Neden kazanan hep erkekler?

Cünkü : „olan onun kizina oldu benim ogluma degil. Benimki erkek.“ Mantiginda bir ülkede yasiyoruz ...
Evet ya sonunda beni anlayan bir kişi çıktı. Benim demek istediğim toplum beni yordu. Eski eşin ailesi yordu. Ben her şeyim yerinde yoksa işim de ailem de arkadaşlarım da

Teşekkür ederim haklısınız sonuna kadar. Allah’tan başka inancım kalmadı zaten.

Kimsenin kazanıp kaybettiği yok siz kendinizi kaybetmiş gördüğünüz için öyle sanıyorsunuz. Aldatılmışsınız ve gururunuzu kurtarıp boşanmışsınız. Şans işte o sizden önce işleri yoluna koymuş. Onun hayatına bakacağınıza kendi hayatınıza yoğunlaşın işinizi kariyerinizi arkadaş çevrenizi yükseltin. Oldurulamayan evliliği koparıp atmak cesaret işidir siz yenik değil galipsiniz

Teşekkür ederim sağolun haklısınız ama böyle düşünmemek elde değil

Evlendiğimde de çalıştım şimdi de çalışıyorum biraz sil baştan başladım ama yine de tekrar başladım. Ama o yeniden bir aile kurdu kendine yeni bir eş de buldu. Fakat ben mutlu olamıyorum onun kadar
Niye?
Adam seni unutmus yeni asklara yelken acmis.duzen kurmus
Sen unutamamissin
Sen de unut
Sil beyninden
Cik gez hayata katil.

Severek evlendin hayallerin vardi falan filan
Bitti gitti gecmiste kaldi
Eski kocan gibi yap
Sil herseyi bastam basla

Niye?
Adam seni unutmus yeni asklara yelken acmis.duzen kurmus
Sen unutamamissin
Sen de unut
Sil beyninden
Cik gez hayata katil.

Severek evlendin hayallerin vardi falan filan
Bitti gitti gecmiste kaldi
Eski kocan gibi yap
Sil herseyi bastam basla
Hep baştan başlamaya çalışıyorum 6 aydır baştan başlıyorum. Ama evliliğimin bitttiğine inanamıyorum galiba

Tamamen kendi suçumuz. Dünyanın bin türlü hali olduğunu unutuyoruz. Sen çalışıyor musun bilmiyorum ama sorsan şuradaki kadınlara, yüzde doksanı çalışmak gereksiz. Koca karısına bakmak zorunda der bilmiş bilmiş. Bir de sonuna dinimizde yeri var diye de eklerler. Sonra da boşanamıyorum dayanağım yok, çocuğum küçük, maddi gelirim yok... Sana gelince olan olmuş. Geçmişi düşünme ileriye bak. O adamın evlilik boyu sahip olduğu herşeyin yarısı senin. Asla bırakma.

Bitmediniz, yorgunsunuz sadece. Siz kendinize "bittim,bittim" dedikce tüm enerjiniz zaten yerle bir olur. Eski hayalleriniz bittiyse,yeni hayalleri kurmanin zamani gelmis. Kendinizi yeniden kesvetmeniz lazim. Biz kadinlar bazen baskasindan sevgi beklerken ve herseyimizi verirken tamamen kendimizi unutuyoruz. Isin cözümü kendinizi yeniden bulmakla baslayacaktir insallah

Tabi belki unuturum ama kalpte sızı kalıyor hatırladıkça üzülüyorum elimde değil. Yoksa güçlüyüm biliyorum. Kocasının parasına bakan biri olmadım hiç

Katılmıyorum.. O kadar cok iş sahibi mevki sahibi hemcınslerımız varkı.. Ama yasadık ları bır o kadar acı gecıyor.. Yanı işli işsiz (istisnalar dışında) boşanmak iş sahibi mevki sahibi olmakla bitmiyor malesef.. Çalışanda calışmayanda aynı duşuncelere sahıp oluyor genelde..

Aslında oyle degıl.. Aradaki tek fark duygusallıgımızın daha ilerı boyutlarda olması.. Ve anaclıgımız.

Evet ya sonunda beni anlayan bir kişi çıktı. Benim demek istediğim toplum beni yordu. Eski eşin ailesi yordu. Ben her şeyim yerinde yoksa işim de ailem de arkadaşlarım da
bu piskolojik baskiyi uygulayan herkesin cani cehenneme! Hepimiz mutlu ve huzurlu nasil olucaksak öyle yasamaliyiz

Burda konu açan çok kadın var aldatılmış iyi geliri mesleği de var ama derdi kocayı kaptırmamak

Koca sevdası Türk kadınının başına bela Para pul hikaye kadınımız kocaya evliliğe endeksli maalesef gurursuzluğa gidecek kadar

Bence sizin gözünüzde büyüyen adamın işi,maddi olanakları ya da evi olması değil eşi olması.
Anladığım şu ki siz eski eşinizin sizi unutmasına içerliyorsunuz ama bence boşverin.
Zaten aldatan bir adam olarak-pardon adam dedim- hayatınızda yer almayı hak etmiyormuş.

Evet aynen öyle. Yıllardır tanıdığımı sanıyordum çünkü

Hep kazanan onlar olmuyor ilk eşim benden sonra bir kez nişanlandı ayrıldı bir kez evlendi yine ayrıldı. Bende herşeye sıfırdan başladım sonra evlendim 5 yıldır evliyim.Demem o ki alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.Onun için herşeyin vakti zamanı var ilahi adalet var er yada geç tecelli ediyor bu karamsar düşüncelerden kurtulun emin olun herşey daha güzel olacak.

İnşallah her şey güzel olur. Sizinki gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…