- Konu Sahibi EU3
-
kişilerin üzüntülerinden,sıkıntılarından hattaa gözyaşlarından
haz duyan insanlar varken,
gözyaşları dökülürken,içinden sevinç çığlıkları atanları görmüşken,
imalar beni şaşırtmıyor açıkcası
Birisi üzülürken gözyaşı dökerken, içinden sevinç çığlıkları atmak..Gerçekten enteresan?
İnsan belki düşmanı olsa ancak böyle yapabilir gibi geliyor onun haricinde vicdansızlığın daniskası gerçekten..
Birisi üzülürken gözyaşı dökerken, içinden sevinç çığlıkları atmak..Gerçekten enteresan?
İnsan belki düşmanı olsa ancak böyle yapabilir gibi geliyor onun haricinde vicdansızlığın daniskası gerçekten..
Bana artık çok koymuyor galiba,insanların yaramı deşmeleri..
İlk zamanlar evet çok üzülüyordum,ama baktım ki insanların karakterlerini değiştiremem ki..:dilcikar:
Benim gözyaşımla bayram yapmaları,kendi dünyalarının ne kadar sığ olduğunu gösterir bence. Gülümsemek,gülmek için benim acı çekmemi bekliyor olmaları onlar adına düşündürücü..Boşanmak üzere olmam demek ki bu kadar onlar için sevinç kaynağıymış dedim ilk gülen yüzlerini gördüğümde..
Varsın onlar düğün bayram yapsınlar..
Ben inkar edecek,saklayacak değilim,işte bu sıkıntılarımla,mutluluklarımla varım bu dünyada..:asigim:
bır sey paylasmak isterim......
benim annem şeker hastası....ve kendine cok dikkat eder....dıyetlerı yemesı gerekenler yememesı gerekenler....dıkkatlıdır...ve gunde ıkı kez insülin kullanır...
ayda kontrolları olur...göz kular ......böbrek gibi.....annem hastalıgı konusunda hassastır.......bazı söylenen şeyleri kafaya takar....mesela ...bugun karnım agrıyor dese...ve bırıde şekerdendır...dese buna cok üzülür....
annemın bu huyunu bılen bır kaç kişi...vardır....bugun gözlerım bulanık gibi dese hemen derki....
o gereksiz kişi.........şekerdendir....bizim bır tanıdık vardı...şekerden kör oldu der.....
yada annem bugun ...halsızım dese ...yıne o kişiler....bılmem kım vardıda...böyle halsız halsız oldu kadın genç yasta öldü...derler sinir olurum...
kızarım ama ...tanıdık bir şey dıyemem...
annemın moral olur sıfır....ve annemın ..moralini düzelticem derken...ömrüm gider....
annemin hastalıgı tabiki alışması gerekir....fakat böyle....
ne konuştugunu bılmeyen insanlar.....
damarına damarına basar....hele aynı kişiyse ...ve hepte aynı yanlışı yapıyorsa.....
bunada nedenir bilemem artık....klava: klava:
profilinde bekar yaziyor
sen evli degil miydin? insallah ters bi durum yoktur
Bana artık çok koymuyor galiba,insanların yaramı deşmeleri..
İlk zamanlar evet çok üzülüyordum,ama baktım ki insanların karakterlerini değiştiremem ki..:dilcikar:
Benim gözyaşımla bayram yapmaları,kendi dünyalarının ne kadar sığ olduğunu gösterir bence. Gülümsemek,gülmek için benim acı çekmemi bekliyor olmaları onlar adına düşündürücü..Boşanmak üzere olmam demek ki bu kadar onlar için sevinç kaynağıymış dedim ilk gülen yüzlerini gördüğümde..
Varsın onlar düğün bayram yapsınlar..
Ben inkar edecek,saklayacak değilim,işte bu sıkıntılarımla,mutluluklarımla varım bu dünyada..:asigim:
Ters değil,doğru bir yoldayım..
Şu anda değil ama yakında resmen bekar olacağım inşallah..:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?