Neden insanlar baskalarının bam teline dokunmaktan haz alır?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saka yapmıyorsun degil mi
hayırdır ya senin evliliginde bir sorun mu vardı, uzuldum arkadasim ya hic bahsetmemistin cunku
artik az cok taniyoruz burda cok takılanlari o yuzden sasirdim

Üzülmeyin lütfen..:teselli:
Ben de daha iyi olacam inşallah..
Konunuzu dağıtmıyayım..
İnsanoğlu bu işte herşey geliyor başımıza..

insanlar bilerek yapmaz herhalde yaparsada o insanla bir daha özelini
paylaşmamak lazım bazı kişiler biraz şom ağızlı oluyor arkadaşımın üvey annesi ölmüştü
ki o öz annesinden çok severdi kimse bilmezdi üvey olduğunu kalabalıkta ağlarken başka
bir arkadaşı neden ağlıyorsun o senin öz annen bile deyilmiş diyor tabi o kişinin o anki halini siz düşünün

kıskançlık ve çekememezlik duygularıyla yoğrulmuş sevgi ve özgüven eksikliği olan karakter yapısına sahip insanların davranış biçimi :mymeka:
benimde başıma geldi benzer durum birkaç kere
sözleri imalarıyla benim canımı acıtmaya çalıştı :çok üzgünüm:
kendi haline bıraktım
daha sonrasında benzer bir durumu yaşadığında pişman oldu zatı muhterem bir süre sonra yaptığından, misilleme yapmadım hiçbir şekilde ama teselliyi bende bulamayacağını anladı o zaman günah çıkarıp utandığını söyledi
ama bu bana hiç bir anlam ifade etmedi artık kızgınlık duymasam da maalesef
bu şekilde kırılan kalp onarılmıyor, bu tür durumlarda zaman en büyük dersleri veriyor

kendi hayatına hayrı olmayan insanlar başkalarının hayatına müdahale ederek doyum bulmaya çalışırlar...
bahsettiğiniz insanlar bu gruba girer...
arkadaşlığın dostluğun arkasına sığınıp zaaflarınızdan sizi yakalar ve gününü bekleyip kusar...
bunun bir sebebi yok...
sebep insan olamamak...

saka yapmıyorsun degil mi
hayırdır ya senin evliliginde bir sorun mu vardı, uzuldum arkadasim ya hic bahsetmemistin cunku
artik az cok taniyoruz burda cok takılanlari o yuzden sasirdim

Kızma ama aynı şeyi şimdi sen bu arkadaşa yapıyosun bir kere sordun cevap vermiş hala ısrarla soruyosun eminim kötü niyetli değilsindir ama demekki bazen bilmedende olsa insanların mutsuzluğunun üstüne gidebiliyormuşuz tabiki herzaman iyiniyetli değil insanlar o ayrı...

konun hakkında söyleyeceklerimde var bir derdimi açtığım iş arkadaşlarımdan biri şimdi neden bilmiyorum yaramı deşmek için uğraşıyor herşeyi bildiği halde kızmıyorum birşeyde demiyorum....Allaha havale ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…