Evet ya sonunda beni anlayan bir kişi çıktı. Benim demek istediğim toplum beni yordu. Eski eşin ailesi yordu. Ben her şeyim yerinde yoksa işim de ailem de arkadaşlarım daCünkü : „olan onun kizina oldu benim ogluma degil. Benimki erkek.“ Mantiginda bir ülkede yasiyoruz ...
Teşekkür ederim haklısınız sonuna kadar. Allah’tan başka inancım kalmadı zaten.Mutlu değilsin ve aslada olamayacaksın. Neden mi?
Çünkü mutlu olmanın yolunu onun mutsuzluğu üzerinde arıyorsun.
*Ne zaman bitecek onların mutluluğu.*
Bak bu senin cümlen. Sanane bundan? Neden mutlu olmak için onların mutluluğunun bitmesini bekliyorsun? Bırak gitsin, mutlu mu oluyor ızdıraptan ölüyor mu ne yaparsa yapsın. Kaldıki seni aldatmış bu herif. Sanıyormusunki sonsuza kadar mutlu olacak böyle... Evren kuruldu kurulalı İlahi adaletten kaçabilen olmadı ve olmayacak. Allah'a havale et geç git.
Bunu kendin için yapmalısın bi defa. Zira mutluluğun onun mutsuzluğuna bağlı olduğu sürece o adam yerlerde sürünse dahi bu sana fayda etmeyecek.
Tabi ki bu herşeyi ona bırak anlamına gelmiyor, hakkın ne ise ara mahkemede.
Teşekkür ederim sağolun haklısınız ama böyle düşünmemek elde değilKimsenin kazanıp kaybettiği yok siz kendinizi kaybetmiş gördüğünüz için öyle sanıyorsunuz. Aldatılmışsınız ve gururunuzu kurtarıp boşanmışsınız. Şans işte o sizden önce işleri yoluna koymuş. Onun hayatına bakacağınıza kendi hayatınıza yoğunlaşın işinizi kariyerinizi arkadaş çevrenizi yükseltin. Oldurulamayan evliliği koparıp atmak cesaret işidir siz yenik değil galipsiniz
Niye?Evlendiğimde de çalıştım şimdi de çalışıyorum biraz sil baştan başladım ama yine de tekrar başladım. Ama o yeniden bir aile kurdu kendine yeni bir eş de buldu. Fakat ben mutlu olamıyorum onun kadar
Hep baştan başlamaya çalışıyorum 6 aydır baştan başlıyorum. Ama evliliğimin bitttiğine inanamıyorum galibaNiye?
Adam seni unutmus yeni asklara yelken acmis.duzen kurmus
Sen unutamamissin
Sen de unut
Sil beyninden
Cik gez hayata katil.
Severek evlendin hayallerin vardi falan filan
Bitti gitti gecmiste kaldi
Eski kocan gibi yap
Sil herseyi bastam basla
Tamamen kendi suçumuz. Dünyanın bin türlü hali olduğunu unutuyoruz. Sen çalışıyor musun bilmiyorum ama sorsan şuradaki kadınlara, yüzde doksanı çalışmak gereksiz. Koca karısına bakmak zorunda der bilmiş bilmiş. Bir de sonuna dinimizde yeri var diye de eklerler. Sonra da boşanamıyorum dayanağım yok, çocuğum küçük, maddi gelirim yok... Sana gelince olan olmuş. Geçmişi düşünme ileriye bak. O adamın evlilik boyu sahip olduğu herşeyin yarısı senin. Asla bırakma.Boşanma davamız açıldı duruşma günümüz belli artık. Ağlıyorum çünkü çok emek verdim çok haksızlığa uğradım. Yıllarımı verdim anılar biriktirdim çok sevdim hayallerle evlendim. Ama iyiliklerimin karşılığı aldatılmak oldu. Bir tek dayak yemediğim kaldı. Keşke dayak yeseydim de bunları yaşamasaydım diyorum hep. Peki şöyle bir baktığımda ben sağlık problemleri yaşarken düzenimi bir türlü kuramazken rüyalarım beni rahat bırakmazken eski eş neden bu kadar mutlu ya da nasıl başarıyor parası işi eşi evi var benim ise her şeyim gitti onunla beraber adalet bu mu. Ne zaman bitecek onların mutluluğu. Boşanınca neden kadınlar daha çok şey kaybeder de erkeğe bişey olmaz?
Kullancam zaten elimde delillerim var teşekkür ederim verdiğiniz tavsiyeler için. Hayat bana zor geliyor anılara her şeye değer veren biri oldum her zaman anılarımı unutamıyorum o yüzden. O geri gelsin değil amacım onlar mutlu olsun Allah izin vermeyecek biliyorum benim ahımı aldıkları için. Ama ben bittim zaten hayallerim gitti
Tabi belki unuturum ama kalpte sızı kalıyor hatırladıkça üzülüyorum elimde değil. Yoksa güçlüyüm biliyorum. Kocasının parasına bakan biri olmadım hiçTamamen kendi suçumuz. Dünyanın bin türlü hali olduğunu unutuyoruz. Sen çalışıyor musun bilmiyorum ama sorsan şuradaki kadınlara, yüzde doksanı çalışmak gereksiz. Koca karısına bakmak zorunda der bilmiş bilmiş. Bir de sonuna dinimizde yeri var diye de eklerler. Sonra da boşanamıyorum dayanağım yok, çocuğum küçük, maddi gelirim yok... Sana gelince olan olmuş. Geçmişi düşünme ileriye bak. O adamın evlilik boyu sahip olduğu herşeyin yarısı senin. Asla bırakma.
