- Konu Sahibi Birmiyavgordum
-
neyyy.ölme eşeğim ölme derler bizim orda. kpss ye hazırlanacaksınız da aylar sonra sınava gireceksiniz de sınavınız iyi geçecek te sonucu beklenecek te tercihler yapılacak da küçük bir ihtimalle atama olacak ta.taaa daaaa .valla ben yoruldum yazarken.siz bayağı çok vakit gecireceksiniz burda anlaşılanKpssye hazirlaniyorum
Tayinim çıkana kadar burdayım
Hatta bu forumdan birkaç üyeyle iletişim halindeyiz
Vakit geçirmek
Ya arkadaşlar yapmayın işte bunu. Yani şurada içini dökmüş kadın. Mesela bu forumda ben de bugün ilk kez bir gerginlik yaşadım ve konu sahibini çok iyi anlıyorum. Yani bir şey söylüyorsunuz, karşı taraf ne demek istediğinizi sorsa ya da detaylı açıklama istese daha güzel anlatacaksınız. Ama o an önemsemeden söylediğiniz bir şeyin öyle bir noktasından yakalıyorlar ki dan diye konu değişiyor. Gereksiz gerginlikler. Sonra o giriyor bu giriyor olay küresel çapta büyüyor. Sonuç? İki gün sonra konu unutuluyor ama kalp kırdığımızla kalıyoruz. Bazen cidden art niyetli öfkeli ya da deneyimsiz arkadaşlara sert eleştiriler yapabiliyoruz kendilerine gelsinler diye. Ama kimin art niyetli olduğunu da biz belirleyemiyoruz aslında. Mesela konu sahibinin bu duruma dikkat çekmesi üzerine ben de haksız yere sert yazdığım mesajlar var mı diye düşündüm şu an. Mutlaka vardır ve daha dikkatli olacağım. Ben bu başlığın boşuna açıldığını düşünmüyorum şu an. Teşekkürler konu sahibi.
Haklısınız ama bu konuda da kavga çıkar şimdi.Hey Allahım. :)
Benim burada en sinir olduğum şeylerin başını çeker fake, yalancı yaftalamaları. Çoğu kadının vizyonu acınası derecede dar malesef, kendi gördüğünden başka hayat, kendi bildiği 3-5 kişilik dışında insan çeşidi olabileceğine inanmıyor. Hadi inanmadın, bari burada millete yalancı deme cürretinde bulunma ya.
Katılıyorum acımasızca yorum yapmayı marifet sananlar var sırf yorum yapmak için yapan acaba ne desemde enerjilerini emsem diye düşünüyorlar
Kocası adam yerine koysa buraya gelip bizlere varmaz demek ki :)
Kocası adam yerine koymuyorsa bir bildiği varmış
Hakikaten kız bu ne böyle ben yorumları okumamıştım. Biz de evrimsel süreçte ki dişi gelişimine gönderme yapıyoruz ama kime? Reziiiiil sen uğramaycan da ben mi uğraycam sosyal lince.Hele su yoruma bak bi de dön konu içerigine tekrar bak. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama. Degisik..
Ya konuna fake der, ya yalan söylüyor bu nasılsa yeni üye..
nerden biliyorsun fake oldugunu? nerden biliyorsun yalan söylediğini? içini biliyor musun? kahin misin?
oradan biri çıkıyor haklı ya da haksız hemen '' seni yerden yere vuruyor''
Sen herseyden önce Hemcinsisin
Sen geçen gün konu açıp
Bizden nefret ettiğini söyleyen üyesin
Hepinizden nefret ediyorum
Aynı havayı soluduğum için diye diye yardırmıştın
Geçen gün atarlandı hepinizden nefret ediyorum falan fişmekan diyorduSana da mı yamuk yapmış ?Daha neler cikacak acaba konu sahibinin altından
Önce şu üçünü eleştireyim; işim gücüm bitince geleceğim; polemiğe yetişirim umarım
Hayır, buradaki fake konuların içeriklerini gözlemleyen, sohbeti inceleyen, çelişkileri fark eden ve "Her şeye hemen inanmaması gerektiğini bilen" insanlar, fake sorgusunu yapar elbette. Çok daha tecrübelisi şak diye çözer belki, belki diğeri fake der ama açıklama görmek ister inanmak için, diğeri inanmama seçeneğini kullanmak ister... Vb. Olabilir bi şey. Niye takıldınız? Size fake mi dediler?
Bu sadece burada değil, her yerde olan bir şey. Benim hatta burayı sevme sebebim de bu; "Hayat kadar gerçek ve samimi"Anlamaya çalışmadan yerden yere vurana da itina ile kapak yapılır. Siz neden çekiniyorsunuz? Niçin haklı olduğunuzu bilmeniz size yetmiyor/yetmiyor mu?
Her şeyden önce insanım, sonra kadın.
Devamını okuyacağım. Derdiniz nedir paylaşırsanız/paylaştıysanız, onu da anlamaya çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?