Neden kimse bana inanmıyor?

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.369
63
25
Artık çok yoruldum. Her taciz mesajı aldığımda kendimi öldürmek istiyorum. Bir gün ben öleceğim artık dayanamıyorum

Artık çok yoruldum. Her taciz mesajı aldığımda kendimi öldürmek istiyorum. Bir gün ben öleceğim artık dayanamıyorum
Böyle bir şeyi düşünme , ailene anlatamiyorsan polise git anlat hemen el koysunlar konuya en azından uzaklaştırma vs alırlar bir önlem alırlar tek başına bu konuyla savaşma

Böyle bir şeyi düşünme , ailene anlatamiyorsan polise git anlat hemen el koysunlar konuya en azından uzaklaştırma vs alırlar bir önlem alırlar tek başına bu konuyla savaşma
Yarın numaramı değiştireceğim operatör değiştirmiyor.

Ben geçmişte kötü yola düştüm. Bu insanlar da benim numaramı bulup o yolla yaklaşıyorlar diyorum ben o değilim yanlış yaptım ama her gün birileri yazıyor
Şikayetçi olun ,düşmez kalkmaz bir Allah . Çevrenizden araştırıp bulabilirler vs şikayetçi olun , kendinizi üzmeyin böyle ölüm vs düşünmeyin hayata tutunmaya çalışın . Ama şikayetçi olun

Yarın numaramı değiştireceğim operatör değiştirmiyor.
Evet yarından sonra rahatlayacaksin o zaman , geçmişi geçmişte bırak böyle şeyleri düşünme numaranı değiştir varsa sosyal hesap kullanma bir süre geçecek

Şikayetçi olun ,düşmez kalkmaz bir Allah . Çevrenizden araştırıp bulabilirler vs şikayetçi olun , kendinizi üzmeyin böyle ölüm vs düşünmeyin hayata tutunmaya çalışın . Ama şikayetçi olun
Olacağım ben unutmaya çalışıyorum 🥺🥺

Numaranızı değiştirin. Benim hala numaramı facebookta paylaşan, instagramda fake hesap açan oluyor yıl olmuş 2023 bunlarla uğraşan embesiller var :)) Hayır düşmanım yok diye iyimser iyimser takılıyorum ama oluyor. Geçmişi düşünmeyin değiştirin numarayı direk.
Yarın ilk işim

Ben geçmişte kötü yola düştüm. Bu insanlar da benim numaramı bulup o yolla yaklaşıyorlar diyorum ben o değilim yanlış yaptım ama her gün birileri yazıyor
Numaranızı değiştirin yazanlara cevap vermeyin yazana da savcılığa gideceğinizi söyleyin

Back
X