Neden Merak Ettirir Ki?

Kalbimden geçeni söylüyorum bu adamla barışmam arrık. Ama elimde olmadan merak ediyorum. Bunun önüne geçemiyorum

3 yılın verdiği alışkanlıktan kurtulmak kolay olmayacaktır. onu merak ettiğin her an kendine eziyet ediyorsun. madem artık onunla barışmaya niyetin yok kendi yolunu çiz. yeni yolunun ilerlerken onu merak etmeyi bir kenara bırakmazsan hep acı çekeceksin.

ayrılmışsın, bitirmişsin. artık önüne bak geçmişe değil. merak etme aşk acısı ya da terk edilmenin acısı ile ölen yok şu dünyada mirmirmirmir

yeni uğraşlar edin. telefonu ve internet kullanmayı mümkünse biraz azalt. onlar elinin altında olduğu müddetçe onu kontrol etme hissi duyman normal aklinialirimsmile​

Sizi anlıyorum dersem yalan olur ama sizi elimden geldiğince anlamaya çalışıyorum.

Öncelikle şu konuyu bir açıklığa kavuşturalım. Sizin onu merak etmeniz saf merak değil. Siz onu merak ediyorsunuz, çünkü hala ona karşı bir şeyler hissediyorsunuz ki bu normal nitekim yeni ayrılmışsınız, ondan ayrıldığınızı kabullenememişsiniz ve umutla onun bir şekilde sizinle iletişim kurmasını belki de pişman olup geri dönmesini bekliyorsunuz sizi unutamayıp.

Size şunu söyleyeyim. Öncelikle kesin bir karara varın, gerçekten ayrıldınız mı yoksa geçici mi? Bu sorunun cevabı için biraz zaman geçmesi gerekecek muhtemelen ki o zaman zarfında karşı tarafın bir hareketi olursa görürsünüz. Eğer sorunun cevabı 1. seçenek olursa o zaman asıl olay başlar. Arkadaşın dediği gibi öncelikle o kişinin cebini cep telefonunzudan gerekirse aklınızdan silin. Face, msn size verdiği hediye vs. ne varsa o insana dair o kişiyi size hatırlatabilecek ne varsa hepsinden ama hepsindne kurtulun. Ve eğer sabrederseniz bu merak hissi belki başka hislere bürünebilir ama zamanla azalır hatta yok olur ama gerçekten çok güçlü bir şekilde sabır ve sebat etmeniz lazım, gerekiyorsa o kişinin size ilişki boyunca yaşattığı zor anları ve ayrılma sebebiniz olan hakaretlerini aklınızın bir köşesinde tutabilirsiniz her an. Yine arkadaşın tavsiye ettiği üzere kendinize kurs, iş gibi meşguliyetler bulabilirsiniz, gerçekten bunlar hayat kurtarıcı görevi görür, tecrübeyle sabittir. a.s Bir gün bir bakarsınız, artık o insanı hiç merak etmiyorsunuz, aklınızdan bile çıkmış. Şimdi bu cümlelerin canınızı acıttığından şüphem yok ama seçiminiz 1. şıktan yana olursa da bunlara hazırlıklı olmanızı tavsiye ederim.

Hayırlısı diyelim, Allah yardımcınız olsun.

canım ayrılmana üzüldüm diyemem sonuçta sana hakaret etmiş bu olucak iş deil herkes haddini bilmeli.

zaten barışayım deme gururunu ayaklarının altına alma,taviz verme,boşver,facede bakıcağını bildiği için yapıyor bütün bunları.

şimdi önüne bakyere ayaklarını sağlam sıkı sıkı bas.önünce güzel kocaman bir hayat var dünyada bir tek erkeğin o olduğunu sanmasın.

hakkında hayırlısı olsun canım benim:teselli
:

merak etmeni şimdi n yapıyor demeni çok iyi anlıyorum aynısı benim başımdada var ama aramamaya sormamaya gayret etmen lazım aklını meşgul tutacak bişeyler bul(kitap oku,gez, müzik dinle romantik müzikler haricinde...) olyı kabullenmek gerekiyo ve zaman tabi li

yine bir du yu vanna vakası ile karşı karşıyayız CADIARZU
hep sen bize soruyorsun
bi dene soru da benden sana
1.dersler nası bakem ???
2.öss nasıl geçti???
3.bu yoğunluğun arasında ders çalışabildin mi ???:hulya:
1 dene dedim 3 oldu neyse....(ne alaka şimdi diye düşünme çünkü senin hayatında bunlar olmalı şuan)

Dersler iyi ablacım. Şükür Allahıma bir onlar iyi. Denemelerim iyi geçiyo.

