Neden insanlar baskalarının bam teline dokunmaktan haz alır?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bazı ınsanların agzı var konuşuyor....bazıları konuşmak için konuşuyor....
bazıları ne konuştugunu bilmeden konuşuyor...
bazılarının agzından çıkanı kulagı duymuyor.....
bazılarının agzı torba degılkı büzesin.....
bazıları kasıtlı yapıyor sırf bozmak için....
bazıları şuursuz konuşuyor.....lafı salıyor ortaya....klava:klava:

Bu tip insanlarla karşılaştım.Bir iki şans verdim ,baktım aynı şeyi yapmaya devam ediyorlar,hayatımdan uzaklaştırdım onları.O kadar profesyoneller ki,anlam vermek imkansız.O yüzden yeni tanıştığımız kişilere hassas yanlarımızı elimizden geldiği kadar belli etmemeliyiz.Bu konunun eğitimli-eğitimsiz olmakla hibir ilgisi yok,Tamamen ''Karakter'' meselesi...

YA Karşı tarafta çekemediği birşey vardır (hıncını bu şekilde alır)...
YA kendi eksikliklerinden birini örtmeye çalışıyodur (ki bu daha kötü, daha büyük bir eksiklik yarattı çünkü)

Ben bu tür biriyle hiç karşılaşmadım desem inanır mısınız ???
Tecrübesizim bu konularda /konuda ...:uhm:
Bu yüzden de burdaki olayları okuyup ders çıkarmaya çalışıyorum, okuyarak tecrübe edinmeye çalışıyorum :enbuyukkk:

Birisi üzülürken gözyaşı dökerken, içinden sevinç çığlıkları atmak..Gerçekten enteresan?

İnsan belki düşmanı olsa ancak böyle yapabilir gibi geliyor onun haricinde vicdansızlığın daniskası gerçekten..

çünkü o insanların başına bu gibi üzücü olaylar gelmemiştir. kendilerini onların yerine koyamazlar, acı verirler ama farkında değillerdir.

- eşi yakın zamanda ölmüş birine yeniden evlenmeyi düşünüyor musun diye sorarlar mesela.
ya da annesi ölmüş birine babanı evlendirelim... ateş düştüğü yeri yakar. onlar daha acılarını içlerine gömmemişlerdir ama başkaları bunu anlamaz.

-sürekli yediği halde kilo alamayan bir arkadaşım var 40 kilo civarında. onu her gören ne kadar zayıfsın diyor. sanki kız farkında değil.

evet arkadaşım iştee ben bunu gözlerimle gördüğüm için,
arftık imalara,laf sokuşturmalar beni şaşırtmıyor
ben sadece böyle insanlara acıyorum,
duygularını kaybettikleri için

birde aslında içlerinde kötülük olmayan ,ama patavatsız insanlar var. onlarda bir sorun. habire çam devirirler. devire devire de çamlıca da, çam bırakmazlar. bir arkadaşım öyle.. Allahım. onunla bir yere girdiğimde söylediği şeyi duymamak için çabalardım ,anında konuyu değiştirmeye çalışırdım. . karşıdaki kıpkırmızı olurdu......... habire çam devirir. habire ağzına ne gelirse söyler. sonrada ya,aslında o niyetle söylemedim der. aslında gerçekten içinde kötülük yoktur..lafın nereye gideceğini o an kestiremez,aklına ne gelirse söyleyiverir...yani o çeneyi tutamaz.......

