Bence üzülmeyin. Bu adamlar renklerini belli etmişler, Allah'ın sevgili kulusunuz demek ki. Lütfen sırf olsun diye böylelerine taviz vermeyin. Allah gönlünüze göre versin...Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır olan bir sıkıntım var, ve cidden artık bunaldim. 2 seneden fazla yalnızım. 30 yaşındayım. Şimdiye kadar çok denedim ama hepsi aynı sonuçlandı, hüsrannnnnn. ..
Arkadaş aracigiyla, netten, daha önceden tanıdığım, arkadaşım olup daha sonra sevgili moduna girme açıkcası denedim ama hiç biri olmadı. Sebebi, iki gün konuşup daha sonra cinsel konulara değinmeleri deliriyorum resmen ya tamam yetişkin insanlarız tabiki yakınlaşma olacak ama daha beni tanımıyorsun, hakkımda hiç bir fikrin yokken hemen ne cinsel konulara deginir insan okadar konu varken.
Diğer sorun uzaktaysa, ya ben gelirsem şimdi nerde kalayim , benim evim var burda hem daha rahat olur! !
Diğer bir sorunda iki defa görüştük arkadaş aracılığıyla tanıştık, sonda pat diye iletişim kesildi. Sorun ben odun gibi davraniyormusum azcık isve cilve olacakmış , hakli tabi çocuk direk gidip kucağına oturmam lazımdı.
Söyleyin bana ben ne yapim arkadaşlar, yıllardan beri tanıdığım arkadaşım bile bana açılıp beni sevdiğini söyleyen insan bile bunlardan birini yapıyorsa söyleyin bana ne yapım nerde hata yapıyorum. Artık hayatımda adam akıllı birini istiyorum, aile kurmak istiyorum.
Ama bu gidişle zor sanırım
Pert degil terkNe yazdığının farkında bile değil ki beyin pert.
Hala yazabiliosun bak demekki linc kulturunu henuz gormemissin, gormek icin de cabalama bence!Çok sığ ve anlayıştan uzak yorumlar var şu an. Okuduğunu anlamaktan aciz, linç kültürüyle sürü şeklinde hareket eden insanlar.
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır olan bir sıkıntım var, ve cidden artık bunaldim. 2 seneden fazla yalnızım. 30 yaşındayım. Şimdiye kadar çok denedim ama hepsi aynı sonuçlandı, hüsrannnnnn. ..
Arkadaş aracigiyla, netten, daha önceden tanıdığım, arkadaşım olup daha sonra sevgili moduna girme açıkcası denedim ama hiç biri olmadı. Sebebi, iki gün konuşup daha sonra cinsel konulara değinmeleri deliriyorum resmen ya tamam yetişkin insanlarız tabiki yakınlaşma olacak ama daha beni tanımıyorsun, hakkımda hiç bir fikrin yokken hemen ne cinsel konulara deginir insan okadar konu varken.
Diğer sorun uzaktaysa, ya ben gelirsem şimdi nerde kalayim , benim evim var burda hem daha rahat olur! !
Diğer bir sorunda iki defa görüştük arkadaş aracılığıyla tanıştık, sonda pat diye iletişim kesildi. Sorun ben odun gibi davraniyormusum azcık isve cilve olacakmış , hakli tabi çocuk direk gidip kucağına oturmam lazımdı.
Söyleyin bana ben ne yapim arkadaşlar, yıllardan beri tanıdığım arkadaşım bile bana açılıp beni sevdiğini söyleyen insan bile bunlardan birini yapıyorsa söyleyin bana ne yapım nerde hata yapıyorum. Artık hayatımda adam akıllı birini istiyorum, aile kurmak istiyorum.
Ama bu gidişle zor sanırım
Çok sığ ve anlayıştan uzak yorumlar var şu an. Okuduğunu anlamaktan aciz, linç kültürüyle sürü şeklinde hareket eden insanlar.
Sen nasıl bir insansın ya. Nasıl bir zihniyete sahipsin. Acidim sana cidden.
O ne biçim cevap herkes evlenmek zorunda degilki. Kime göre neye göre evde kalmış hem. Önüne gelen ilk kişiyle evlenmemiş seçici davranmış bunun nesi yanlış anlamıyorum.Sen evde kalmışsın kısaca. Bizim firmada da vardı böyle bir abla bize hayatı zehir ederdi. Kendi mutsuzluğunu bizden çıkarırdı. Onun gibi değilsin inşallah.
Evde kalmış. ..Hımm evde ne kalır anahtar, cüzdan, para, çanta vb. Yani maddesel şeyler.Neden acıdın ki ben bir durumdan bahsettim. Sana öylesin demedim yani.
evlenen arkadasim 30 yasinda ve diyorki keske 35de evlenseymisim cok erkenmis evlenmek icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?