Neden neden nedennnn

Çok sığ ve anlayıştan uzak yorumlar var şu an. Okuduğunu anlamaktan aciz, linç kültürüyle sürü şeklinde hareket eden insanlar.

Bence üzülmeyin. Bu adamlar renklerini belli etmişler, Allah'ın sevgili kulusunuz demek ki. Lütfen sırf olsun diye böylelerine taviz vermeyin. Allah gönlünüze göre versin...

Kaderinde yazılı olan insan karşına çıkınca her şeyin çorap söküğü gibi olduğunu hayretler içinde izleyeceksin.

Dünya’nın bu kadar kötü olduğu bir zamanda insanların da yozlaşması normal değil mi?

Sen doğru olduğun sürece bu dengede mutlaka karşına doğru bir insan çıkacak. Sadece demek ki zamanı gelmemiş. Sabır…

Çok sığ ve anlayıştan uzak yorumlar var şu an. Okuduğunu anlamaktan aciz, linç kültürüyle sürü şeklinde hareket eden insanlar.

Bunu söyleyen sen misin gerçekten çok komiksin:)) gayet okudugumuzu iyi anladık, ne kadar basit bir düşünce sahibi olduğunu da çok açık görebildik. Bence sen yazarken biraz beynini kullanarak yazsan iyi olur. Çünkü yazdıklarinla celisiyorsun. Daha fazla yazıp kendini rezil etme istersen.

Çok fena oldum yazdığınız zekadan uzak yorumlardan. Hadi beni linç edin parçalayın bakalım.

Son düzenleme:
Sen evde kalmışsın kısaca. Bizim firmada da vardı böyle bir abla bize hayatı zehir ederdi. Kendi mutsuzluğunu bizden çıkarırdı. Onun gibi değilsin inşallah.
O ne biçim cevap herkes evlenmek zorunda degilki. Kime göre neye göre evde kalmış hem. Önüne gelen ilk kişiyle evlenmemiş seçici davranmış bunun nesi yanlış anlamıyorum.

bende 30 yasında ve bende senin yasadıklarını yasıyorum artık umudu kesme bolumüne gectim kendimce.

Bence umudu kesecek bir yaş değil insanlar şimdi daha genç evleniyorlar eskilere göre evde kalmşlık bir durum yok bende 24 yaşındayım henüz evliliğe hazır hissetmiyorum kendimi :)

Neden acıdın ki ben bir durumdan bahsettim. Sana öylesin demedim yani.
Evde kalmış. ..Hımm evde ne kalır anahtar, cüzdan, para, çanta vb. Yani maddesel şeyler.

Evde kalmış deyince etimolojisi olarak ne kalmış diye sorarsin ...kim kalmış demezsin mesela.

Bu yorumu yapanlar yani bir insana evde kalmış tabirini kullanan herkes benim için bir maddedir. Zihin terk.

acele etmeyin bağyanlar, elbet karşınıza aradığınız kişi çıkacak. belki 1 yıl belki 2 yıl. siz siz olun yeterki, elleri uçkurlarındakilerden uzak durun, hemen engeli basın, zaten öylelerinden hayır gelmez.

belkide Allah size kıyak geçecek ve en iyisini vermek için sizi bekletiyor

15 agustosda 25 yasinda bi arkadasim evlendi bosanma asamasinda
25 agustosda evlenen arkadasim 30 yasinda ve diyorki keske 35de evlenseymisim cok erkenmis evlenmek icin...

Gezin tozun özgürce rabbimin size yazdigi hic beklemediginizde gelicek

30 a bastığımda bende ayni korkulara girmiştim tatlım kimse yoktu hayatımda. ve ancak 3 yıl sonra 33 ümde evlendim hemde herşey bir yıl içinde oldu. demekki doğru insan daha karşına çıkmamıs 30 yaş sendromu inan normal bu korkuların oluruna bırak ummadığın anda çıkar karşına kısmetin

şöyle düşün bi gün elbet biri çıkacaktır ,suanın tadını çıkar.(29 yaş ve aynı şekide ailemden yakın zamanda başka bi şehirde yalnız yaşamaya başladım )

Ben çalışırken eşimle tanıştım ve çoğu arkadaşımda işte tanışıp sonra evlenip işten ayrıldı tavsiye ederim.
Olacağı varsa 1 hafta bile yetiyor
Aslında nasip kısmet bu işler sen yine de çevre yapmaya bak Rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…