Neden insanların %10'u solak?

annem solak..2 dayım solak..yeğenim solak..dahası kızım solak..evet genlerle alakalı bir durum olabilr ama çok şükür ailemizde hiç şizofren yok...bana inandırıcı gelmedi..

Leonardo Da Vinci, Picasso, Beethoven, Mozart, Bach, Büyük İskender, Sezar, Napolyon, Einstein, Newton, Pele, Maradona…. gibi sayısız sanatçı, bilim ve devlet adamı, sporcu ve daha nice ünlünün solak olduğunu da unutmamak lazım. :) bende bir solağım

bende solağım:)güzel haberdi benim bildiğim kadarylada solakların yazıları ve resimleri çok güzel olr derlerrr:teytey::teytey::sm_cool:

ya kızlar ben iki elimide eşit kullanıyorum ben neyim anlayamadım yemek yerken ve yazı yazarken sağ dikiş dikerken makas gibi aletleri kullanırken sol elimi kullanıyorum:uhm::sm_confused:

o bndede var nedeni ise bndeki solaknışım annemler yazıya sag elle başlatmışlar saglak görünümlü solagıım yanee

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
ecrence ve cool,evet bende aynen senin duyduğun gibi duydum solakların daha zeki olduğunu.Claries hakikaten ilginç her iki elinide kullanman.şekerpembe solak olan ünlüleri bizimle paylaştığın için teşekkür ediyorum.
husel,meyir ve aslınur sizlerede yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

arkadaş benim oğlum da solak her iş çabuk yapar ama döke döke yapar canım yazını okudum yani benim oğluşum baya zekimi inşallah akademiler kazanır dağçiçeğim teşekkürler

Bende %10 olanlardanim... :)
bazen o kadar cabuk dusunuyorumki ,sohbet ederken konunun yarisinda baska konuya atliyorum.. beni tanimayan ayiklasin pirincin tasini.. a.s

BENİMDE ANI SORUNUM VAR KONUDAN KONUYA ÇOK ATLARIM BAZEN ESPİRİ YAPAMADIĞIMI FALAN DÜŞÜNÜRÜM DEMEKKİ %10 OLDUĞUMDAN MIŞ sırnaşık şey

Bende yüzde 10 luk grubtanım her işim solla sağ elimi kullanamıyorum belki avantaj belkıde değil paylaşım için tşkler böylelıkle öğrenmiş oldum bende

Alıntı: orel
Bende %10 olanlardanim... :)
bazen o kadar cabuk dusunuyorumki ,sohbet ederken konunun yarisinda baska konuya atliyorum.. beni tanimayan ayiklasin pirincin tasini..

Bende solağım bende çabuk düşünür,konu bitmeden başka konuya geçerim.:çok üzgünüm:
Böyle yapıncada en çok eşim deli olur,çok kızar.:tomato:

Paylaşimin Için çok Sağol Canimmmmmmm

çok Güzel Bir Yazi Tüm Solaklar Içinnnnnnn

evet bende bu yazıyı okuyunca solakları daha iyi anladımm....

bende merak ediyodum bilgilendirdiğin için saol teşekkürler
ben teşekkür ederim yorumlarınız için...
bende oğlumda hem sol hem sağ kullanıyoruz ,,,,,bilgilendirdiğin için teşekkürler...

medinelle siznki daha ilginç bence ..hem sağ ve hem sol elinizi kullanıyorsunuz demekki ..dahamı kolay,yoksa zorlandığınız oluyormu..ilk defa duyuyorum...
Bende yüzde 10 luk grubtanım her işim solla sağ elimi kullanamıyorum belki avantaj belkıde değil paylaşım için tşkler böylelıkle öğrenmiş oldum bende

umarım sana faydalı olur ve şans getirir...

sana büyük düşünür MELİNDDA,dememiz gerekiyor..hızlı düşündüğün için...

benim kaynımda solak bilgisayar konusunda daha hızlı düşünür kullanır

cemre_SU bak buda çok ilginç ..

bu saatden sonra solakmı olsak ne kızlar...

kolay oluyor ben kendimi avantajlı hissediyorum...yazı yazarken mesela sag kolum yorulunca sola geçerim veya düz örgü örerken örgüyü hiç çevirmeden örerim...

bende solagim bende hiç faydasını gormedım cocukken sag elimi kullanmam icin annem cok zorlamıs şimdi iki elimi de kullanabılıyorum
kızımda solak ,babamda solak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…