Neden olduğunu anlamadan terk edildim. ne yapmalıyım yardım edin

kazandibi3434

it's too late..
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
358
3
46
İstanbul
kızlar 5 senelik bir ilişkim vardı aramızdaki herşey çok güzeldi son zamanlarda o farklı bir şehirde her ay bıkmadan usanmadan 17 saatlik yolu gidip geldik.

ailesi çok problemliydi annesi ve babası ayrılmışlardı ve annesi çok sorun çıkartıyordu evde psikolojik olarak..neyse böyle sorunların yanında biz tatile çıktık sevgilim en sonunda atandı başka bir ile yeni.

okullarımızıda yeni bitirmiştik herşey aslında rayına giriyordu babamla tanışmak istediğini söyledi çünkü evdekiler artık evlenin diye baskı yapıyordu ben onun üstüne gitmedim ama o babamla tanışmak istedi beni görsünler içleri rahat etsin dedi tanıştılar babam biraz üstüne gitti evlenin diye ama iyide davrandı

ertesi hafta uçak biletlerimi almış yanıma gel dedi o kadar mutluydukki ben uçağa binerken beni görebileceği bi yere geçti ve kalkana kadar arkamdan baktı çok güzel ayrılmıştık döndükten sonra 3 gün soğuk davrandı nedenini sorduğumda susuyordu yok bişey diyip durdu ama ben biliyodum bişey vardı.

ınternete gir diye ısrar ediyodum geçiştiriodu kaçıyodu benden resmen sonra arife günü nerdesin diye aradım internetteyim dedi haber bile vermemişti neden dedim vericektim dedi açtık kamerayı napiosun dedim noluyo msn ve face şifremi değiştiriyorm dedi anlamadım çok şaşkın ve üzgündüm bana hayatımdaki bütün eskileri çıkartıyorum annemi ve kızkardeşimi alıp gidicem dedi

o kadar yalvardımki yapma etme nolur diye yerlerde süründüm resmen ama döndüremedim anlamadım ne olduğunu ve 3 hafta olcak yarın aramıyor sormuyor deprasanlarla ayakta duruyorum çalışmak zorundayım bi yandan kpss sınavım var ona hazırlanıorum dersaneye gidiyorum ama bende psikoloji 0 tavsiyenize ihtiyacım var ne yapmam gerekiyor onu arayamam aradığındada açamam çok kırgınım çok üzgünüm

ailevi problemleri olmuş yada sıkılmış olabilir. ama bu bahanelerden hiçbiri 5 senelik bir ilişkiyi böyle kestirip atmasını haklı çıkarmaz. bence toparlanmaya çalış kendini bırakma elbette üzülür ağlarsın ama hırpalama kendini.

ailevi problemleri olmuş yada sıkılmış olabilir. ama bu bahanelerden hiçbiri 5 senelik bir ilişkiyi böyle kestirip atmasını haklı çıkarmaz. bence toparlanmaya çalış kendini bırakma elbette üzülür ağlarsın ama hırpalama kendini.

bilmiyorum çok kötü oldum o tavırlarını görseydın varya böyle burnu dik aşşagılar gıbıydı hıc canı acımıyodu sankı cok acımasızdı o kadar ıcım kotu oldukı

çok kötü bi durum aile sorunlarından dolayı çok bunalmış ve bunu sana yansıtmış olabilir dağıtma kendini bu kadar geri döner belkiş çok üzüldüm cnm durumuna allah sabır versin

Her ne olursa olsun , bu adam seni yüzüstü bırakıp gitmiş
Üzül ağla neden diye sor ama hayatı kendine zindan etme
Bence eninde sonunda seni arıyacak ve herşeyi kendisi anlatacak

