NEDEN KENDİ AYAKLARINIZI ÜZERİNDE DURMAK İSTEMİYORUZ. ..

Gururlu olan bu ülke değil firma bence.
Sana sattık Türkiye, sana sattık Türkiye, çaycısın ama sana sattık Türkiyeeee

Ae
Et evet evet işte bu biz kendi maliyetin kıymetini bilelim.....bunu iyi kaliteli yapanlara destek olalım. ....üç beş kuruş fazla verelim ama yerli kaliteli ürün alalim

A
Gururlu olan bu ülke değil reklam bence.
Sana sattık Türkiye, sana sattık Türkiye, çaycısın ama sana sattık Türkiyeeee

Almayın arkadaşlar almayalım......

biz bu kadar enayi değiliz...

Kendi yerli ürünlerimizi alalım. ...Ohhh mis gibi ne var 3-5kurus fazla vercem evet..çay kur alın tordu alın....birazcık pahali da olsa yerli kaliteli ürün alalım..

ama kendimi enayi yerine koydurtmayacagım....

Çünkü biliyorum ki sen benim çiftçinin emeğini calıyorsun...onu sömürüyorsun.....

İyi firmalar kaliteli ürünler artmalı ki rekabet yapsınlar iyiyi de ucuza verebilirler...
Şu an iyi firmaların ürünlerini yüksek fiyata vermelerinin amaci su; piyasa da fazla iyi firma yok...onları cogaltmaliyiz...kötü ürün alırsak. ...kötü ürünler artar....iyi ürün alırsak iyiler artar....Yabancı firmaların da bu kadar artmasının sebebi bu....Çünkü aliyoruz...kendimize de fırsat verelim....kendi iyi ürünlerimizi alalım. ....iyi kaliteli ürün üreten firmalar şunu dememeli. ...

Ben nasıl olsa iyiyim bilen biliyo...reklama ihtiyacım yok...

HAYIR. .. var... iyi olan her türlü yerli ürünümüzün reklama ihtiyacı var.....

İşte bunu demek istiyorum çok büyük bir şey değil demek istediğim. ülkeler arası sorunlardan da bahsetmiyorum ben markete gittiğinizde aynı ürünü görüyorsunuz diyelim.biri yabancı ucuz ürün biri yerli kaliteli bilinen marka..lütfen yerli olanı alın. ...

Dürüstlük çok önemli bugün haberlerde okudum otomobil alman markasına vw amerika 16 milyar eu para cezası kesmeye hazırlanıyor hava emisyon kanunlara uymadığından , bu gidişli firma ya batacak yada çözüm bullacak

Art arda yabancı markalar reklamlarda corega, knorr, lipton Türkleri satın almışlar
Türkler sahtekarlağa devem ederse yabancı markalar çoğalacak

Diyorumki çiftçimizi köylümüzü destekleyelim....misal bi kooperatif kuralım traktör ihtiyacı olan çiftçimiz yok mu dolu var .
onlara küçücük geri ödemelerde kredi sağlasın bu kooperatif...
ürünü zarar görenlere yardım etsin bu kooperatif...
artık elle, ayakla bağ bahçe işlenmesin.makineler işlesin.her sene daha çok ekilsin topraklarımiz. .
Hayvancılık daha çok artsın. Çiftçinin kazansın. Yüzü gülsün. Gülsün ki daha çok eksin.

çirftçiye destek veriliyor yanılıyorsun.ama denetim yok.adamlar mazot parası bilmem ne parasını alıp kahvede okeye dönüyor.BİREBİR ŞAHİDİM

İyi de bunu buraya yazmakla mı çözülecek reklamlarda çıkınca mı farkına vardınız çoğu şeyde bu böyle yani giyimde de yiyecekte de pirinci mercimeği kanadan getirttiğimiz markalar ve alıyoruz yani hangimiz almıyoruz tabii tüketim olarak kendi mallarımıza yönelmeliyiz ama bazı ürünlerde de onların ki kaliteli yapacak bir şey yok yani.

Elimizden geleni bile yapsak kâr değil mi sizce?

M
çirftçiye destek veriliyor yanılıyorsun.ama denetim yok.adamlar mazot parası bilmem ne parasını alıp kahvede okeye dönüyor.BİREBİR ŞAHİDİM
Misal onları bir denetmen gel bakalım bu parayla ne yaptın rapor ver dese bunu yapamaz.

buraya yazmaklamı çözülecek diyorsunuzya çözülür.bir kişinin kulağına su kaçırtmanız yeterli.bir kişiyi bile uyandırmak yeterli.haa evet ithal ettiğimiz çok kaliteli ürünler var.ama ben çikolata gofret tarzı şeyleri artık TORKU dan alıyorum.hem devletin hemde gerçekten kaliteli ve güzeller

Bu konuda gönlüm çok rahat
Yıllardır Türk ürünleri alıyorum marketlerden deterjanından içeceğine çamaşırdan çoraba
Alternatifi yoksa o başka ama çok iyi de deseler az iyi olan Türk firmalarının ürünlerini kullanıyorum
Çocuklarıma da öyle alıştırmaya çalışıyorum
Yabancı markalar Türk işçi çalıştırsın veya çalıştırmasın tercihim Türkiye'de üretilen Türk ürünleri hepsinden gayet memnunum

M

Misal onları bir denetmen gel bakalım bu parayla ne yaptın rapor ver dese bunu yapamaz.
sadece bu alanda değilki.geçtiğimiz yıllarda mayın dolu arsamız rusyaya temizlemesi karşılığında 40 yıllığına verildi.yanlış hatırlamıyorsam bor çıklarılacak oradan.bayaa bir tartışma olmuştu bizim temizleme gücümüz vardı niye veridi rusya ya neden bor un işletilmesi verildi diyede ben susayım mune kızar faln gerrek yok fırça yemeğe :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…