafta içi de bir tarafa gidiyorsak diğer hafta diğer tarafa gidiyoruz.
İlk baştaki tavra çok bağlı bence.
Bizde öyle yapıyoruz eşim çok anlayışlı hep ortak karar alırız :) ama kayınvalidem ilk ona gidilecekmiş gibi davranır hep sıra sıra deriz gene anlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?