Hiç bir açıklama yapmadan gitmesi çok kafa karıstırıcı farkındayım. Ama zaman vermelisin ikinizede. Bu böyle bitmeyecektir hele o kadar süren bir ilişkinin ardından. Geri dönecektir sana eminim. Sadece sakin olmaya çalış sen. :59:

sebebsiz böyle birşey yapması çok tuhaf mutlaka bunun altında başka şeyler vardır sanada söylemediyse bu dahada vahim belki ailesi başkasıyla evlendiriyordur mecbur kalmışdır ama sen kendini üzme sana bunu yapan için değmez

anlıyamadığım bu adam devlet memuru değil mi.Nasıl annesini ve kızkardeşini alıp çekip gidiyormuş.
her ne kadar ailevi sorunları olsa da sana bu şekilde davranması hiç hoş değil.Ne yani sorunlarını çözüp sana geri dönmek mi isteyecek.Ve de sen hazır asker gibi onun geri dönmesini mi bekleyeceksin.Her şerde bir hayır vardır.Nasıl o sıkıntılarında önce can dedi sen de kendini düşünmelisin ve kendini yıpratmadan hayatına devam etmelisin.

bilmiyorum çok kötü oldum o tavırlarını görseydın varya böyle burnu dik aşşagılar gıbıydı hıc canı acımıyodu sankı cok acımasızdı o kadar ıcım kotu oldukı

Erkekler terkederken aşağılayarak terkediyorlar ,kendini ayak altında karınca gibi hissettiriyorlar ,sonra maalesef dönüyorlar o zaman sıra sana gelecek aşağılamanın ..Dönmemesini tercih ederim sevdiğim bir insanın sonrası çok daha kötü oluyor..

İnsan arkasında gözü yaşlı birini bırakacağını bile bile
5 senelik ilişkiye doğru düzgün bir açıklama yapmadan çekip gitmesi
hemde 3 hafta gibi uzun bir süre ayrı kalması.
Bu nasıl vicdansızlıktır seni merakta böylesine üzgün nasıl bırakıyor.
Sil göz yaşlarını inan bana kesinlikle değmicek biri
5 sene ne demek ya bir yabancı olarak
ben bile bu kadar öfkeleniyorsam
Senin nefret etmen lazım...
Geri döncek büyük ihtimal saçma sapan bahaneler üretcek
affeder affetmezsin sana kalmış ama yanına bırakmaa

Ortak bir arkadaşınız yokmu canım niye bişey söylemeden çekip gittiğini öğreneceğin?(gerçi eskileri artık sileceğim demiş)Böyle kendi kendini yiyip acabalarla da yaşanmaz ki:( Ailende durumu öğrenmiş geri gelse sen kabul etsen bile ailen bu duruma sıcak bakmazlar gibi...Bilmiyorum çok zor bir durum Allah sabır versin:(

Gayet basit o annesini ve kız kardeşini seçmiş onların maddi ve manevi bakımını üstlenecek hayatını sana adamak istememiş annenin mesleği yok boşanmış artık bu sevdanın peşinden gözyaşı dökme o seçimini yapmış sende hayatına aşk konusunda yeni sayfa aç

yapıcagın tek sey ne bılıomusun haykır bagır cagır hatta kufret agla ama gunluk yasamana devam et anlıyorum senı 5 senelık bır ılıskı ve hıcbır acıklama bıle yapmadan gıttgını hazmedemıyorsun kendını daha fasla uzme belkı sorunları vardır onları asınca gelıcektır sana acıklama yapıcaktır sende onun yaptıgı gıbı susmayı tercıh et gercekten sevıorsa saten ıcınde bır pısmanlık olup sana gerı doner.....

