öncelikle iyi akşamlar .
Ben ehliyetimi bir sene önce aldım .
Arabaya ayda yılda bir binerim bu bir yılda biri çook büyük ikisi orta hasarlı üç kaza yaptım
Şimdi ben çok mu sakarım dikkatsizmiyim neyim çözemiyorum
araba kullanmayı çok seviyorum ve istiyorum ama artık bugün son kazamı yaptıktan sonra
arabaya binmemeye eşime söz verdim :2çook üzgünüm benim gibi arkadaşlar varsa ne yaptılar yardımcı olurmusunuz:18:
öncelikle iyi akşamlar .
Arabaya ayda yılda bir binerim bu bir yılda biri çook büyük ikisi orta hasarlı üç kaza yaptım
araba kullanmayı çok seviyorum ve istiyorum ama artık bugün son kazamı yaptıktan sonra
arabaya binmemeye eşime söz verdim :2çook üzgünüm benim gibi arkadaşlar varsa ne yaptılar yardımcı olurmusunuz:18:
Biraz daha özel ders alın bence. Her öğretmen farklı şeyler öğretebiliyor.
Geçmiş olsun.Çok büyük kaza nasıl oldu ?
Cesaretini kıracak kadar büyük bir kaza mıydı ?
ceavabın için teşekkürler bende bugün bunu düşündüm bakalım tekrar cesaret edersem araç kullanmaya
Bence siz araba kullanmayın...
Hem sizin için hem etraftakiler için sakıncalı bi durum...
Öyle görünüyor yani..
sağolun :18::18::18:sakin ve trafik olmayan yerlerde pratik yapmaya çalış zamanla alışırsın ,birde heyecan yapma araba kullanırken canım geçmiş olsun
Pratik eksikliğinden olmasın???
öncelikle iyi akşamlar .
cevabınız için teşekkürler ama çok kullanmak istiyorum
fakat çok haklısınız
evet pratik eksikliginden ama partik yaprakende kaza yapıyorum işte
bugün başka araca çarptım kaza tespit tutanagı doldurduk bizim araba kasko var ama şimdi ne olcak bilmiyorum ögrenince yazarımoncelıkle gecmıs olsun fakat benım merak ettıgım bısey var bu kazalarda farklı bır araca carptınız mı carptıysanız o surec nasıl ısledı esım benı devamlı korkutuyor carparsın yaptıramayız falan fılan,maddı olarak bır sey cıkıyormu?bızımkınde kaskoda var ama korkutuyor benı ,bende cok ıstıyorum ama
bugün başka araca çarptım kaza tespit tutanagı doldurduk bizim araba kasko var ama şimdi ne olcak bilmiyorum ögrenince yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?