Neden Merak Ettirir Ki?

canım benım anlamadıgım annen bu kadar muhattap olmamalı bence onunla
hatta telefonu vermemelı
arama rahatsız etme demelı
bırde ustune yorum yapıyor
senınde toparlanmam zorlasıyor bence
aılecek aıle muhabbetını kesmelısınız

Var ya; bak ne geldi aklıma hani sen bir ara şüpheliniyordun ya abisine kız bakıyorlarmış köyden acaba ona da mı bakıyor annesi diye..
Sanırım haklı çıktın,şüphelerinde..
Annesi birkaç kız gösterdi,adam da beğendi o dönemde seni üzdü,mahvetti.
Sonra artık kız mı bunu beğenmedi yoksa kızla mı anlaşamadılar ne olduysa artık,nasıl olsa sen ceptesin diye sana dönmeye çabalıyor..
O da iyi biliyor ki.. Sen olmasan da annenin kafasını karıştıracak bir şekilde aklınıza,hayatınıza girecek.. Annen telefonda terslesin kapatsın hemen.. Değmez!!!

kurtul şu adamdan...

hakaret ederken iyiydi şimdi mi kıymete bindinalsanaalsanasmile

Ah canım ya. Yazdıklarını hep okudum. Çok üzüldüm. Bu çocuk tam bir ikizler erkeği anladığım kadarıyla. Dengesiz, ne yaptığını bilmeyen, tutarsız... Ben de böyle birinden çok çektim zamanında. En iyisi ayrılman tatlım. Karşına ne insanlar çıkar, unutursun.

Çok canım yanıyo gerçekten Bi mutlu anım yok. Koç erkeği Ama hiç bölesini görmedim. Allah bana bu kişiyle cezamı verdi anlamadımkii

Tatlım bu çocuk yıpratmış seni. Seven adam böyle yapmaz. Sen de bu kadar üzme artık kendini. Dersine çalış, boş vaktinde kendine zaman ayır, çık biraz hava al. Hatta bana sorarsan telefon numaranı bile değiştir derim.

Ben artık onun sevgisinin derdinde değilim cnm. Şu dönemi bi atlatıyım yeter bana. Çok uğraşıyo hala benimle. Birlikteyken yaptığı psikolojik baskı yetmemiş, ayrıldık daha devam ediyomafoldumben

Ben artık onun sevgisinin derdinde değilim cnm. Şu dönemi bi atlatıyım yeter bana. Çok uğraşıyo hala benimle. Birlikteyken yaptığı psikolojik baskı yetmemiş, ayrıldık daha devam ediyomafoldumben

Bana sorarsan telefon numaranı, msn adresini falan değiştir. O sana ulaştıkça senin aklını karıştırmaya devam edecek çünkü. Atlatırsın merak etme. 1 ay üzülürsün, 2 ay üzülürsün. İlerde de geriye bakıp ben bunun için mi bu kadar üzülmüşüm deyip kendine gülersin.

canım bi kere gerçekten sana verdiği değer azalmış. bi erkek ne olursa olsun hakaret etmemeli hiç bi kıza ki bırak sevdiği kıza etsin. gerçekten seni geri dönceğini düşünüyor bence o yüzden sana sölüyor istanbula gitceğini fln. seni düşündürtüp kıskandırmak istiyor taktik yapıyor gidiceğini sanmıyorum. kararını kesin olarak verip isterse gelip sana yalvarsa bile kararından dönmemen lazım eğer daha sonra üzülmek istemiyorsan. bi süre üzülüceksin ama tamamen kurtulunca içinde ve dışında dolanan o olmayınca hayatının daha güzel olduğunu farkediceksin. ama bu sırada kendi hayatının düzenini kaybetme asla sınavlarını fln çok yüklen canım

cnm benm bende üç aydır aynı durumdayım:sinifsinif:seni çok çok iyi anlıyorum.ama emin ol onlar bizim kadar takımıyolar günlerini gün ediyolar ve hepsi yeterki elimin altında biri bulunsun derdinde biz kızlar çook safız çook.sıkma canını lütfen inşallah düzelicek.bol bol dua edelim elbette bugünlerde geçer neler geçmiyoki.unutma hiçbişey yada hiçkimse senden değerli değil:umursamaz:

