- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
ya kızlar ben iki elimide eşit kullanıyorum ben neyim anlayamadım yemek yerken ve yazı yazarken sağ dikiş dikerken makas gibi aletleri kullanırken sol elimi kullanıyorum:uhm::sm_confused:
aaaaaaaaaa öylemiymiş benim 4 kuzenim ve amcam solak hemen onlara haber vereyim teşekkür ederim şekerim....
Bende %10 olanlardanim... :)
bazen o kadar cabuk dusunuyorumki ,sohbet ederken konunun yarisinda baska konuya atliyorum.. beni tanimayan ayiklasin pirincin tasini.. a.s
arkadaş benim oğlum da solak her iş çabuk yapar ama döke döke yapar canım yazını okudum yani benim oğluşum baya zekimi inşallah akademiler kazanır dağçiçeğim teşekkürler
Paylaşimin Için çok Sağol Canimmmmmmm
çok Güzel Bir Yazi Tüm Solaklar Içinnnnnnn
ben teşekkür ederim yorumlarınız için...bende merak ediyodum bilgilendirdiğin için saol teşekkürler
bende oğlumda hem sol hem sağ kullanıyoruz ,,,,,bilgilendirdiğin için teşekkürler...
Bende yüzde 10 luk grubtanım her işim solla sağ elimi kullanamıyorum belki avantaj belkıde değil paylaşım için tşkler böylelıkle öğrenmiş oldum bende
Alıntı: orel
Bende %10 olanlardanim... :)
bazen o kadar cabuk dusunuyorumki ,sohbet ederken konunun yarisinda baska konuya atliyorum.. beni tanimayan ayiklasin pirincin tasini..
Bende solağım bende çabuk düşünür,konu bitmeden başka konuya geçerim.:çok üzgünüm:
Böyle yapıncada en çok eşim deli olur,çok kızar.:tomato:
benim kaynımda solak bilgisayar konusunda daha hızlı düşünür kullanır
evet bende bu yazıyı okuyunca solakları daha iyi anladımm....
ben teşekkür ederim yorumlarınız için...
medinelle siznki daha ilginç bence ..hem sağ ve hem sol elinizi kullanıyorsunuz demekki ..dahamı kolay,yoksa zorlandığınız oluyormu..ilk defa duyuyorum...
umarım sana faydalı olur ve şans getirir...
sana büyük düşünür MELİNDDA,dememiz gerekiyor..hızlı düşündüğün için...
Sağol canım a.s.
Yok canım estafurullah,ben kim büyük düşünmek kim.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?