- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
- Konu Sahibi elizanelizan
-
ben o feysbuk illetinden ne kavgalar ettimmm. yok şifreydi yok duvarına kim yazdı da mesajlardı.
buraya da konu açmıştım hatta en sonunda kapattık gitti. kafam epey rahatladı walla
bir aylık bir ilişki için yaşanılanlar o kadar da şaşılası değil aslında...
epey süredir birlikte olduğunuz birisi bu tepkileri verse, bana güvenmiyorsun diyerek üzülmekte ve kızmakta haklı olurdunuz...
ara sıra kavgalar olacak ki birbirinizi tanıyabilesiniz.
iyi gününde herkes iyidir..
telefon konuşmasında da şahit olmuşsunuz babası içeri girip kızıyormuş... o an ki evin psikolojisini anlayabilmek çok güç... yani erkeklerin bazı şeyleri kabullenememesi, aile büyükleriyle problemleri olduğu zaman bunu en yakınlarına yansıtması genelde olan bir şey...
insanın sevdiğine nazı geçer hesabı olsa gerek... sizin ki biraz ağır tepkiler vermiş ama yani daha çok yeni bir ilişki... bir şeylerin rayına oturması için zaman gerekli diye düşünüyorum..
yani insanların bilinçaltında o kadar çok şey var ki farkında olamadığımız... o gün mesajlarına cevap verememişsiniz, aramış açamamışsınız... adam zaten sinirli... bir aylık ilişki var... hatun buhar oldu sanki, facebook a giremiyor... haber alınamıyor... babasıyla kavga ediyor halde... :26: var da var yani...
erkek arkadaşınız hatasız demiyorum, kesinlikle aşırı tepki göstermiş... siz de çok saçmaladığını dile getirin.. birbirinize güvenmeniz gerektiğini, sizi henüz tam anlamıyla tanımadan böyle yargılamaması gerektiğini, sizden bu tarz şeyleri ummaması gerektiğini, öyle yapıda bir kadın olmadığınızı dile getirin...
ve hemen böylesi birine hayatımı adayabilir miyim demeyin, tabi ki ciddi başlamak evlilik düşüncesi altında birliktelikler kurmak çok güzel ama yani bu kadar aceleci davranmayın derim... bir ay da ne kesinleşir ki ? hayatı bağlamak bu kadar kolay değil ki...
aileleri işin içine karıştırmadan biraz daha zaman geçirmek ve tanımak daha önemli bana kalırsa..
Merhaba kızlar..
Anlatacaklarım bıraz cocukca gelebılır kımınıze ben bıle boyle bırseyden dolayı bunlara maruz kaldıgıma şaşırıyorken bazılarınızın garıp karsılamanıza hak vermek gerek dıye dusunuyorum :)
mesele su kı; erkek arkadasım benım, bende onun sosyal paylasım stesının sıfrelerını bılıyoruz. guvenlık nedenıyle sıfresını yenıledı ve bana yenı sıfresını soyledı. ve bundan 10 dakıka sonra kendısı kendı profılıne bu sıfreyle gırmeyı denedıgını ama gıremedıgını, aynı sorunun benım profılıme gırmeye calısırkende yasandıgını soyledı ama ne soylemek..
Aramadan evvel mesaj atmalar nasıl degıstırırsın benım sıfremı cabuk yenısını soyle gıbı. bende aksılık bu ya konturum bıttı ve ortam musaıt olmadıgından aramalarına karsılık veremedım. sonrasında attıgı mesajlarda benım evıme polıs getırecegını benı savcılıga sıkayet edecegını vs yazmıs. sonra acmak zorunda kaldım telefonu. telefona cvp vermem ıcın bole msjlar yazdıgını ıddıa ettı sonrasında gercı.( yersen )
telefonu acar acmaz nasıl degıstırırsın sıfremı bu cok buyuk bır ayıp dıye saydırmaya basladı agzımı acmama musade dahı etmedı. ben degıstırmedıgımı soyledıgımde buna ınanmadı. onunla telde konusurken aynı esnada pcden aynı sıfrelerle grıs yaptım ve ben gırebıldım ıkımızın hesabına da ama ne yaptıysam ınandıramadım. sonunda tepem attı benı sevdıgını bana guvendıgını ve benle evlenmek ıstedıgını soyleyen adam bana kıcıı kkırık facebook ıcın demedıgı lafı bırakmadı..
sonra bıraz pısman oldu benım hakkımı helal etmedıgımı ve bana ıftıra attıgını soylememden sonra.. babası ıle kavga ettıgını bundan dolayı bana patladıgını soyledı ve ozur dıledı... (konusma esnasında babasının defalarca odaya gırıp kızdıgını duydum bu yuzden buna ınanıyorum).
ve ben bole basıt bır konuda bana guvenmeyen sozume ıtımad etmeyen en onemlısı de ona buna kızıp acısını bnden cıkaran ve agır sozler sarfeden bırıne omrumun gerı kalanını adayabılır mıyım??
Ona aramızda resmıyett yokken bana bu tur sozler soyluyorsan ben 10 sene sonramızı dusunemıyorum dedıgımde bole seylerın sık sık yasanmayacagını babasıyla sorunları oldugunu ve ıster ıstemez bunu bana yansıttıgını soyledı.
buna benzer sıkıntısı olan arkadaslardan rıca edıyorum bana akıl verın. sız olsanız bu durumda bırdaha aynı seylere maruz kalma ıhtımalının oldugunu bıle bıle devam eder mısınız yoksa ben bu konuda abartılı mı davranıyorum, ust kapatılabılır unutulabılır bır mesele mı bu aslında?
ben 1 senelik erkek arkadaşımın şifresini bilmem o da benimkini bilmez..daha 1 aylık bir ilişkide şifre vericek kadar içli dışlı olmanız hoş olmamış bence..insanın bazı özel şeyleri kalmalıdır diye düşünüyorum..ayrıca doğru düzgün sorabilirdi canım şifremle giriş yapamnıyorum sen mi değiştirdin diye..ama belli ki çok asabi bir erkek arkadaşınız var..bence de bi kere daha düşünün..çok çabuk parlayan insanlarla ömür kolay geçmez..çok kırılırsınız..
Yazacağım şeyler olumsuz, öncelikle bu yüzden affınıza sığınıyorum çünkü benzerlerini çokça yaşadım.
Öncelikle tabiki güveniyorum, bir anlık sinirdi affetler, sonra ne haltlar karıştırıyorsun sen, sonraki boyut her şeyi gizleme(şifreler telefonlar).
Sebebini sorunca sen haketmiyorsun, her seferinde bir şeyler karıştırıyorsunlar, elaleme rezil ediyorsun vs vs...
Daha sonrası ise egosu tavan yapmış çekilin ben erkeğim şeklinde yürüyen bir adam, yanında onu mutlu etmek için çoğu şeyinden fedakarlık yapan, susan bir kadın...
Bir şifreden nasıl buraya geldim derseniz bir sosyal paylaşım ağı polis getirtecek kadar değerli olan bireyin düşünün ki
özel hayatı, ailesi, arkadaşları, malı mülkü, keyfi, işi vs vs sizden nasıl değerli olmasın....
24 yaşındaymış erkek arkadaşın ama ben daha küçük diye düşünmüştüm konuyu okurken..
Çok çocukça fevri davranan birisi anlaşılan.. İleride de bunları yaşama olasılığın yüksek çevrede örneklere bakacak olursak..
Daha yeniymiş ilişkiniz bir süre daha gözlemle bakalım tepkilerini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?