- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
Taviz vermedim ki beni kandırabildiğini düşünsün ablacım
Face i kapattım. Ben face i kapattıktan sonra adam dağıldı.. Dün evi aradı annemden zorla beni istedi. Bana telefonumun neden kapalı oldunu felan sordu. Konuşmadan sonra annem diyo çok dağılmış sesi berbattı. Baya ağlamış belli dedi. mafoldumben Ben kimseyi başta da onu üzmeyi hiç istemedim. Ama çok üzerime geliyo bu yaptıkları.. Git nereye gidiyosan git neden bana söylüyosun? Bi insan ayrıldığı kişiye nereye gidiceni söyler mi? Gecede gizliden aradı
Tatlım bu çocuk yıpratmış seni. Seven adam böyle yapmaz. Sen de bu kadar üzme artık kendini. Dersine çalış, boş vaktinde kendine zaman ayır, çık biraz hava al. Hatta bana sorarsan telefon numaranı bile değiştir derim.
Ben artık onun sevgisinin derdinde değilim cnm. Şu dönemi bi atlatıyım yeter bana. Çok uğraşıyo hala benimle. Birlikteyken yaptığı psikolojik baskı yetmemiş, ayrıldık daha devam ediyomafoldumben
Doc canım dediğini yapıcam kesinlikle hatta şuan yapıcam. Ama size bir sorum var. Bir insan hakaret ettiği bir kızı sevmiyo demektir orası belli artık bunu anladım. Peki neden nereye gidiceni söyler size? Bana İstanbula gidiceni söyledi. Neden yani neden? Neden bana söylüyo? Abisine sordum öle bişeyden haberim yok dedi ki abisine söylemeden şurdan şurtaya gidemez. Neden face e benle ayrıldığına üzgün olduğunu belirten şeyler yazıyo. Neden dün benim nette olduğumu anlayınca beni yalnız bırakmak istemedi nette gece 12 de hemde?
cnm benm bende üç aydır aynı durumdayım:sinifsinif:seni çok çok iyi anlıyorum.ama emin ol onlar bizim kadar takımıyolar günlerini gün ediyolar ve hepsi yeterki elimin altında biri bulunsun derdinde biz kızlar çook safız çook.sıkma canını lütfen inşallah düzelicek.bol bol dua edelim elbette bugünlerde geçer neler geçmiyoki.unutma hiçbişey yada hiçkimse senden değerli değil:umursamaz:
canım bi kere gerçekten sana verdiği değer azalmış. bi erkek ne olursa olsun hakaret etmemeli hiç bi kıza ki bırak sevdiği kıza etsin. gerçekten seni geri dönceğini düşünüyor bence o yüzden sana sölüyor istanbula gitceğini fln. seni düşündürtüp kıskandırmak istiyor taktik yapıyor gidiceğini sanmıyorum. kararını kesin olarak verip isterse gelip sana yalvarsa bile kararından dönmemen lazım eğer daha sonra üzülmek istemiyorsan. bi süre üzülüceksin ama tamamen kurtulunca içinde ve dışında dolanan o olmayınca hayatının daha güzel olduğunu farkediceksin. ama bu sırada kendi hayatının düzenini kaybetme asla sınavlarını fln çok yüklen canım
Bana sorarsan telefon numaranı, msn adresini falan değiştir. O sana ulaştıkça senin aklını karıştırmaya devam edecek çünkü. Atlatırsın merak etme. 1 ay üzülürsün, 2 ay üzülürsün. İlerde de geriye bakıp ben bunun için mi bu kadar üzülmüşüm deyip kendine gülersin.
Canım benim biliyorum ben senin durumunu epeydirde takip ediyorum. Ama anlamadığım şu: Yani gidecekse gitsin. Ben şahsen şimdi tutup bi yere gidicek olsam kesinlikle ona söylemem. Ne gereği var bilmesinin diyip geçerim kenara. Bilse ne olur bilmese ne olur yani? Ama o zırt diye gidiceni söyledi. Gidiceksen bana niye söylüyosun be adam?
Bu sefer atlatıcam hayırlısıyla, kangren oldu resmen yaa. Bıktım vallahi bıktım. Ne onunla tam mutluyum ne onsuz. Psikolojik işkence yapmaktan başka yaptığı bişey yok.
Herkes böyle diyo ama iştee. O zaman geçmek bilmiyo
Canım benim biliyorum ben senin durumunu epeydirde takip ediyorum. Ama anlamadığım şu: Yani gidecekse gitsin. Ben şahsen şimdi tutup bi yere gidicek olsam kesinlikle ona söylemem. Ne gereği var bilmesinin diyip geçerim kenara. Bilse ne olur bilmese ne olur yani? Ama o zırt diye gidiceni söyledi. Gidiceksen bana niye söylüyosun be adam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?