kızlar ben sevgilime öyle bi omuz verdimki kimse kimse için öyle fedakarlık yapmaz ama inanın hiç pişman olmadım bir kere daha böyle olmuştu bir ay sonra ben aramıştım ama canım yanıyor çok garip duygular içindeyim arasın dönsün diye değil inanın yaşım olmuş 26 sadece o tavrı o gidişi ben bu adama aşıktım ya bi anda herşeyi mahfetti dönse diyelim ben bu adama nasıl sarılıcam nasıl aşkım derimçok garip çok boşluklara attı beni size soruyorum bütün mağazalarda her sevgilinin yaptığı gibi ev eşyasını gorüp begenen ben uzak ıle atandı dıye ağlayınca pericim senin rahatın için ugrasıcam elımden gelenı yaptım nolur bı sene daha katlan dıyen adam artık paramız var bak hersey senın omuzlarında degıl artık bende yuklendım dıyen ;inanın varya butun uzgunlugum kandırıldım ve bu basıma ılk kez gelmedı yıllar oncede benzer bı durumu yasadım dıger sevgılım ıcınde hıkayem ıstemeye gelcegı gun gelmedı ve ben onun ılını secmıstım unıversıte okurken bılmeden sımdı soyleyın ben nasıl guvenırım sızın hıc hayallerınız bır gecede yıkıldımı bır gecede hayatınız allak bullak olup ıcınde fılıstın savası gıbı her yer kırık dokuk oldumu benım oldu hemde ıkı kez sımdı ben bıdaha nasıl hayal kurarım kıme guvenırım dönmesın bana ben boyleyım yıkılıorum guvenım bıttıgı zaman agzımı bıcak acmıyor ısın komık yanı neydı kızlar bılıomusunuz ben bu ıkı adamında bır kez olsun kalbını kırmadım ama benım ıcımı parca parca ettıler bugun yenı bır hat aldım ulasmasın gormıyeyım duymayayım onu sadece bıtsın bu yangın ozlemıyorum onu sadece yere goge sıgdıramadıklarım bı anda defol a sıgdırdı sadece bı paylasım ıcımdekını dokmektı anlatamam ben cok gururluyumdur arasa telefonu bıle acamayacak kadar gururluyum kırgınım.bı yerlerı yumruklayasım kafamı ordan oraya vurasım var ama bıtmez sondurmıcek ıcımdekı atesı bılıorum

yaşadığın çok zor bir durum.. artık dönse bile güvenin sarsılmış ..
eğer çok ihtiyaç duyuyorsan bi yardım al canım..bu süreci daha rahat atlatırsın en azından
kendin için iyi olmalısın,sende kendini düşün biraz..

anlıyamadığım bu adam devlet memuru değil mi.Nasıl annesini ve kızkardeşini alıp çekip gidiyormuş.
her ne kadar ailevi sorunları olsa da sana bu şekilde davranması hiç hoş değil.Ne yani sorunlarını çözüp sana geri dönmek mi isteyecek.Ve de sen hazır asker gibi onun geri dönmesini mi bekleyeceksin.Her şerde bir hayır vardır.Nasıl o sıkıntılarında önce can dedi sen de kendini düşünmelisin ve kendini yıpratmadan hayatına devam etmelisin.

o işi nasıl beklerdık bılıomusun kıtaplarını almıstım bızı o sınav kurtarır dıye 17 saatlık yolu gıdıp vermıstım arama benı ders calıs o bızım hayatımız derdım ılk atandıgında gormelıydınız benı allahım dedım sana sukurler olsun onun artık bı ısı var en son ayrılmadan once askım hesap acalım aylık para yatıralım gunu gelınce kullanırz artık hersey cok guzel peri derdı son gün nette gözlerıme oyle bakıyordukı yıgıldım kaldım yapma nolur dedım mahfetme herseyı affedemem senı dedım dınlemedı cok yalvardım o sabah kalktım kendımden mıdem bulandı bırden

kızlar 5 senelik bir ilişkim vardı aramızdaki herşey çok güzeldi son zamanlarda o farklı bir şehirde her ay bıkmadan usanmadan 17 saatlik yolu gidip geldik.

ailesi çok problemliydi annesi ve babası ayrılmışlardı ve annesi çok sorun çıkartıyordu evde psikolojik olarak..neyse böyle sorunların yanında biz tatile çıktık sevgilim en sonunda atandı başka bir ile yeni.

okullarımızıda yeni bitirmiştik herşey aslında rayına giriyordu babamla tanışmak istediğini söyledi çünkü evdekiler artık evlenin diye baskı yapıyordu ben onun üstüne gitmedim ama o babamla tanışmak istedi beni görsünler içleri rahat etsin dedi tanıştılar babam biraz üstüne gitti evlenin diye ama iyide davrandı

ertesi hafta uçak biletlerimi almış yanıma gel dedi o kadar mutluydukki ben uçağa binerken beni görebileceği bi yere geçti ve kalkana kadar arkamdan baktı çok güzel ayrılmıştık döndükten sonra 3 gün soğuk davrandı nedenini sorduğumda susuyordu yok bişey diyip durdu ama ben biliyodum bişey vardı.

