- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi Birmiyavgordum
-
Ne kadar kadın hakları savunucusu bir kişiliğiniz var, gözlerim yaşardı şuanKocası adam yerine koysa buraya gelip bizlere varmaz demek ki :)
Kocası adam yerine koymuyorsa bir bildiği varmış
O zaman sen dert sorma fikir alma cicim
Sanıyorlar ki dertlerini sokağa çıkıp anlatsalar dinleyen olacak. Şikayet etmeyi bırakın artık. Herkesin tarzı farklı.
Ne alaka? Buradaki yorumlardan rahatsız olan ben değilim, sizsiniz. Siz sormayınO zaman sen dert sorma fikir alma cicim
Ne alaka? Buradaki yorumlardan rahatsız olan ben değilim, sizsiniz. Siz sormayın
Kimse sizin canınız, ciciniz, güzeliniz değil.Hadi güzelim iyi akşamlar sana
Konu sahibi şikayet ettigi şeyin tam olarak ne olduğunu bir de uygulamalı göstereyim ki iyi anlaşılsın dedi sanırım. Yoksa böyle bir konu açıp bu tavirda cevap vermesine başka açıklama bulamiyorum. Ya da konu sahibi kendinden çok şikayetçi.
Ne kadar kadın hakları savunucusu bir kişiliğiniz var, gözlerim yaşardı şuan
Kocası adam yerine koysa buraya gelip bizlere varmaz demek ki :)
Kocası adam yerine koymuyorsa bir bildiği varmış
Yani diyor ki bana gelince empatinin dibi sana gelince dert sorma fikir alma cicim.
Ayynen. Gerçekten konuda anlatılan tüm kötülükleri yorumlarda izleyebiliyorum, dünya ne acayipYani diyor ki bana gelince empatinin dibi sana gelince dert sorma fikir alma cicim.
Evet ne kadar acayip değil mi?Ayynen. Gerçekten konuda anlatılan tüm kötülükleri yorumlarda izleyebiliyorum, dünya ne acayip
Merhaba
Kısa süreliğine bu sitede olacağınızı yazmışsınız neden ?
Yanlış anlamayın sadece merak ettim :)
Kpssye hazirlaniyorum
Tayinim çıkana kadar burdayım
Hatta bu forumdan birkaç üyeyle iletişim halindeyiz
Vakit geçirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?