Arkadaşlar yorum yaptığınız çok teşekkür ederim. Dün iyi olduğunu gördüm bir şekilde. Dilenciye para vericem kaydirigubbakcemile3

canım bak sana bi tavsiye vericem ama uygula bunu
bi mektup yaz kendine
orda tüm kötü anlarını yaz niye seni sinir ettiğini niye ayrıldığını yaz oraya ve o mektubu sakla
ne zaman ki kafan karışmaya başlarsa aç o mektubu oku canım
çünkü ne hikmetse zaman geçtikçe insanın aklından kötü anıları siliniyor sonra yumuşayıveriyor
ama halbuki insan aynı insan aynı şeyleri sana bi daha yaşatıcağı kesin.
bu dediğimi uygula mutlaka

Doc canım dediğini yapıcam kesinlikle hatta şuan yapıcam. Ama size bir sorum var. Bir insan hakaret ettiği bir kızı sevmiyo demektir orası belli artık bunu anladım. Peki neden nereye gidiceni söyler size? Bana ıstanbula gidiceni söyledi. Neden yani neden? Neden bana söylüyo? Abisine sordum öle bişeyden haberim yok dedi ki abisine söylemeden şurdan şurtaya gidemez. Neden face e benle ayrıldığına üzgün olduğunu belirten şeyler yazıyo. Neden dün benim nette olduğumu anlayınca beni yalnız bırakmak istemedi nette gece 12 de hemde?

Çünkü sizi cepte görüyor da ondan...
Bir lafımla etkilenir o diyor..
Bakınız İstanbul'a gideceğini söyledi diye neler kurmuşunuz kafanızda.. Tek amacı sizi parmağında oynatmak hatta abisi ile beraber yapılmış bir plan bile olabilir..
O sizi çok iyi tanımış bence. Herşeyi kafanıza çok taktığınızı,büyüttüğünüzü biliyor ona göre oynatıyor sizi...
Oysa abisiydi,ablasıydı,anasıydı,danasıydı irtibatı kesseydiniz,kendisini takibi bıraksaydınız,bu defteri kapatsaydınız o zaman asıl duyguları belli olurdu..
Adam sizle oynuyor,dalga geçiyor hem de ailecek yapıyorlar bunu! İster inanın ister inanmayın..
Gece 12 de nete gelmesi bile sizi etkilemiş,aman ne büyük fedakarlık di mi?
Ahh be erkekler helal olsun size valla helal olsun!!!

laale abla valla ne güzel demişsin.

Güzel demişim.. Hep güzel derim ben zaten!hihoyyyt
Şaka bir yana,aklın başına geldi di mi artık?
Şu kullanıcı adının altındaki yazıyı bile değiştirmemişsin..
Hala bir umut bekliyorsun azıcık daha gelsin oynasın seninle diye di mi?lmaz:

caım buradakı sozlerı dınle
adamı face den msn den herbıseyden sıl
anası danası abısı bılmem ne onları da sıl
bu aılecek muhabbetı bırak bence
artık sureklı gorusecegın boyle dengesızlıklerı olmayan bırını bul bence

Face i kapattım. Ben face i kapattıktan sonra adam dağıldı.. Dün evi aradı annemden zorla beni istedi. Bana telefonumun neden kapalı oldunu felan sordu. Konuşmadan sonra annem diyo çok dağılmış sesi berbattı. Baya ağlamış belli dedi. mafoldumben Ben kimseyi başta da onu üzmeyi hiç istemedim. Ama çok üzerime geliyo bu yaptıkları.. Git nereye gidiyosan git neden bana söylüyosun? Bi insan ayrıldığı kişiye nereye gidiceni söyler mi? Gecede gizliden aradı

Ohoooo dün dedim ya numara yapıyor bu adam diye..lmaz:
Çok başarılı maşallah!
Seni yine merak ettirmeyi başarmış,helal olsun 2 gözyaşı döküyor,nereye gittiğini söylüyor sen hemen dağılıyorsun!akannehir
Annen asla vermesin telefonu sana! Kapattıktan sonra amma gülüyordur arkandan.. "Yine kandırdım hehehe:roflol:" diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…