ınternete gir diye ısrar ediyodum geçiştiriodu kaçıyodu benden resmen sonra arife günü nerdesin diye aradım internetteyim dedi haber bile vermemişti neden dedim vericektim dedi açtık kamerayı napiosun dedim noluyo msn ve face şifremi değiştiriyorm dedi anlamadım çok şaşkın ve üzgündüm bana hayatımdaki bütün eskileri çıkartıyorum annemi ve kızkardeşimi alıp gidicem dedi

o kadar yalvardımki yapma etme nolur diye yerlerde süründüm resmen ama döndüremedim anlamadım ne olduğunu ve 3 hafta olcak yarın aramıyor sormuyor deprasanlarla ayakta duruyorum çalışmak zorundayım bi yandan kpss sınavım var ona hazırlanıorum dersaneye gidiyorum ama bende psikoloji 0 tavsiyenize ihtiyacım var ne yapmam gerekiyor onu arayamam aradığındada açamam çok kırgınım çok üzgünüm

Benim kuzenimin başına da gelmişti aynı şey yıllar önce.onlar7 yıl çıktılar. Babası çok kötü bi insandı.O da annemi ve kız kardeşimi babamdan kurtarmam gerek diyerek kuzenimi bırakıp gitmişti birden. Ve yıllar sonra her şeyi yoluna sokup geri döndü.Ama kuzenim evlenmişti artık.Ama onunki gerçekten geçerli bir sebepti.Sizinki de böyle bir şey olabilir mi acaba ?

dersaneme gidiyorum kızlar işimede gidiyorum sabah kalkıp herkese gülerek günaydın diyorum gülüyorum kahkahada atıyorum ama içim parça parça kimse anlamasın kimse onu sormasın söyleyemiyorum gitti diyemiyorum çok utanıyorum ne dicem ben böyle şeyleri anlatamam bi dağa çıksam kimsenin olmadığı bağırsam bağırsam yumruklasam orayı burayı dagıtsam.ılk iş heycanını o delı gıbı ılk duydugumda ayaklarımın yerden kesıldıgı ılk ıs heycanını paylasamadım 5 sene bekledıgım o ozlemı bılemeden bayramın ılk gununu cenehenneme cevıren haberı hangı ınsan donsede benı rahatlatır donmesın gıttıgı yerden

Benim kuzenimin başına da gelmişti aynı şey yıllar önce.onlar7 yıl çıktılar. Babası çok kötü bi insandı.O da annemi ve kız kardeşimi babamdan kurtarmam gerek diyerek kuzenimi bırakıp gitmişti birden. Ve yıllar sonra her şeyi yoluna sokup geri döndü.Ama kuzenim evlenmişti artık.Ama onunki gerçekten geçerli bir sebepti.Sizinki de böyle bir şey olabilir mi acaba ?

nasıl bağırıyodu bana olmıcak anlamıyomusun olmıcak bencıllık yapma be allah belanı versın bencıllık yapma .şok oldum o gece herkes evdeydı bayram gunuydu odamdan cıkamıyodum yuzum gozum şiş kapıyı vuruyolar cık dısarı evde herkes geldı terbıyesızlık yapıosun dıye babam sesımı bıle cıkartamadım iş yerınden bırıyle nobet yuzunden tartıstık dedım baska aptal bı mahzeret bulamadım ınsan ayrılırdı ama ılk ıs gunumu onunda babası annesını terkedıp gıtmıstı sence bunlar benı bu sekılde assagılaması ıcın gecerlı bı sebepmıydı yanından 3 gun once donmustum karsındayken anlatması bana sarılmak yerıne opmek yerıne anlatması daha onurlu olmazmıydı

yarama neyle tuz basıcağımı düşünüyorum ben kımseden ıntıkam alamam kı benım ondan ne farkım kalır aynı onun gıbı olurum ben kımsenın canını yakmadım kımsenın kalbını kırmadım ezık bırı degılım cok konusanım cok sevecenımdır ama gerı donecek kapı bırakamıyorum bı anda bıtın dunyamı basıma yıktı anlatcagım aslında oyle cok sey varkı dusunuldugu gıbı yazılmıyolar soylenmıyolar

Back
X