- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.369
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
Artık çok yoruldum. Her taciz mesajı aldığımda kendimi öldürmek istiyorum. Bir gün ben öleceğim artık dayanamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu biraz daha açar mısınızArtık çok yoruldum. Her taciz mesajı aldığımda kendimi öldürmek istiyorum. Bir gün ben öleceğim artık dayanamıyorum
Lütfen destek almanın yaninda şikayetçi olun . Siz niçin kendinizi öldürmeyi düşünüyorsunuzArtık çok yoruldum. Her taciz mesajı aldığımda kendimi öldürmek istiyorum. Bir gün ben öleceğim artık dayanamıyorum
Ben geçmişte kötü yola düştüm. Bu insanlar da benim numaramı bulup o yolla yaklaşıyorlar diyorum ben o değilim yanlış yaptım ama her gün birileri yazıyorKonuyu biraz daha açar mısınız
Böyle bir şeyi düşünme , ailene anlatamiyorsan polise git anlat hemen el koysunlar konuya en azından uzaklaştırma vs alırlar bir önlem alırlar tek başına bu konuyla savaşmaArtık çok yoruldum. Her taciz mesajı aldığımda kendimi öldürmek istiyorum. Bir gün ben öleceğim artık dayanamıyorum
Bıktım bunların mesajlarındanLütfen destek almanın yaninda şikayetçi olun . Siz niçin kendinizi öldürmeyi düşünüyorsunuz
Ne olursa olsun numaranı bir şekilde degistirmelisinBen geçmişte kötü yola düştüm. Bu insanlar da benim numaramı bulup o yolla yaklaşıyorlar diyorum ben o değilim yanlış yaptım ama her gün birileri yazıyor
Yarın numaramı değiştireceğim operatör değiştirmiyor.Böyle bir şeyi düşünme , ailene anlatamiyorsan polise git anlat hemen el koysunlar konuya en azından uzaklaştırma vs alırlar bir önlem alırlar tek başına bu konuyla savaşma
Şikayetçi olun ,düşmez kalkmaz bir Allah . Çevrenizden araştırıp bulabilirler vs şikayetçi olun , kendinizi üzmeyin böyle ölüm vs düşünmeyin hayata tutunmaya çalışın . Ama şikayetçi olunBen geçmişte kötü yola düştüm. Bu insanlar da benim numaramı bulup o yolla yaklaşıyorlar diyorum ben o değilim yanlış yaptım ama her gün birileri yazıyor
Evet yarından sonra rahatlayacaksin o zaman , geçmişi geçmişte bırak böyle şeyleri düşünme numaranı değiştir varsa sosyal hesap kullanma bir süre geçecekYarın numaramı değiştireceğim operatör değiştirmiyor.
Olacağım ben unutmaya çalışıyorumŞikayetçi olun ,düşmez kalkmaz bir Allah . Çevrenizden araştırıp bulabilirler vs şikayetçi olun , kendinizi üzmeyin böyle ölüm vs düşünmeyin hayata tutunmaya çalışın . Ama şikayetçi olun
İnşallah ablaEvet yarından sonra rahatlayacaksin o zaman , geçmişi geçmişte bırak böyle şeyleri düşünme numaranı değiştir varsa sosyal hesap kullanma bir süre geçecek
Yarın ilk işimNumaranızı değiştirin. Benim hala numaramı facebookta paylaşan, instagramda fake hesap açan oluyor yıl olmuş 2023 bunlarla uğraşan embesiller var :)) Hayır düşmanım yok diye iyimser iyimser takılıyorum ama oluyor. Geçmişi düşünmeyin değiştirin numarayı direk.
Numaranızı değiştirin yazanlara cevap vermeyin yazana da savcılığa gideceğinizi söyleyinBen geçmişte kötü yola düştüm. Bu insanlar da benim numaramı bulup o yolla yaklaşıyorlar diyorum ben o değilim yanlış yaptım ama her gün birileri yazıyor
Bende 22 yaşındayım, merak etme gerçekten bu tarz şeylerin bir çözümü her zaman vardırİnşallah abla
Öyle yapacam inşallah yarınNumaranızı değiştirin yazanlara cevap vermeyin yazana da savcılığa gideceğinizi söyleyin
Yarına gerek yok hemen hallet ara müşteri hizmetlerini hemen değiştiriyorlar telefondanYarın ilk işim
PardomBende 22 yaşındayım, merak etme gerçekten bu tarz şeylerin bir çözümü her zaman vardır