Son düzenleyen: Moderatör:
Hersey ınsalara ozgudur ıyılıkte kotuluktee vee bu kadar gadarlasmıkı kalplerımızzzz kendımızden baska kımseyı dusunemez hale gelmsıısz

bır sey paylasmak isterim......

benim annem şeker hastası....ve kendine cok dikkat eder....dıyetlerı yemesı gerekenler yememesı gerekenler....dıkkatlıdır...ve gunde ıkı kez insülin kullanır...

ayda kontrolları olur...göz kular ......böbrek gibi.....annem hastalıgı konusunda hassastır.......bazı söylenen şeyleri kafaya takar....mesela ...bugun karnım agrıyor dese...ve bırıde şekerdendır...dese buna cok üzülür....
annemın bu huyunu bılen bır kaç kişi...vardır....bugun gözlerım bulanık gibi dese hemen derki....
o gereksiz kişi.........şekerdendir....bizim bır tanıdık vardı...şekerden kör oldu der.....

yada annem bugun ...halsızım dese ...yıne o kişiler....bılmem kım vardıda...böyle halsız halsız oldu kadın genç yasta öldü...derler sinir olurum...
kızarım ama ...tanıdık bir şey dıyemem...
annemın moral olur sıfır....ve annemın ..moralini düzelticem derken...ömrüm gider....
annemin hastalıgı tabiki alışması gerekir....fakat böyle....
ne konuştugunu bılmeyen insanlar.....
damarına damarına basar....hele aynı kişiyse ...ve hepte aynı yanlışı yapıyorsa.....
bunada nedenir bilemem artık....klava:klava:

kimilerinin yapısında vardır bu davranış biçimi, bilinçli yaptıklarını sanmıyorum (çocukluklarına inmek gerek) bazıları da bilerek ve isteyerek yaparlar ki.. ne diyeyim Allah muhafaza eylesin böyle tiplerden

Bana artık çok koymuyor galiba,insanların yaramı deşmeleri..
İlk zamanlar evet çok üzülüyordum,ama baktım ki insanların karakterlerini değiştiremem ki..:dilcikar:
Benim gözyaşımla bayram yapmaları,kendi dünyalarının ne kadar sığ olduğunu gösterir bence. Gülümsemek,gülmek için benim acı çekmemi bekliyor olmaları onlar adına düşündürücü..Boşanmak üzere olmam demek ki bu kadar onlar için sevinç kaynağıymış dedim ilk gülen yüzlerini gördüğümde..
Varsın onlar düğün bayram yapsınlar..
Ben inkar edecek,saklayacak değilim,işte bu sıkıntılarımla,mutluluklarımla varım bu dünyada..:asigim:

bana bunu yaptı biri
o kadar uzgundum ki o kadar bitikdim ki, agliyordum hem de yagmur gibi akiyordu gozyaslarim
ve o guluyordu
allah herkese hakettigini versin diyorum

profilinde bekar yaziyor
sen evli degil miydin? insallah ters bi durum yoktur

bunlar kendilerine ediyorlar ne ediyorlarsa haberleri yok
ya da farkinda bile degiller

profilinde bekar yaziyor
sen evli degil miydin? insallah ters bi durum yoktur

Ters değil,doğru bir yoldayım..
Şu anda değil ama yakında resmen bekar olacağım inşallah..:1closedeyes:

Gıcık oldukları , insanların mutsuzluklarından zevk aldıkları için..:mymeka:

bazende kımın ne dedıgıne bakmıyacaksın....boşverıceksın....yoksa o böyle dedi yok şöyle dedılerlede hayat geçmiyor....
bırakacaksın kendi cahillikleriyle başbaşa.....
dünya büyük kimin ne olucagı belli degil.....
kırılan kalpleri onarmakta..kolay degil.....
o yüzden bildigin yolda ilerliyeceksin...laf sokanlara yada damarına basanlarlada hiç ilgilenmiyeceksın....

Ters değil,doğru bir yoldayım..
Şu anda değil ama yakında resmen bekar olacağım inşallah..:1closedeyes:

saka yapmıyorsun degil mi
hayırdır ya senin evliliginde bir sorun mu vardı, uzuldum arkadasim ya hic bahsetmemistin cunku
artik az cok taniyoruz burda cok takılanlari o yuzden sasirdim

Kıskançlık...
Cahillik...
Düşüncesizlik...
Çok merak...
Artık ismini nasıl koyarsanızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…