- 1 Temmuz 2013
- 122
- 11
- 68
- 33
- Konu Sahibi Ciceklerdesolar
Jhhhbbjnn^
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar olmayacak imkansız bir aşktan dönüp mantık evliliği yapan varmı buyrun sohbete beni anlayacak birilerine ihtiyacım var....
bi ara bende böyle düşündüm . mantığımla hareket eder evlenirim gül gibi yaşarım dedim. sevgilimden ayrılmıştım.evlenmek isteyen biri de vardı. ama tiksiniyorsun resmen adamdan. bir ömür geçmez kesinlikle. sevgilimle ayrı kalamadık barıştık en yapmam dediğim en tiksinirim dediğim şeyler bile şu an komik geliyor. böyle bir hataya düşme[/QUOTE
2 yıllık evliyim 1 yaşında oglum var ve ben hala kahratsinki unutamiyorumesim ufak tefek sorunlarımız olsada cok iyi ve beni cok Seviyor bendw onu seviyorum ama aşık değilm yıllar gecti üzerinden bunlari hisettigim için kendime cok kızıyorum çünkü esim haketmiyor bunları cok caresiz ve acizim
![]()
Merhaba arkadaşlar olmayacak imkansız bir aşktan dönüp mantık evliliği yapan varmı buyrun sohbete beni anlayacak birilerine ihtiyacım var....
hala onu görünce kalbim yerinden cikacakmis gibi hissediyorum böyle olmasını istemedim çıkar yolum yoktu
Allah analı babalı büyütsün. keşke başta yapmasaymışn ama olmuş işte. hayatına devam et bence zamanla aşık olacaksın belki de. benim için aşk bir anda olan bişey değildir. ve şunu unutma sevgi ve saygı aşktan daha önemli
görme onu o zaman. görmemeye çalış en azından . yakınından biri mi ki ?
yakın degil aslında ama arada geldiği oluyor ve mutlaka karşılaşıyor um bi şekilde çıkıyor karşıma ve hala deli gibi beni sevdiğin i biliyorum en cokta bu koyuyor bana
allah razı olsun cok güçlym aslında onunla geven 5 yılın ardından dogru kararı verip bitiemek zorundaydm yaptım cok ağladım üzüldüm çarem yoktu sonumuz olamazdı bunun bilincindeyi m yinede icim acıyor aglamak geliyor icimden
seni deli gibi sevseydi bırakmazdı ne olursa olsun. bak kocana kıymış nikahı çocuğunuz var ne takıyorsun hala onu kafana :) boşveer hayatını yaşa sen kocanla :)
Allah hepimizden razı olsun. büyük ihtimal benden büyüksün akıl vermek düşmez belki ama ben olsam böyle yapardım :)