Kalbinde sızı kalması gereken sen değilsin. Sen iki yüzlü bir odundan kurtuldun. O harika bir kadın kaybetti.Tabi belki unuturum ama kalpte sızı kalıyor hatırladıkça üzülüyorum elimde değil. Yoksa güçlüyüm biliyorum. Kocasının parasına bakan biri olmadım hiç
Katılmıyorum.. O kadar cok iş sahibi mevki sahibi hemcınslerımız varkı.. Ama yasadık ları bır o kadar acı gecıyor.. Yanı işli işsiz (istisnalar dışında) boşanmak iş sahibi mevki sahibi olmakla bitmiyor malesef.. Çalışanda calışmayanda aynı duşuncelere sahıp oluyor genelde..Kadın erkekle tanışmadan önce kendi ayakları üzerinde durup kendi hayatını kurup bunun üstüne evlendiyse erkekle aynı şartlara sahip olacağını düşünüyorum. Bunun için kadınların özgüvenli ve iş sahibi olmak icin adam gibi okumaları gerektiğini düşünüyorum. Boşandıktan sonraki mutluluk ise erkeğin ve kadının yaşadıklarına kişiliklerine göre değişir ona bisey diyemem.
Aslında oyle degıl.. Aradaki tek fark duygusallıgımızın daha ilerı boyutlarda olması.. Ve anaclıgımız.Boşanma davamız açıldı duruşma günümüz belli artık. Ağlıyorum çünkü çok emek verdim çok haksızlığa uğradım. Yıllarımı verdim anılar biriktirdim çok sevdim hayallerle evlendim. Ama iyiliklerimin karşılığı aldatılmak oldu. Bir tek dayak yemediğim kaldı. Keşke dayak yeseydim de bunları yaşamasaydım diyorum hep. Peki şöyle bir baktığımda ben sağlık problemleri yaşarken düzenimi bir türlü kuramazken rüyalarım beni rahat bırakmazken eski eş neden bu kadar mutlu ya da nasıl başarıyor parası işi eşi evi var benim ise her şeyim gitti onunla beraber adalet bu mu. Ne zaman bitecek onların mutluluğu. Boşanınca neden kadınlar daha çok şey kaybeder de erkeğe bişey olmaz?
bu piskolojik baskiyi uygulayan herkesin cani cehenneme! Hepimiz mutlu ve huzurlu nasil olucaksak öyle yasamaliyizEvet ya sonunda beni anlayan bir kişi çıktı. Benim demek istediğim toplum beni yordu. Eski eşin ailesi yordu. Ben her şeyim yerinde yoksa işim de ailem de arkadaşlarım da
Katılmıyorum.. O kadar cok iş sahibi mevki sahibi hemcınslerımız varkı.. Ama yasadık ları bır o kadar acı gecıyor.. Yanı işli işsiz (istisnalar dışında) boşanmak iş sahibi mevki sahibi olmakla bitmiyor malesef.. Çalışanda calışmayanda aynı duşuncelere sahıp oluyor genelde..
Boşanma davamız açıldı duruşma günümüz belli artık. Ağlıyorum çünkü çok emek verdim çok haksızlığa uğradım. Yıllarımı verdim anılar biriktirdim çok sevdim hayallerle evlendim. Ama iyiliklerimin karşılığı aldatılmak oldu. Bir tek dayak yemediğim kaldı. Keşke dayak yeseydim de bunları yaşamasaydım diyorum hep. Peki şöyle bir baktığımda ben sağlık problemleri yaşarken düzenimi bir türlü kuramazken rüyalarım beni rahat bırakmazken eski eş neden bu kadar mutlu ya da nasıl başarıyor parası işi eşi evi var benim ise her şeyim gitti onunla beraber adalet bu mu. Ne zaman bitecek onların mutluluğu. Boşanınca neden kadınlar daha çok şey kaybeder de erkeğe bişey olmaz?
Sağol çok teşekkür ederimKalbinde sızı kalması gereken sen değilsin. Sen iki yüzlü bir odundan kurtuldun. O harika bir kadın kaybetti.
Evet aynen öyle. Yıllardır tanıdığımı sanıyordum çünküBence sizin gözünüzde büyüyen adamın işi,maddi olanakları ya da evi olması değil eşi olması.
Anladığım şu ki siz eski eşinizin sizi unutmasına içerliyorsunuz ama bence boşverin.
Zaten aldatan bir adam olarak-pardon adam dedim- hayatınızda yer almayı hak etmiyormuş.
Hep kazanan onlar olmuyor ilk eşim benden sonra bir kez nişanlandı ayrıldı bir kez evlendi yine ayrıldı. Bende herşeye sıfırdan başladım sonra evlendim 5 yıldır evliyim.Demem o ki alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.Onun için herşeyin vakti zamanı var ilahi adalet var er yada geç tecelli ediyor bu karamsar düşüncelerden kurtulun emin olun herşey daha güzel olacak.
Hep kazanan onlar olmuyor ilk eşim benden sonra bir kez nişanlandı ayrıldı bir kez evlendi yine ayrıldı. Bende herşeye sıfırdan başladım sonra evlendim 5 yıldır evliyim.Demem o ki alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.Onun için herşeyin vakti zamanı var ilahi adalet var er yada geç tecelli ediyor bu karamsar düşüncelerden kurtulun emin olun herşey daha güzel olacak.
İnşallah her şey güzel olur. Sizinki gibi olurHep kazanan onlar olmuyor ilk eşim benden sonra bir kez nişanlandı ayrıldı bir kez evlendi yine ayrıldı. Bende herşeye sıfırdan başladım sonra evlend 5 yıldır evliyim.Demem o ki alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.Onun için herşeyin vakti zamanı var ilahi adalet var er yada geç tecelli ediyor bu karamsar düşüncelerden kurtulun emin olun herşey daha güzel olacak.
İnşallah her şey güzel olur. Sizinki gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?