- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
Kalbimden geçeni söylüyorum bu adamla barışmam arrık. Ama elimde olmadan merak ediyorum. Bunun önüne geçemiyorum
yine bir du yu vanna vakası ile karşı karşıyayız CADIARZU
hep sen bize soruyorsun
bi dene soru da benden sana
1.dersler nası bakem ???
2.öss nasıl geçti???
3.bu yoğunluğun arasında ders çalışabildin mi ???:hulya:
1 dene dedim 3 oldu neyse....(ne alaka şimdi diye düşünme çünkü senin hayatında bunlar olmalı şuan)
du yu vanna, vanna, vannaaaa duyuyor musun bizi acabaaaaaa?
Doc canım dediğini yapıcam kesinlikle hatta şuan yapıcam. Ama size bir sorum var. Bir insan hakaret ettiği bir kızı sevmiyo demektir orası belli artık bunu anladım. Peki neden nereye gidiceni söyler size? Bana İstanbula gidiceni söyledi. Neden yani neden? Neden bana söylüyo? Abisine sordum öle bişeyden haberim yok dedi ki abisine söylemeden şurdan şurtaya gidemez. Neden face e benle ayrıldığına üzgün olduğunu belirten şeyler yazıyo. Neden dün benim nette olduğumu anlayınca beni yalnız bırakmak istemedi nette gece 12 de hemde?
laale abla valla ne güzel demişsin.
Yazının farkında bile değildimki abla.. Şimdi değişiyorum
Face i kapattım. Ben face i kapattıktan sonra adam dağıldı.. Dün evi aradı annemden zorla beni istedi. Bana telefonumun neden kapalı oldunu felan sordu. Konuşmadan sonra annem diyo çok dağılmış sesi berbattı. Baya ağlamış belli dedi. mafoldumben Ben kimseyi başta da onu üzmeyi hiç istemedim. Ama çok üzerime geliyo bu yaptıkları.. Git nereye gidiyosan git neden bana söylüyosun? Bi insan ayrıldığı kişiye nereye gidiceni söyler mi? Gecede gizliden aradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?