neden mutsuz evlilikler yaşanıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi pakize10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence en önemli ve büyük sebebi sükrümüzü bilmiyor olmamiz insanoglu nankördür.hep daha fazlasini istiyoruz elimizdekiyle yetinmeyi bilmiyoruz Allaha cok sükür sagligim sihatim yerinde benden daha kötü durumda olan insanlar var diyecegimiz yerde sunun kocasi söyleymis ( veya karisi) benimki niye böyle degil diyoruz dünyada okadar dert sikinti hastalikvarken savaslar yasanip anneler babalar yavrusuz , yavrular annesiz babasiz kalirken,daha dogmamis bebegin babasi sehit olurken,insanlar caresi olmayan hastaliklara yakalanirken,kiminin cocugu ya parasizlikdan ya caresizlikden gözleirnin önünde eriyip giderken,yiyecek yemegi olmadigi icin annelerinin gözleri önünde minik bebekler aclikdan ölürken,daha suan aklima gelmeyen bir sürü dert varken biz nelerle ugrasiyoruz yok kocamiz dogum günümüzü unutmus yok bize bagirmis yok ilgilenmemis( kendi adimada konusuyorum) Allah korusun onlara birsey olacak olsa eminim cogumuz hatta belkide hepimiz ah keske yanimda olsaydia benmle ilgilenmeseydi dogum günümü hatirlamasaydi yaptigi herneyse iste yapmasaydida yeterki yanimda olsaydi deriz oysa sükredecek okadar cok seyimiz varki unutmamak gerekir hayatta en kötüsününde en kötüsü vardir biz hep bizden iyilere bakmak yerine bizden kötü durumda olan insanlara bakip Allahim san cok sükür ya bende bu durumda olsaydim demeyi ögrenmemiz gerekiyor sanirim elimizdekiyle yetinmeyi bilmeliyiz diyorum ben..

ben dayak yedim sustum ailesiyle aynı binadayız kabus gibi bi ailesi var ona sustum çalışıorum paramı yiyo ve eve doğru dürüst harcamıo ona sustum şimdide bakımsızlıktan yüzüne bakılmıo hala susuyorum..hamileyim bide salak gibi üstüne...izmiri bırakıp zeytinburnuna gelirsen olacağı bu umarım bu evlilik bitmemiştir...ama eşim bitirio saolsun..kabus oldu hayatım sadece 1.5 yılda hemde...

Back