Canım benim biliyorum ben senin durumunu epeydirde takip ediyorum. Ama anlamadığım şu: Yani gidecekse gitsin. Ben şahsen şimdi tutup bi yere gidicek olsam kesinlikle ona söylemem. Ne gereği var bilmesinin diyip geçerim kenara. Bilse ne olur bilmese ne olur yani? Ama o zırt diye gidiceni söyledi. Gidiceksen bana niye söylüyosun be adam?

Bu sefer atlatıcam hayırlısıyla, kangren oldu resmen yaa. Bıktım vallahi bıktım. Ne onunla tam mutluyum ne onsuz. Psikolojik işkence yapmaktan başka yaptığı bişey yok.

Herkes böyle diyo ama iştee. O zaman geçmek bilmiyo

Bu sefer atlatıcam hayırlısıyla, kangren oldu resmen yaa. Bıktım vallahi bıktım. Ne onunla tam mutluyum ne onsuz. Psikolojik işkence yapmaktan başka yaptığı bişey yok.

Herkes böyle diyo ama iştee. O zaman geçmek bilmiyo

Çünkü bu adam seninle dal-ga ge-çi-yor!!!
Uyan artık!!!:lepi:

işte cnm tek amaçları kafa karıştırmak biliyolarya çok sevdiğimizi falan işte biliyosun benimkide defoldu gitti başkasına ama arada bana yazmayı işte ne yaptığını anlatmayıda ihmal etmiyodu.onların hoşlarına gidiyo biz acı çektikçe.bulunmaz hint kumaşı sanıyolar kendilerini.cnm onun böyle yapmasının tek amacı senin hala onu önemsediğini görüp egosunu tatmin etmek o kadar mutlu oluyolarki bundan başka bi nedeni olamaz seni deniyo bakalım ne dicen ne tepki vericen ah onlar yokmu onlar ne şeytanlaralsanaalsanasmile bak benimkinden pay biç meğer kızla evlilik noktalarına gelmiş beyefendi ama hala benide elinin altında tutmaya çalışıp yok ayrıldım kimse yok diyo bu kadarlar işte böyle düşn vedaha fazla kendine eziyet etme cnm benmlmaz:

neden hala canını acıtmasına izin veriyosun ki
adam belli ki oyalanacak bişeyler arıyo
keyfince takılıyo
kararının arkasında dur daha çok üzülmemek için

Kızlar 2 ahfat önce çok güzel bir gelişme oldu. Sevgilimn benden özür diledi. Hatta bununla kalmadı. Yerel bir radyodan istekte bulunarak bütün iş arkadaşlarının ve tanıdıklarının önünde özür diledi. ( O radyo kanalı bütün arkadaşları dinliyor ) Ertesi gün mesjalaşırken 2 sonra beni otogardan al dedi. Neye uğradığımı şaşırdım. 2 gün sonra beraberdik ve bana olan yaklaşımı harikaydı. Yol yorgunluğu kalmamıştı benim yanımda. B,t,n günü, hatta bütün 1 haftayı birlikte geçirdik. Bu süre zarfında annemin önünde benden bir kez daha özür diledi, beni burada bulunan kuzeniyle tanıştırdı. Yi
ne annemin önünde evlenme teklifi aldım opuyorumnanaktan ve aramızda yüzük taktık. Çok harikaydı. Bu 1 hafta içerinde onu çok iyi gözemlemleme şansı elde ettim ve bunu iyi kullandım. Telefonunu elime veriyor, hatta çantama koymamı rica ediyordu gezerken. Bütün şüphelerimi tek tek ispatladı bana opuyorumnanaktan ılk dansımızı yaptık. Bana yine 1 hafta boyunca kendi elleriyle yemek yedirdi. Bana kendisini çok güzel affettirdi. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…