- Konu Sahibi nothingcompares
-
Ben de hep başlayıp bırakıyorumAma Ramazanda başlarım demek saçma değil mi? Günün her vaktinde namaz var niyet edince her an başlanabilir... Bu Ramazan olayı vesvese gibi. Kaç vakit var daha Ramazana kadar ben de adetliyim şu anda. Hep adetliyken kılma isteği geliyor ama sonra yine tembellik. Ne pis huyum var! Kızlar bana da dua edin Kılamayan herkes kılabilsin diye. :'(
Ben de hep başlayıp bırakıyorumAma Ramazanda başlarım demek saçma değil mi? Günün her vaktinde namaz var niyet edince her an başlanabilir... Bu Ramazan olayı vesvese gibi. Kaç vakit var daha Ramazana kadar ben de adetliyim şu anda. Hep adetliyken kılma isteği geliyor ama sonra yine tembellik. Ne pis huyum var! Kızlar bana da dua edin Kılamayan herkes kılabilsin diye. :'(
allah devamını nasıp etsın canım..
bende senın gıbı bazen seytan vesvese verdıgı zman gıt seytan başımdan diyorum..
senai demirci sabah namazına nasıl kalkılır kitabı insanı gerçekten çok etkiliyo.. tavsiye ederim.. bir de yazarın rabbin sana küsmedi adlı kitabı çıktı.. anlatım süper.. ramazanda geliyor... oruç tutmayan insanlar tuhafımıza gidiyo di mi.. hatta ayıplıyoruz.. halbuki oruç gibi namaz da islamın şartı.. istikrarlı olmakda yarar var.. ölüm ne zaman gelecek bilmiyoruz.. hazırlıklı olalım..
Aynı sıkıntı bende de var, başlıyorum,bırakıyorum içimde sürekli bir huzursuzluk
Bu biraz ailelerimizden geliyor, küçük yaşta alıştırılmadık. Eskiden çocuklara verilen eğitim bana katı gelir,kızardım ama şimdi anlıyorum ki çocukken namaza başlamış insanlar hayatları boyunca bundan vazgeçmiyorlar. Bazı şeylerin sonradan oturması çok zor, inşallah aşarız bu tembelliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?