- Konu Sahibi Birmiyavgordum
-
katiliyorum bu soylediklerinize herkes aynı goruste olmak zorunda degil ama insanlar egodan mı kaynaklı yoksa mutsuz da catacak yer mi arıyor bilemedim sonrasında bir suru laf salatası.Bence insan olarak en cok şunu aşamıyoruz.
Fikrimizi zikrimize itiraz gelince bunu kaldıramıyoruz.
Karşıyı ikna etme cabasına giriyoruz. Sonrada kavga arkasından geliyor zaten.
Özgür ülke diyoruz ama değiliz.katiliyorum bu soylediklerinize herkes aynı goruste olmak zorunda degil ama insanlar egodan mı kaynaklı yoksa mutsuz da catacak yer mi arıyor bilemedim sonrasında bir suru laf salatası.
onu bende fark ettim.bir iki üye var kadi n 7 24 burada galiba.ben bazen cok sık bazen haftada bir girerim ama kadi n hep burada her konuda.ve kendisi herkesi igneliyorIstedigi cevaplari alayinca tuu kaka olanlara fitil oluyorum bnde.
Ic dokus, dertlesme ya da bir konu hakkinda fikir almak isteyenlere oyle cevaplar geluyorki sirf sivri diliyle burda demirbas olmus uyeler var..
Baska üyeler ile ilgili konu açmak yasak yalnız. Rahatsız olduğumuz yorumları kibliyoruz konu açıp çekiştirmiyoruz.
Ben başka üyeler hakkında konu acmadim bu site olarak belirtmedim
Direk bu site olarak degil hem Kendi cecevremizden
Hem de sanal ortam diye belirttim....
Insanlara surekli nasil konusacagi, nasil tavir takinacagi, olaylara nasil yaklasmasi gerektigi hakkinda akil veren uyelerden de bana fenalik geldi.. bu olayin cok basit bir cozumu var aslinda, uye isimlerimizi tiklayinca “goz ardi et” butonunu tikliyoruz ve boylece sadece sevdigimiz uyelerin yorumlarini aliyoruz.. hayatta boyle zaten, canimizin istedigi kisileri gorme, yorum yapma ve yorum alma hakkina sahibiz..
Uyelerle ilgili konu acmak da yasak zaten, yonetim kapatir birazdan..
ben burada cogu kişiyi sallamıyorum acikcasi.bir konu acmistim gerçek ten aklıbaşında fikir verip yonlendiren olmustu.ama bazilarida kocasından çekmediği kufur hakaret kalmaz gelir burada üyeye aaa sen hala bosanmadinmi der :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?