Neden neden nedennnn

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır olan bir sıkıntım var, ve cidden artık bunaldim. 2 seneden fazla yalnızım. 30 yaşındayım. Şimdiye kadar çok denedim ama hepsi aynı sonuçlandı, hüsrannnnnn. ..
Arkadaş aracigiyla, netten, daha önceden tanıdığım, arkadaşım olup daha sonra sevgili moduna girme açıkcası denedim ama hiç biri olmadı. Sebebi, iki gün konuşup daha sonra cinsel konulara değinmeleri deliriyorum resmen ya tamam yetişkin insanlarız tabiki yakınlaşma olacak ama daha beni tanımıyorsun, hakkımda hiç bir fikrin yokken hemen ne cinsel konulara deginir insan okadar konu varken.
Diğer sorun uzaktaysa, ya ben gelirsem şimdi nerde kalayim , benim evim var burda hem daha rahat olur! !
Diğer bir sorunda iki defa görüştük arkadaş aracılığıyla tanıştık, sonda pat diye iletişim kesildi. Sorun ben odun gibi davraniyormusum azcık isve cilve olacakmış , hakli tabi çocuk direk gidip kucağına oturmam lazımdı.
Söyleyin bana ben ne yapim arkadaşlar, yıllardan beri tanıdığım arkadaşım bile bana açılıp beni sevdiğini söyleyen insan bile bunlardan birini yapıyorsa söyleyin bana ne yapım nerde hata yapıyorum. Artık hayatımda adam akıllı birini istiyorum, aile kurmak istiyorum.
Ama bu gidişle zor sanırım

zaten iki gün konuşup konuyu cinselliğe getirenlerden uzak dur. öylesi bana ciddi değilmiş gibi gelir hep. bide tabii ki hep böyle gitmeyecek. illa iki iyi bi insanla tanışırsın

bence daha zamanı var canım karşına çıkanlar uygun değiller dediğin gibi

Yaş olgun olunca akla başka şey gelmiyor bu erkeklerde.Ti Allam.
Hiç üzülmene değmez,çünkü gerçekten tabiri caizse DOĞRU KİŞİ ise karşına çıkan,her şey su gibi oluyor.Biraz daha zamanı var demek ki.
Hakkında hayırlısı olsun.

Sen evde kalmışsın kısaca. Bizim firmada da vardı böyle bir abla bize hayatı zehir ederdi. Kendi mutsuzluğunu bizden çıkarırdı. Onun gibi değilsin inşallah.

canım vaktin gelmemiş hiçbiri kısmetin değilmiş. doğru insan gelince apışıp kalıp kendini nikah masasında bulursun

Bir an önce çıksa iyi olacak sanırım:)

Sen evde kalmışsın kısaca. Bizim firmada da vardı böyle bir abla bize hayatı zehir ederdi. Kendi mutsuzluğunu bizden çıkarırdı. Onun gibi değilsin inşallah.

Sen nasıl bir insansın ya. Nasıl bir zihniyete sahipsin. Acidim sana cidden.

Sen de kendini çok iyi niyetli çok pozitif sanma

Bir an önce çıksa iyi olacak sanırım:)
Dediklerinin aynisini yasadm desem yeridir ama bi anda biri cikio ve yorumlarda yazilan gibi nikah masasinda buluosn kendini. Hc sikma canini vakti zamani gelmemistir.hakkinda hayirlisi ve sacma yorumlara takilma net faresi coookkk klavye cucukleri!!!

Bence kafana takmana gerek yok erkeklerin geneli artık böyle olmuş. Tanımak için çaba harcayacalarına cinselliğe çaba harcıyorlar. Çünkü evlenmek istemiyorlar.

Haklısın , birde yaşadığım büyüdüğüm şehri bırakıp bambaşka bir yere gelince insan daha çok arıyor. Hayirlisi olsun artık ne diyeyim. Gereksiz insan da.maalesef oluyor örnek de görüldüğü gibi çok fazla ciddiye almamak.lazim boylelerini. Kim bilir ne yarası vardı. ..

ne kadar seviyesiz bir yorum !!!!! konu sahibi üzüntüsünü dile getiriyor. söylediğinizi laflara bak. bari yorum yapma ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…